zoekt een

Weekendbaan Ondersteunend Begeleider Intensieve Zorg, De Loop 6

Binnen De Loop 6 wonen 9 cliënten met een (zeer) ernstige verstandelijke en lichamelijke beperking in de leeftijd van 16 tot 78 jaar. Er wordt overname van zorg geboden tijdens eet -en zorgmomenten. Dat zijn direct ook de situaties waarin individuele- en geluksmomenten gecreëerd worden. De cliënten houden daarnaast van belevingsgerichte activiteiten en genieten ze van de snoezelkamer, de prachtige tuin, de dagbesteding (de Hommel en een enkeling individuele dagbesteding) en het moois wat het terrein van Het Rijtven te bieden heeft. De meeste cliënten communiceren enkel non-verbaal wat van de begeleiding vraagt om goed en klein te kunnen kijken.

We werken volgens de methode Meer Mens, waarbij je met aandacht contact maakt met de bewoner waarbij horen, voelen, kijken, ruiken en ervaren belangrijk zijn. Je herkent de non-verbale signalen bij de bewoner en voelt hem/haar feilloos aan. Hierdoor leer je de bewoner steeds beter te begrijpen en stem je jouw begeleidingsstijl en intensieve zorg hierop af, waardoor je de individuele behoeften van de bewoner continu centraal stelt. Samen met je collega’s creëer je een huiselijke en rustige sfeer waarin iedereen zichzelf mag zijn en zich prettig voelt. Je houdt korte lijntjes met familie en vrijwilligers om met z’n allen de beste zorg en geluksmomentjes te bieden.

Warm, nieuwsgierig en persoonlijke aandacht, daar herken jij jezelf in! Jouw eigenschappen geven kleur aan het leven van de cliënt. En net dat beetje extra kleur staat voor hen gelijk aan net dat beetje extra geluk. Ook als een cliënt niet kan praten, weet jij contact te maken en zie jij wat een iemand nodig heeft op verzorgend gebied en qua begeleiding. En dat levert jou natuurlijk ook een glimlach op. En naast deze mooie eigenschappen, neem jij natuurlijk jouw rugzak vol met kennis en inzichten mee.

De dagelijkse zorg(overname) doe jij met veel plezier, zodat een cliënt de dag weer fris kan starten! Jij geniet ervan om ervoor te zorgen dat een bewoner fris de dag kan starten of ’s avonds even alle prikkels van de dag kan loslaten in een warm bad Jij begrijpt als geen ander dat een cliënt het fijn vindt om zelf het tempo te bepalen en zelf kleine keuzes te maken. Doordat jij klein kijkt en vanuit je gevoel werkt, voel jij haarfijn aan hoe een cliënt in zijn vel zit. Jij ziet ook de vraag achter gedrag en bent er onvoorwaardelijk. Daarnaast draag jij bij aan het opstellen en uitvoeren van de doelen in het Persoonlijk Plan.
 

  • We kijken samen met jou naar de wensen qua uren op contract (dit kan variëren tussen de 4 en 10 uur per week);
  • Ben jij een student? Dan bieden we je een salaris in FWG30 volgens cao gehandicaptenzorg (minimaal € 2.237,- en maximaal € 3.191,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek) met de mogelijkheid om te leren en door te groeien. Heb jij jouw studie al afgerond? Dan ontvang je een salaris in FWG35 volgens cao gehandicaptenzorg (minimaal € 2.448,- en maximaal € 3.427,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek);
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals vakantietoeslag (8%), ORT en een eindejaarsuitkering (8,33%);
  • Een jaarcontract, waarbij we er vanuit gaan dat we het na een jaar omzetten in een contract voor onbepaalde tijd.

Contact

Angelique van Deursen
Recruiter
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

Begeleider locatie De Regenboog Brakel

Brakel
24 - 28 uur
Zuidwester

Flexmedewerker

Breda
In overleg
Neos

Wooncoach Beschermd Wonen

Eindhoven
28 - 32 uur