zoekt een

Helpende Plus Reyshoeve Campenhoef-Heerevelden (V230304)

Kunnen wij jou toevoegen aan ons team?

Heb jij zin in een leuke uitdagende baan als helpende of helpende plus? Wij hebben 2 super leuke teams die op zoek zijn naar jou!

Jij bent de helpende/helpende plus die klaar staat voor de bewoner. Je hebt affiniteit met de doelgroep en je kan schakelen tussen, structuur bieden, aansturen, begrenzen en op zijn tijd de teugels op een professionele manier laten vieren zonder daarbij de kwaliteit van zorg uit oog te verliezen.
Voor onze teams Heerevelden en Campenhoef zoeken wij een daadkrachtige helpende/Plus die de mouwen wil opstropen en binnen ons team actief een bijdrage levert aan een prettig leefklimaat voor de bewoners.

Als helpende (plus) verleen je zorg op een kundige en verantwoorde manier. Zo draag jij samen met collega’s bij aan het welzijn van onze bewoners.

Meer weten?
Bel met Hélène van Velzen, manager zelfstandige teams, op 06 81067033.

Wat kun je van ons verwachten

  • Een uitdagende baan met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen.
  • Een salaris van: voor Helpende €2.139,72 - € 2.717,96 (FWG25) per maand, voor Helpende Plus €2.139,72 - €2.798,67 (FWG30) per maand bij een 36-urige werkweek.
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 20 - 24 uur per week, in te vullen in wisselende diensten volgens rooster.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden met extra’s via Wever benefits. En je mag werken met super leuke collega’s!

Jouw kennis en vaardigheden
  • Je hebt een mbo- diploma Helpende niveau 2 en/of aangevuld met het Plus-certificaat van De Wever of een vergelijkbaar Plus-certificaat. Afhankelijk van de inhoud van dit vergelijkbaar certificaat wordt bekeken of je voldoet aan de eisen die De Wever stelt aan het Plus-certificaat. De mogelijkheid bestaat dat je eventueel met Skills of een andere scholing bijgeschoold kan worden tot het niveau van het Plus-certificaat van De Wever. Beschik je alleen over een certificaat mediatie dan voldoe je niet aan de eisen om als Helpende Plus aan de slag te gaan.
    Beschik je over het diploma Verzorgenden C dan kan je in de procedure worden meegenomen en laten we je certificaten en handelingen beoordelen en bestaat er de mogelijkheid dat met eventuele bijscholing je alsnog als Helpende Plus aan de slag kunt gaan.
  • Je hebt relevante werkervaring en actuele praktijkkennis.

Kom je bij De Wever werken dan vragen we om een Verklaring Omtrent Gedrag. Uiteraard vergoeden wij de kosten.

Waar werk je
Woonzorgcentrum Reyshoeve is gelegen in het hart van de Reeshof, vlakbij winkelcentrum Heyhoef en een groot park. De locatie is omgeven door een mooie tuin waar je in de pauzes heerlijk kunt vertoeven.
Gastvrijheid vinden we erg belangrijk, ook voor bewoners van de inleunwoningen. De bewoners van deze woningen kunnen gebruikmaken van de faciliteiten van het woonzorgcentrum.

Heerevelden en Campenhoef zijn afdelingen binnen het woonzorgcentrum Reyhoeve in Tilburg.
Onze teams geven zorg met behandeling aan 20 bewoners en dit doen wij samen met een multidisciplinair team. Op de afdeling ga je samenwerken met verpleegkundigen, verzorgende, woonondersteuners, welzijn, familie en uiteraard de bewoners.

Op Heerevelden verblijven bewoners met uiteenlopende ziektebeelden, deze brengen bijbehorende gedragsproblematiek met zich mee zoals; gedragsveranderingen bij NAH, depressie, psychose en psychiatrische problematiek. Doordat de leeftijd van bewoners uiteenlopen van 60 tot 85+ en er sprake is van verschillende ziektebeelden brengt dit een dynamisch klimaat met zich mee en is het team voortdurend in ontwikkeling.
Campenhoef is een afdeling waar bewoners verblijven met een somatische grondslag die niet langer in de thuissituatie kunnen wonen. De uitdaging op deze afdeling ligt bij, ondersteuning bieden aan de bewoner zodat hij zijn eigen regie kan blijven voeren. En het samenwerken met diens netwerk om het eigen leven zo goed mogelijk in stand te houden op de manier dat hij dit gewend is ondanks de aanwezigheid van ziekte.

Wat wij belangrijk vinden in ons team is dat we steeds opnieuw de verbinding met elkaar opzoeken. Wij voelen ons verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op de afdeling en motiveren elkaar om elke dag de beste zorg voor de bewoners te leveren. Er is een groeiende mate van zelfstandigheid binnen onze teams waarbij werkplezier en het streven naar hoge kwaliteit van zorg voorop staat.

Contractvoorwaarden
Onbepaalde tijd

Contact

Hélène van Velzen, Manager Zelfstandige Teams
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Sint Jozefoord

Helpende (plus) en Verzorgende IG Flexpool

Nuland
16 - 24 uur
Van Neynsel

Helpende Eemwijk 24 uur

's-Hertogenbosch
20 - 24 uur