zoekt een

Helpende Plus Joannes Zwijsen (V230327)

Wie ben jij en wat ga je doen

Als helpende plus bied je verzorging en ondersteun jij de bewoner bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) en activiteiten op een kundige en verantwoorde manier. Maar vooral ook op een positieve en sociale manier.
Hiermee bevorder je een zinvolle en passende daginvulling en bied je woonondersteuning. Je stimuleert hierbij zelfredzaamheid en houdt rekening met hun wensen en mogelijkheden. Zo draag jij met je collega’s bij aan het welzijn van de bewoners. Daar steek je graag je handen voor uit de mouwen; je ziet mogelijkheden en durft ook verantwoordelijkheid te nemen. Je stelt samen met het hele zorgteam een zorgplan op en voert dat gezamenlijk uit.

Wij geloven dat onze bewoners altijd zichzelf moeten kunnen zijn én dat ze graag zoveel mogelijk zelf willen blijven doen. Daar kunnen ze soms wél hulp bij gebruiken. En als helpende plus sta jij voor ze klaar!

Joannes Zwijsen heeft meerdere afdelingen en doelgroepen, we komen graag met je in gesprek welke afdeling en doelgroep het best passend voor je is.

Meer weten?
Bel of mail met Gijs Kouwenberg, Manager zelfstandige teams (G.kouwenberg@dewever.nl of 013-5492710).

Wat kun je van ons verwachten

  • Een uitdagende baan met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen.
  • Een salaris van €2.139,72 - €2.798,67 per maand voor Helpende Plus (FWG30) bij een 36-urige werkweek. Een aanloopperiodiek kan van toepassing zijn op het startsalaris.
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 18-32 uren per week, onregelmatig conform rooster.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Jouw kennis en vaardigheden
  • Je hebt een diploma Helpende niveau 2 aangevuld met het Plus-certificaat van De Wever of een vergelijkbaar Plus-certificaat. Afhankelijk van de inhoud van dit vergelijkbaar certificaat wordt bekeken of je voldoet aan de eisen die De Wever stelt aan het Plus-certificaat. De mogelijkheid bestaat dat je eventueel met Skills of een andere scholing bijgeschoold kan worden tot het niveau van het Plus-certificaat van De Wever. Beschik je alleen over een certificaat mediatie dan voldoe je niet aan de eisen om als Helpende Plus aan de slag te gaan.
  • Of je beschikt over het diploma Verzorgenden niveau 3.
  • Je hebt relevante werkervaring en actuele praktijkkennis.

Kom je bij De Wever werken dan vragen we om een Verklaring Omtrent Gedrag. Uiteraard vergoeden wij de kosten.

Waar werk je
In het hart van Tilburg, in de levendige omgeving van de Spoorzone, ligt Joannes Zwijsen. Traditioneel geven we ruimte aan het gemeenschapsleven en spiritualiteit.
Bij Joannes Zwijsen kunnen bewoners zelfstandig wonen in een van de appartementen. In de afgelopen jaren heeft Joannes Zwijsen zich ontwikkeld tot een huis waarin zowel fraters, zusters als niet-religieuze bewoners zich uitstekend thuis voelen. In het gebouw van Joannes Zwijsen bevinden zich ook een huisarts, kinderdagverblijf, kapsalon, pedicure en fysiotherapie.
Binnen het woonzorgcentrum organiseren we kleine en grote gezamenlijke activiteiten. Uiteraard geven we ook zoveel mogelijk gehoor aan de (individuele) wensen van onze bewoners. Naast de vele reguliere activiteiten heeft Joannes Zwijsen ook een ruim aanbod in kunst en cultuur en zijn er dagelijks vieringen en op zondag een eucharistieviering.

Contractvoorwaarden
Onbepaalde tijd

Contact

Gijs Kouwenberg, Manager zelfstandige teams
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Mijzo

Helpende, verzorgende of verpleegkundige

Geertruidenberg
In overleg
SOVAK

Medewerker zorgondersteuning

Breda
In overleg