zoekt een

Verpleegkundige nachtdienst mbo Damast - Weefkam (V230365)

Wie ben jij en wat ga je doen

Voor onze revalidatieafdeling zijn we op zoek naar een nieuwe collega! Een professionele, gemotiveerde en flexibele verpleegkundige die graag een paar uur per week in de nacht wil werken. Je draait een verantwoordelijke verpleegkundige dienst op locatie Damast.
Werkdagen zijn in overleg.

Ben je echt een nachtmens en vind je het leuk om er voor te zorgen dat onze clienten het ook ’s nachts aan niks ontbreekt?
Vind je het daarnaast ook leuk om zo af en toe ook eens een dag of avonddienst te werken? Dan komen wij heel graag met jou in contact!

Als verpleegkundige nachtdienst ben jij werkzaam op afdeling Weefkam van ons cluster Kortdurende Zorg en werk je nauw samen met de collega van de andere revalidatieafdeling. Ook in de nacht bewaak en coördineer je de continuïteit van het zorgproces rondom de revalidant. Je verzorgt, begeleidt en bevordert het kortdurende verblijf van de revalidant, overeenkomstig met het zorg-behandelplan. Je denkt creatief mee over de mogelijkheden voor de revalidanten en durft veranderingen door te voeren en je collega's hierover te enthousiasmeren. Wij zien veel revalidanten met complexe zorgvragen bij ons binnenkomen. Dit maakt het een zeer uitdagende afdeling.

Locatie Damast kenmerkt zich doordat beide afdelingen een multidisciplinair Zorg Innovatie Centrum (m-ZIC) zijn. De teams op de afdelingen bestaan uit vaste medewerkers en relatief veel studenten met verschillende kwalificatieniveaus (mbo 3 en 4 en hbo). Samen leren en opleiden behoort tot de dagelijkse werkzaamheden. Een kenmerk van een m-ZIC is het integreren van theorie en praktijk. Vind je het leuk om studenten te coachen en daarin ook te blijven werken aan jouw eigen persoonlijke ontwikkelingen t.a.v. coachingstechnieken? Dan past deze afdeling uitstekend bij jou!

Meer weten?
Bel Judith de Kok of Jessica Roos (Senior verpleegkundige en verzorgende) op 013-5323094.

Wat kun je van ons verwachten

 • Een uitdagende baan met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen.
 • Een salaris van €2.620,33 - €3.417,15 per maand volgens cao VVT FWG40 per maand bij een 36-urige werkweek.
 • Een arbeidsovereenkomst voor 16 uur per week, in te vullen als nachtdiensten.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Jouw kennis en vaardigheden
 • Je hebt minimaal een mbo- (NLQF 4) Verpleegkunde met BIG-registratie.
 • Jij bent s'nachts op je best.
 • Je hebt affiniteit en/of ervaring met de doelgroep.
 • Je bent enthousiast, leergierig en kan goed zelfstandig werken.
 • Je bent betrokken, creatief en vind het leuk in uitdaging en mogelijkheden te denken.
 • Je bent goed bestand tegen weerstand en complexe vraagstukken ga je niet uit de weg.
  Je hebt een gastvrije houding en positieve instelling.
 • Relevante werkervaring en actuele praktijkkennis.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Waar werk je

Behandelcentrum Damast is letterlijk verbonden aan het ETZ, locatie Elisabeth in Tilburg. Het behandelcentrum richt zich op revalidatie van ouderen na een ongeval, letsel of aandoening van de hersenen.

Binnen het behandelcentrum verlenen twee afdelingen revalidatiezorg aan totaal 64 clienten. Spinnewiel heeft als doelgroep traumatologie en algemene revalidatie, Weefkam heeft als doelgroep Niet Aangeboren Hersenletsel (specifiek cliënten met een Cerebraal Vasculair Accident).

De hoogwaardige complexe revalidatie aan cliënten vindt plaats binnen een therapeutisch klimaat. De cliënt heeft (samen met de familie) zoveel als mogelijk de regie over zijn/haar revalidatie. Samen met de cliënt en de familie werken wij aan zorg op maat. Wij zijn ons daarnaast bewust van de zorg die aan het veranderen is en vinden de betrokkenheid van naasten een essentieel onderdeel van ons revalidatieklimaat. Samen zorgen we ervoor dat de client zo lang mogelijk in zijn thuissituatie kan blijven wonen. Alle therapieën worden gegeven door therapeuten verbonden aan Damast. De locatie heeft de beschikking over een eigen oefenruimte en diverse behandelruimtes.

Contractvoorwaarden
onbepaalde tijd

Contact

Judith de Kok en Jessica Roos, Senior verpleegkundige & Verzorgende
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Glorieuxpark

Verpleegkundige – Huize Glorieux

Eindhoven
In overleg
Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Verpleegkundige niveau 4

Raamsdonksveer
In overleg