zoekt een

Persoonlijk begeleider huis 3

Ben jij een echte kartrekker? 

Buro Lima is een kleinschalige zorgorganisatie in Heeswijk- Dinther die zorg biedt aan 25 jeugdigen met een verstandelijke beperking en bijkomende problematieken zoals autisme, downsyndroom, hechtingsproblematiek ect. De jeugdigen vinden een thuis bij Buro Lima.

Wat ga jij doen?

Als persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de dagelijkse begeleiding en behandeling. Je bent het eerste aanspreekpunt voor teamleden en ouders van een aantal jeugdigen met een intensieve zorgvraag (VG7 en eventueel Meerzorg). Samen met de behandelcoördinator en zorgcoördinator ga je de meest passende behandeling en begeleiding bespreken en zorg je ervoor dat dit gerealiseerd wordt op de woongroep en op de dagbesteding. Als persoonlijk begeleider heb je hier een verantwoordelijkheid in.  


Daarnaast ga je samen met je collega’s de jeugdigen begeleiden en ondersteunen om de dag zo ontspannen mogelijk te bleven. Tijdens deze begeleiding straal je zelfvertrouwen, rust, plezier en verantwoordelijkheid uit.

In huis 3b wonen 4 jeugdigen, tussen 12 en 22 jaar, met een matig tot ernstig verstandelijke beperking zorg. Ze hebben een intensieve zorgvraag en complexe co-morbide problematiek (VG7 en eventueel Meerzorg). De jeugdigen in huis 3b hebben een stoornis in het autistisch spectrum en zijn gebaat bij een begeleidingsstijl, waarbij het bieden van duidelijkheid en structuur (en toepassen van ‘geef me de 5’) belangrijk is. De jeugdigen hebben een sociaal- emotioneel niveau van maximaal 1,5 jaar. Door problematiek komt er agressie in verschillende mate en intensiteit voor. 

Dit heb jij voor ons

 • Je beschikt over een opleiding in een sociale richting op MBO niveau 4;
 • Je wordt enthousiast van werken met jeugdigen met een verstandelijke beperking, complexe problematiek en een laag sociaal emotioneel niveau;
 • Je bent gemotiveerd, hebt een open houding en bent leergiering;
 • Je weet hoe contact te maken, te houden en aan te sluiten bij de ander. Ook als de andere, de jeugdige, dit niet makkelijk kan;
 • Je bent integer, kunt overzicht houden en bent oplettend, reflecterend, flexibel, sociaal vaardig, inlevend en kei enthousiast! 
 • Je staat stevig in je schoenen en staat open voor het opbouwen van een band met de jeugdigen. 

Dit geven wij jou

 • Een werkplek in een organisatie die altijd in beweging is en waarbij de lijntjes écht kort zijn;
 • Werken in een super team waar je jezelf mag zijn;
 • Een organisatie waar je gezien en gehoord wordt;
 • Salaris in FWG schaal 45
 • Twee keer per maand een Lima Leer Dag waarin o.a. teamvorming, samenwerken, leren en reflecteren aandacht krijgen;
 • Een weerbaarheid training waarin je ondersteunt wordt hoe (preventief) om te gaan met agressie. 

Contact

Puk
Functionaris Personeelszaken
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Sterk Huis

Jeugd- en Gezinsprofessional op school

Goirle
24 - 36 uur
Jeugdbescherming Brabant

Jeugdbeschermer regio 's-Hertogenbosch

Etten-Leur
32 - 36 uur