zoekt een

Woonondersteuner De Hazelaar - Picasso (V230395)

Wie ben jij en wat ga je doen

Als woonondersteuner ben je sociaal vaardig, tactvol en hulpvaardig. Je kunt goed luisteren en je inleven in een ander. Je communiceert makkelijk met de clienten, hun familie en je collega’s met wie je dagelijks in contact bent. Je bent goed instaat rapportages te maken om de dagelijkse zorgverlening en afwijkende situaties te delen met collega’s.

Je ondersteunt de clienten bij enkele eenvoudige algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) activiteiten en bij het eten & drinken. Hierin stimuleer je de client om zoveel mogelijk zelf te doen wat hij/zij zelf kan zodat dit het herstelproces bevordert. Ook voer je huishoudelijke activiteiten uit met behulp van gangbare huishoudelijke apparatuur. Je werkt hierbij systematisch, hygiënisch en aandachtig. Je bent in staat om met een computer te werken en begrijpelijk te rapporteren. Aandacht en oplettendheid zijn dan ook onmisbaar bij het bieden van ondersteuning en voor het tijdig signaleren van bijzonderheden.

Je werkt zelfstandig aan de hand van afspraken in het zorg(-behandel)plan, en op aanwijzingen en in afstemming met collega’s van diverse disciplines. Dagelijkse problemen los je zelfstandig op. Echter, omdat je in een team werkt, heb je altijd een terugvalmogelijkheid.

Op afdeling Picasso streven we naar een therapeutisch klimaat. Je verdiept je hier dagelijks in en kijkt samen met je collega's hoe je dit klimaat kan blijven borgen. Je bent daarin de motiverende factor naar de client om hem/haar dagelijks uit te dagen in zijn herstel/revalidatietraject. Ook heb je aandacht voor het sociale netwerk van de client, welke wij belangrijk vinden om betrokken te krijgen in de client zijn gezondheidssituatie.

Nieuwsgierig naar het werken op de kortdurende zorg? Neem gerust contact op om een eerste indruk op te doen. We vertellen je graag meer!

Meer weten?
Bel Ankie Appels, Teamassistent op 013-464 4368 (bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag).

Wat kun je van ons verwachten

  • Een uitdagende baan met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen.
  • Een salaris van €2.161.,57 - €2.697,02 per maand volgens cao VVT FWG20 bij een 36-urige werkweek.
  • Een arbeidsovereenkomst voor 18 uur per week, in te vullen in dagdiensten van 07:30-14:15 en avonddiensten van 15:30-19:45 uur.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Jouw kennis en vaardigheden
  • Je hebt kennis op mbo-niveau 1.
  • Wij verwachten van onze medewerkers dat zij interne trainingen/opleidingen volgen die verplicht zijn wanneer je als gastvrouw/-heer bij De Wever gaat werken, zoals o.a. sliktraining, HACCP, handhygiëne etc.
  • Je beschikt over een flexibele en gastvrije instelling.
  • Je beschikt over goede digitale vaardigheden.
  • Je beschikt over een goede spreek-, luister - en schrijfvaardigheid van de Nederlandse taal, voor anderstalige volwassenen heb je Nt2 behaald.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Waar werk je

Picasso is onderdeel van behandelcentrum De Hazelaar in Tilburg. Op afdeling Picasso verblijven cliënten met wisselende kortdurende zorgvragen op de volgende zorgindicaties: ELV Hoog Complex, GRZ (DBC), ZZP9B en brugzorg (ZZP6/8). De afdeling heeft een crisisplaats beschikbaar voor acute opnames buiten kantoortijden. Hier worden vaak clienten geplaatst ter observatie.

Contractvoorwaarden
Vast dienstverband

Contact

Ankie Appels, Teamassistent
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

BrabantZorg

Gastvrouw/-heer Plus | 10 - 12 uur

Volkel
8 - 12 uur
Reinier van Arkel

Gastvrouw/heer - Magnolia Restaurant

Vught
In overleg
Máxima MC

Vrijwilliger Acute Opname Afdeling

Veldhoven
4 - 8 uur