zoekt een

Helpende (plus)

Ben jij Helpende (plus) en wil je werken in een woonzorgcentrum?

Dan is dit iets voor jou!
Op locatie de IJpelaar zijn we opzoek naar een collega Helpende (plus) om een van onze teams te versterken. Binnen de IJpelaar zijn er zes afdelingen. Hiervan bestaan er vier afdelingen uit twintig zelfstandige zorgappartementen, waar het zorgteam de mensen ondersteund om zo zelfstandig mogelijk te kunnen wonen. Daarnaast zijn er 2 afdelingen ingericht met voor de dementerende ouderen die meer nabijheid nodig hebben. Voor beide doelgroepen zoeken we nog collega's en we gaan graag met jou in gesprek wat het best passend is. Ondersteunen van cliënten/bewoners bij ADL-activiteiten zoals wassen/douchen, in- en uit bed komen, aantrekken van steunkousen, toiletgang en uiterlijke verzorging.
 • Bevorderen van een zinvolle en passende daginvulling voor cliënten/bewoners;
 • Zorgdragen voor een prettig woon- en leefklimaat;
 • Ondersteunen in de maaltijdvoorziening en assisteren bij het eten en drinken;
 • Assisteren van collega's in het zorgteam en zelfstandig uitvoeren van laag complexe zorghandelingen volgens het zorgplan;
 • Signaleren van bijzonderheden, ondernemen van passende acties, rapporteren en communiceren met collega's;
 • Vervullen van teamtaken ter ondersteuning van het gehele zorgteam. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het oppakken van een aandachtsveld.

Jouw werkdag
Je start als helpende (plus) je dienst met volledige aandacht voor de bewoners waarmee je tijdens je werktijd contact hebt. Je bent oprecht belangstellend naar hun verhaal en hebt respect voor hun wensen en vragen. Je stelt de bewoner centraal en organiseert daaromheen, in goed overleg met je collega’s, alle daarmee samenhangende ondersteunende werkzaamheden. Als de situatie daarom vraagt ben je flexibel in je werkzaamheden en kun je snel schakelen.

Over jou
 • Je hebt niet alleen een Helpende of helpende plus (MBO niveau 2) diploma, maar ook een visie op de toekomst van zorg, zoals beschreven op de Toekomst van Thebe;
 • Je kunt goed zelfstandig werken maar bent ook graag onderdeel van een team;
 • Je beschikt over kennis en richtlijnen van hygiëne;
 • Je bent in staat fysieke werkzaamheden te doen;
 • Je bent collegiaal en vriendelijk naar bewoners toe;
 • Geef jij aan hoeveel je kunt werken? Dan kijken wij of we dit passend kunnen maken.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
 • Een fijne werksfeer
 • Mogelijkheden om verder te groeien
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.210,77 - max. € 2.938,60, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature en roept het vragen op? Schroom dan niet om contact op te nemen met Sanne Verbeek op 06-13 02 15 17, je vragen appen mag ook!

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Luuk Houx
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Severinus

Helpende

Veldhoven
28 - 32 uur
Kempenhaeghe

Helpende zorg en welzijn Kind groep (parttime)

Heeze
16 - 20 uur
Breederzorg Thuiszorg

Medewerker Begeleiding

Uden
In overleg