zoekt een

Verzorgende IG

Ben jij Verzorgende IG en op zoek naar een baan in een woonzorgcentrum?

Dan is dit iets voor jou!
Op locatie de IJpelaar zijn we opzoek naar een collega Verzorgende (IG) om een van onze teams te versterken. Binnen de IJpelaar zijn er zes afdelingen. Hiervan bestaan er vier afdelingen uit twintig zelfstandige zorgappartementen, waar het zorgteam de mensen ondersteund om zo zelfstandig mogelijk te kunnen wonen. Daarnaast zijn er 2 afdelingen ingericht met voor de dementerende ouderen die meer nabijheid nodig hebben. Voor beide doelgroepen zoeken we nog collega's en we gaan graag met jou in gesprek wat het best passend is. Bieden van zorg met aandacht voor de individuele behoeften en wensen van cliënten/bewoners.
 • Stimuleren van de zelfredzaamheid door observatie en het benutten van mogelijkheden;
 • Ondersteunen bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) en uitvoeren van verzorgende en risicovolle handelingen conform de bevoegdheidsregeling;
 • Werken op basis van het zorg(leef)plan en signaleren van bijzonderheden voor gepaste actie;
 • Rapporteren en communiceren met collega's om een optimale zorgcoördinatie te waarborgen;
 • Coördineren van zorg bij de cliënten/bewoners waar jij mogelijk het eerste aanspreekpunt van bent;
 • Vervullen van teamtaken ter versterking van het gezamenlijke teamdoel.

Jouw werkdag
Ochtend: Bij aankomst op de woonlocatie start de dag met een overdracht van de nachtdienst. De ochtendzorg begint, waarbij cliënten worden geholpen met opstaan, wassen en aankleden. Tijdens het ontbijt is er ruimte voor informele gesprekken en het monitoren van het welzijn van cliënten.

Middag: Verpleegtechnische handelingen worden uitgevoerd, zoals medicatie toedienen en wondverzorging. Deelname aan overleggen met collega's en andere zorgprofessionals vindt plaats. De middag staat in het teken van begeleiding bij activiteiten en administratieve taken.

Avond: Na de overdracht met collega's van de dagdienst worden administratieve taken afgerond, zoals het rapporteren van bijzonderheden en het bijwerken van zorgplannen. Verder assisteer je bij het avondeten of breng je een aantal bewoners naar het Grand Café waar zij hun maaltijd nuttigen. Tot slot verleen je de nodige avondzorg.

De dag van een Verzorgende IG bij Thebe is flexibel en vraaggericht, gericht op persoonsgerichte zorg en het welzijn van cliënten. Samenwerking met collega's en andere betrokkenen staat centraal in het streven naar de beste zorg.

Over jou
 • Je bent een gediplomeerde Verzorgende 3 IG met ervaring en affiniteit in ouderenzorg. Ook voorlopende opleidingen van de huidige diplomering volstaan (zoals het diploma MDGO VZ of MDGO Ziekenverzorgende (zonder deelkwalificatie 304) of gelijkwaardig. Je kunt je dan op laten leiden tot Verzorgende IG;
 • Affiniteit met de zorg voor cliënten/bewoners en in staat om je in te leven in hun situatie;
 • Uitstekende observatievaardigheden en de mogelijkheid om zelfstandig te handelen binnen bevoegdheid;
 • Goede communicatieve vaardigheden en teamgerichte instelling;
 • Flexibiliteit en stressbestendigheid in het omgaan met diverse zorgsituaties.

Wij bieden
 • Een baan in een zelfstandig team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid samen met de collega’s in je team.
 • Het ‘Welkom bij Thebe-traject’ in de eerste maanden dat je bij Thebe in dienst bent. Dit zorgt voor een zachte landing en de mogelijkheid om Thebe goed te leren kennen.
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket (conform CAO VVT). Het salaris voor deze functie is min. € 2.399,49 - max. € 3.256,53. Per 1 oktober 2024 krijg je een verhoging van 2,5%.
 • Interessante (collectiviteits)kortingen.
 • Op ieder niveau volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen of door te groeien.
 • Zoek je woonruimte in Breda en ben je op zoek naar werk? Of ben je nieuwsgierig? Klik dan op de link: Wonen bij Merlinde

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature en roept het vragen op? Schroom dan niet om contact op te nemen met Sanne Verbeek telnr. 06-13 02 15 17, je vragen appen mag ook!

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Luuk Houx
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Verzorgende (IG) wijkteam

Geertruidenberg
In overleg
A Zorg

Verzorgende IG

Eindhoven
In overleg