zoekt een

Contactverzorgende - Archipel Eindhoven e.o.

‘Als contactverzorgende ben ik de spreekbuis van cliënten, de zogenaamde spin in het web. Want naast contact met behandelaren heb ik ook contact met familieleden. Die moet je blijven informeren. Wat ik zeg: communicatie is erg belangrijk in dit vak” - Ellen, Contactverzorgende.


Werken als Contactverpleegkundige bij Archipel betekent:  

  • Salaris tussen € 2.536,95 - € 3.502,58 (FWG 40, bruto maandsalaris op basis van 36 uur vanaf 1 maart 2024);
  • Aantal uren is in overleg; 
  • Volop ontwikkelmogelijkheden & ruimte voor (bij)scholing (o.a via Goodhabitz); 
  • Fijn team met eigen regie; 
  • Warme familiesfeer met aandacht en waardering voor elkaar; 
  • Doelgroep die bij je past (psychogeriatrie, revalidatie, specialistisch en somatiek);
  • Vernieuwende ouderenzorg #Zorgvernieuwer.

Je had natuurlijk verwacht dat we je hier zouden vertellen waarom het zo leuk is om als Contactverzorgende bij Archipel te komen werken. Dat we zo’n geweldige zorgorganisatie zijn en dat je bij ons, naast een goed salaris, ook allerlei extra’s krijgt. Maar wij vertellen je liever persoonlijk hoe fijn het is om bij ons aan de slag te gaan én maken graag direct kennis met jou!  
 
Geen ingewikkelde sollicitatieprocedure dus, maar meteen een gesprek samen met een van onze recruiters Iris, Nicole, Angela, Leonie of Milka waarin we luisteren naar jouw passie, ambitie en kwaliteiten. We vinden het vooral belangrijk om te horen wat jíj wil, zodat je het beste uit jezelf kunt halen en je gewaardeerd voelt. En natuurlijk vertellen we je met plezier over onze locaties, de manier waarop we werken en de vele mogelijkheden bij Archipel op het gebied van ontwikkeling, scholing en zorgvernieuwing. Zo kun jij de keuze maken die écht bij jou past. 
 
Het enige dat we vragen is een afgerond diploma Verzorgende IG aangevuld met een EVV diploma of de bereidheid om die via ons te behalen en natuurlijk een passie voor de zorg. 


Enthousiast?  

Dan maken wij graag kennis met jou! Solliciteren kan via onderstaande knop. Wil je alvast iets weten over het werken bij Archipel en onze locaties? Lees hier meer over onze manier van werken. Ontdek hier onze locaties.   

Contact

Team Werving & Selectie
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Bernhoven

Anesthesiemedewerker in opleiding

Uden
36 - 40 uur
Jeroen Bosch Huisartsen

Doktersassistent(e) Huisartsenpraktijk Helvoirt

Helvoirt
Parttime
Rooyse Wissel

Forensisch woonbegeleider mbo/hbo | 28 - 36 uur | Venray

Oostrum
Parttime / Fulltime