zoekt een

Contactverpleegkundige - Archipel Eindhoven e.o.

"De reden waarom ik koos voor de zorg is mooi maar de aanleiding was minder prettig. Als zestienjarige kwam ik namelijk een aantal maanden in het ziekenhuis te liggen. De zorg van de verpleegkundigen destijds maakte een onuitwisbare indruk op mij. Ze verzorgden mij lichamelijk maar vooral op mentaal gebied heel goed en dat was precies wat ik nodig had. Op een bepaalde manier gaven ze mij regie en lieten mij in mijn waarde.” - Roos, Verpleegkundige


Werken als contactVerpleegkundige bij Archipel betekent:   

  • Salaris, FWG 45 (Tussen € 2.783,27- € 3.754,41 bruto op basis van 36 uur);
  • Aantal uren is in overleg 
  • Volop ontwikkelmogelijkheden & ruimte voor (bij)scholing (o.a via Goodhabitz) 
  • Fijn team met eigen regie 
  • Warme familiesfeer met aandacht en waardering voor elkaar 
  • Vernieuwende ouderenzorg #Zorgvernieuwer 

Contactverpleegkundige bij Archipel

Ha! Je had natuurlijk verwacht dat we je hier zouden vertellen waarom het zo leuk is om als Contactverpleegkundige bij Archipel te komen werken. Dat we zo’n geweldige zorgorganisatie zijn en dat je bij ons, naast een goed salaris, ook allerlei extra’s krijgt. Maar wij vertellen je liever persoonlijk hoe fijn het is om bij ons aan de slag te gaan én maken graag direct kennis met jou!  
 
Geen ingewikkelde sollicitatieprocedure dus, maar meteen een gesprek samen met een van onze recruiters Iris, Angela of Milka waarin we luisteren naar jouw passie, ambitie en kwaliteiten. We vinden het vooral belangrijk om te horen wat jíj wil, zodat je het beste uit jezelf kunt halen en je gewaardeerd voelt. En natuurlijk vertellen we je met plezier over onze locaties, de manier waarop we werken en de vele mogelijkheden bij Archipel op het gebied van ontwikkeling, scholing en zorgvernieuwing. Zo kun jij de keuze maken die écht bij jou past. 
 
Het enige dat we vragen is een afgerond diploma Verpleegkundige (MBO4 of HBO-V) aangevuld met een EVV diploma of de bereidheid om die via ons te behalen en natuurlijk een passie voor de zorg. 


Enthousiast?  

Door op de button te klikken kom je met ons in contact en plan je een kennismaking in. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en hoe wij daarbij kunnen aansluiten. Welkom bij #TeamArchipel! 
 
Wil je alvast iets weten over het werken bij Archipel en onze locaties? Lees hier meer over onze manier van werken. Ontdek hier onze locaties.  

Contact

Team Werving & Selectie
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Huisartsenposten Oost-Brabant

Bestuurssecretaris

's-Hertogenbosch
28 - 32 uur
Jeugdbescherming Brabant

Klachtenfunctionaris

's-Hertogenbosch
24 - 28 uur
PoZoB

Management Support Professional

Veldhoven
Parttime