zoekt een

Verzorgende IG Geriatrische Revalidatie

Verzorgende IG

Ben jij die Verzorgende met een hart voor onze geriatrische revalidanten die met jouw goede zorg weer naar hun eigen thuissituatie doet terugkeren? parttime/Veldhoven

Als Verzorgende 3IG Revalidatie zorg jij samen met een interdisciplinair revalidatieteam voor een uitdagend revalidatie-klimaat voor onze (voornamelijk oudere) revalidanten. 

Bij Oktober staat het revalidatieproces centraal. Wij geloven dat alle dagelijkse handelingen kansen zijn om te revalideren. Jij stimuleert revalidanten en hun naasten om zelf de regie te pakken op hun herstel- en revalidatieproces. Als Verzorgende Revalidatie werk je als het ware met de handen op de rug met als doel om revalidanten zo zelfstandig mogelijk terug te laten keren naar hun eigen woonomgeving. Onze afdeling Geriatrische Revalidatie is een dynamische afdeling, geen dag is hetzelfde. Je werkt nauw samen met verschillende disciplines zoals Fysiotherapeuten en Specialisten Ouderengeneeskunde. In jouw functie en in het team stel je je flexibel op. Naast het verlenen van de dagelijkse zorg aan onze bewoners, voer je risicovolle handelingen uit. Je coördineert de dagelijkse zorgmomenten en stelt zorgleefplannen op. Het leven van revalidanten en hun familie staat vaak helemaal op de kop na een ongeval of ziekte. Jij beschikt over een groot inlevingsvermogen waardoor je de situatie van de revalidant en hun naasten goed kunt begrijpen en inschatten. Je begeleidt de revalidant bij het zo zelfstandig mogelijk handelen gedurende het totale revalidatieproces. Daardoor bouw je een professionele band op en leer je goed inspelen op wat de revalidant nodig heeft om het zelf te doen. Een rol van onschatbare waarde! Oktober zet zich actief in voor het verbeteren van revalidatiezorg. Jouw inzichten en goede ideeën daarin zijn voor ons erg waardevol. Samen met jou kijken we naar de verbeteringen en ontwikkelingen in de zorg en hoe we deze kunnen uitvoeren. Ook op het gebied van zorginnovatie en digitalisering. Zo kun jij de tijd en aandacht geven aan het werk dat de zorg vraagt.

 

Wat neem je mee? 

Je stimuleert onze bewoners in het bevorderen van hun zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Je biedt op een respectvolle en met een gezonde dosis inlevingsvermogen, structuur en veiligheid aan onze bewoners. Je neemt deel aan overleggen en werkt samen met verschillende disciplines. 

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je: 

  • In het bezit bent van een MBO-diploma verzorgende 3IG.
  • Flexibel inzetbaar bent volgens een wisselend rooster. 


Wat bieden wij? 

  • Een bruto maandsalaris van min € 2.391,72 en max € 3.177,10 (o.b.v. 36 uur) in FWG 35 CAO VVT.
  • Een vast contract.
  • Jaarlijks een vakantietoeslag van 8%.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Verlof op basis van een fulltime contract van 237,4 uur per jaar. 

Parttime of fulltime werken? Wij kunnen jou een contract aanbieden tussen de 16 en 28 uur per week.

Enthousiast? Vertel ons jouw verhaal! 

Ben jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan via de knop!  We ontvangen graag jouw motivatie en up to date cv. Daarna nemen we snel contact met jou op. 

Handig om te weten: 

  • Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Marieke Fleur, Teammanager, via telefoonnummer 06-10011326 of met onze Recruiters Sanne of Tineke via telefoonnummer 088-2486133 of recruitment@zorginoktober.nl.
  • Een Verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt deel uit van de procedure. 

Wie is Oktober? 

Gepassioneerd, Persoonlijk en Samen. Zo bieden wij bij Oktober warme zorg en ondersteuning aan kwetsbare ouderen in regio De Kempen, Veldhoven en Waalre. Deze kernwaarden zijn dagelijks zichtbaar en voelbaar voor iedereen met wie we samenwerken. Dat geldt ook voor onze collega's van de afdeling Geriatrische Revalidatie. 

Oktober biedt verpleeghuiszorg voor psychogeriatrische (PG) en somatische bewoners en we zijn gespecialiseerd in geriatrische revalidatiezorg. We bieden daarnaast ook palliatieve zorg in ons Hospice, woonvormen voor cliënten met een volledig pakket thuis, eerstelijnsverblijf, dagbesteding en dagbehandeling, huishoudelijke hulp en services. We staan klaar voor mensen in de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Heeze-Leende, Oirschot, Reusel-De Mierden, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre. 

Bij Oktober hebben we plezier in ons werk en dat stralen we ook uit! Want blije medewerkers zorgen voor blije cliënten. Je krijgt het vertrouwen om het beste te doen voor je collega's binnen jouw professionele verantwoordelijkheid. We vinden het belangrijk dat je ook zorgdraagt voor je eigen verhaal. Zo bieden wij je scholing waardoor je kennis op peil blijft en krijg je alle kansen om jezelf te ontwikkelen. We leren van en met elkaar in een veilige werk- en leeromgeving. En dat doen we op de Kempische manier met oprechte interesse. 

Een kijkje nemen bij ons nemen? Kom gerust eens binnenkijken via Huizen van Oktober of bekijk onze playlist via Werken bij Oktober - YouTube. 

Graag tot ziens bij;  

Oktober
Jouw verhaal, onze zorg. 

Webclip afbeelding

Contact

Sanne Hurkmans
Recruiter
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures