zoekt een

Ergotherapeut intramuraal

Locaties
Diverse locaties in de gemeenten Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht

Uren per week
24 tot 32 uur per week 

Werk- en denkniveau
Afgeronde HBO-opleiding Ergotherapie
 

Wat ga je precies doen?

Het intramurale team ergotherapie bestaat uit 12 ergotherapeuten. 
Binnen onze woonzorgcentra en verpleeghuizen behandelen we ouderen en volwassenen met een variërende, soms complexe zorgvraag, zodat zij op een fijne en verantwoorde manier bij ons kunnen wonen.  
Als ergotherapeut richt je je op het optimaliseren van het functioneren van cliënten in het dagelijks leven op het gebied van zelfredzaamheid en ontspanning en op het bevorderen van de kwaliteit van leven. Dagelijks behandel je zo'n 6 tot 12 cliënten die woonachtig zijn in de locaties waarvoor jij verantwoordelijk bent. In welke locaties je gaat werken stemmen we in goed overleg af. We kijken hierbij ook naar waar je woont en wat jouw voorkeur heeft.

Als ergotherapeut lever je een bijdrage aan diagnostiek, middels het opstellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen. Je rapporteert, zowel mondeling als schriftelijk, op basis van observaties en vervolgbehandeling en neemt deel aan de verschillende overlegvormen waaronder werkoverleg binnen je eigen intramurale team, de hele vakgroep ergotherapie en het multidisciplinaire team. Je levert een bijdrage aan de kwaliteitszorg en profilering van de eigen discipline, zowel intern als extern.

We vinden het ook belangrijk om als team te blijven ontwikkelen en deel te nemen aan diverse projecten. Hiervoor zijn projecturen beschikbaar. We proberen ook regelmatig nieuwe hulpmiddelen of innovaties uit, hebben ergocoaches en zijn lid van stichtingsbrede commissies zoals de decubitus commissie. 

Nog goed om te weten: binnen de locatie werk je veelvuldig multidisciplinair samen, onder andere met de fysiotherapeuten maar ook met verschillende zorgmedewerkers. Leuk die wisselende contacten!  

Wie zijn wij en wie ben jij? 

Wij zijn een bevlogen team dat houdt van uitdaging en ontwikkeling! Bij ons is er ruimte voor zowel privé als werk en we vinden het belangrijk om ook persoonlijke momenten met elkaar te delen. Dit doen we tijdens het werk, maar bijvoorbeeld ook tijdens teamuitjes.  
Als ergotherapeut zul je je snel thuis voelen in ons team. We bieden een ondersteunende en open omgeving waarin collega’s voor elkaar bereikbaar zijn, waarin je werkzaam bent als duo of trio en waar we zorgen voor waarneming wanneer nodig. We zijn flexibel in het plannen van onze agenda's, waarbij deels thuiswerken tot de mogelijkheden behoort. Met elkaar zorgen we ervoor dat de werklast beheersbaar blijft en iedereen in het team een goede werk-privé balans ervaart.

Dat vraagt ook iets van jou als nieuwe collega! Belangrijk is dat je natuurlijk allereerst affiniteit hebt met de doelgroep ouderen en dat je zelf ook flexibel en een teamspeler bent. Daarnaast vinden we het prettig als je net zoals wij proactief en doortastend bent. Iemand die feedback durft te geven en kan ontvangen. En dat je jezelf graag verder wilt ontwikkelen en het ook leuk vindt om een bijdrage te leveren aan organisatiebrede projecten en ‘de zorg van de toekomst’. 

Daarnaast zijn er ook nog de-zo-genoemde ‘harde’ eisen: 

Je hebt een HBO-diploma ergotherapie of je bent bijna klaar met de opleiding.  
En je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.  
Wat denk je? Passen wij bij jou en jij bij ons?  
Wat bieden we je?

TanteLouise biedt je: 

 • Een prettig en vast salaris op basis van je contracturen. Als ergotherapeut word je ingedeeld in FWG 55 van de CAO VVT, maximaal €4.786,82 bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek.  
 • Een arbeidsovereenkomst op basis van de door jou gewenste uren (24 tot 36 uur per week mogelijk).  
 • In november (wel zo fijn met de dure feestmaand in het vooruitzicht) krijg je een eindejaarsuitkering en natuurlijk vakantiegeld in mei.  
  Een aanvullende reiskostenvergoeding.  
 • Goede interne scholingen. Bij tante ben je als ergotherapeut helemaal up to date, ook als het gaat om de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied.  
 • Zoals we eerder al schreven: tanteLouise investeert maximaal in de ontwikkeling van de eigen medewerkers. Er is een fors budget beschikbaar voor tal van opleidingen en cursussen. Denk hierbij aan doelgroep-specialisatie of een mooie master. Laat weten wat je dromen zijn: niks is tante te gek.  
 • Een vitaliteitsprogramma waarbij je kunt kiezen uit tal van activiteiten om je gezondheid te verbeteren. Fit maakt gelukkig! 
 • De mogelijkheid om via de organisatie (én met een leuk financieel voordeel) een fiets of een pc of laptop aan te schaffen.
 • De mogelijkheid om je eigen agenda in te delen. Deels thuiswerken behoort ook tot de opties, hiervoor heeft tanteLouise een goed thuiswerkbeleid.   
 • TanteLouise is meer dan een logo op je salarisstrook. We zorgen goed voor je, ook als het even tegenzit. Je kunt bijvoorbeeld ondersteuning krijgen van een sociaal adviseur of verlichting zoeken in ons uitgekiende mantelzorgbeleid. 
 • Ook mooi: als het klikt krijg je van ons in recordtijd een contract voor onbepaalde tijd. Een kwestie van vertrouwen, zeg maar.

Allemaal fijn geregeld, dus. Er is nog veel meer, maar dat vertellen we je later wel...

Waar wacht je op?

Sta je te trappelen om deze nieuwe uitdaging aan te gaan en wil je met tanteLouise kijken naar de mogelijkheden als ergotherapeut? Reageer dan direct. Dat gaat het snelst door je motivatiebrief en je cv via onderstaande solliciteer button te uploaden. Je hoort dan heel snel van ons.  

Heb je nog vragen? Of wil je een keer vrijblijvend meelopen? Of een kopje koffie komen drinken? Pak dan je telefoon en neem contact op met Sophie ten Bloemendal, misschien wel je nieuwe collega ergotherapeut, via haar telefoonnummer 06-83987737.  

Bij indiensttreding dient een Verklaring Omtrent Gedrag te worden overlegd. 

Intussen zijn wij wel razend benieuwd, want word jij onze nieuwe collega? Leuk! 
Wil je meteen reageren? Klik dan op onderstaande button!

Contact

Sophie ten Bloemendal
Ergotherapeut
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Máxima MC

Apothekersassistent poliklinische apotheek

Veldhoven
24 - 36 uur
Vivent

Ergotherapeut (zwangerschapsverlof)

Rosmalen
20 - 24 uur
Dichterbij

GZ Psycholoog Ambulante Poli in Eindhoven

Eindhoven
In overleg