zoekt een

Hulp bij het Huishouden (medewerker WMO)

Joris Thuis WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) bestaat uit vijf thuiszorgteams in de gemeente Oirschot en de gemeente Eersel. Ieder thuiszorgteam bestaat uit ongeveer vijftien collega’s. Als huishoudelijk medewerker bij Joris Thuis WMO verricht je zelfstandig (of samen met de cliënt) huishoudelijke taken bij de cliënten thuis. Daarnaast heb je als huishoudelijk medewerker een signalerende en registrerende rol met betrekking tot het zorgdossier van de cliënt. Omdat we met kleine teams werken voel jij je snel thuis én heel welkom bij ons. 

DIT GA JE DOEN
Ben jij een mensenmens? En heb jij zin in een afwisselende EN hele flexibele job? In werk dat het verschil maakt voor onze cliënten en jou vrijheid geeft? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wees welkom!

Als Hulp bij het Huishouden (ofwel medewerker WMO) maak je het leven van ouderen die zelfstandig wonen, maar daar wel wat hulp bij kunnen gebruiken, een stuk aangenamer. Je voert huishoudelijke taken uit bij deze cliënten en voert ook gezellige gesprekken met ze. Tegelijkertijd heb je een signalerende rol. Je houdt een vinger aan de pols en trekt bij ons aan de bel als je vindt dat je cliënt meer zorg of ondersteuning nodig heeft.

Joris Zorg WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) heeft vier thuiszorgteams in de regio Oirschot en in de regio Eersel. Superfijn als jij een van deze teams komt versterken. In jouw functie beslis je in overleg met ons hoeveel uren je wilt werken. De werkdagen en –tijden bepaal je in samenspraak met de cliënten waar jij voor aan de slag gaat. Het is daarom ook een ideale bijbaan!

HANDIG OM TE WETEN
Je komt in een gezellig en professioneel team te werken
Een bruto salaris van min. € 2.116,52 en max. € 2.581,30 per maand volgens de cao VVT salarisschaal hulp bij het huishouden bij een 36-urige werkweek
In oktober 2024 volgt er een CAO salarisverhoging van 2,5%
Je krijgt vakantietoeslag van 8% én een eindejaarsuitkering van 8,33%
BEN JE AL OM
Dat komt goed uit want wij zijn natuurlijk ook heel benieuwd naar jou! Bel daarom gerust met Linda Kaal via 06-57132193 of Mirjam van Veen 06-40175524 teamleiders WMO of mail via Linda.kaal@joriszorg.nl of mirjam.van.veen@joriszorg.nl. Zij vertellen je graag meer. 

Contact

Afdeling WMO
Teamleider
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

ASVZ

Huishoudelijk medewerker

udenhout
8 - 16 uur
Glorieuxpark

Medewerker Gebouw en Techniek

Eindhoven
24 - 36 uur
Novadic-Kentron

Zorgbeveiliger

's-Hertogenbosch
Parttime / Fulltime