zoekt een

HBO Verpleegkundige - Hospice de Markies

Locatie
Hospice de Markies aan de Kardinaal de Jonglaan in Bergen op Zoom
 
Uren per week
24 uur per week
  
Opleiding
HBO Verpleegkundige met geldige BIG registratie

Hospice de Markies is een bijzondere locatie waar aandacht, zorg en warmte in de laatste levensfase heel vanzelfsprekend zijn. Hospice De Markies is er voor mensen vanaf 18 jaar waarvan verwacht wordt dat zij nog drie maanden of korter te leven hebben. Het hospice biedt plaats aan zes gasten die in een huiselijke omgeving en door goede zorg omringd hun laatste levensfase kunnen doorbrengen. Iedereen is welkom, ongeacht levensovertuiging of achtergrond. 

De wensen en behoeften van onze gasten staan voorop. De zorg en begeleiding in het Hospice krijgen de gasten van professionals zoals speciaal opgeleide verpleegkundigen, de geestelijk verzorger, de specialist ouderengeneeskunde én natuurlijk van de vele vrijwilligers. Familie en vrienden van de gasten zijn in het Hospice ten alle tijden welkom.

Wat ga je doen?
Als lid van het Hospice team vervul je een belangrijke rol in de zorg voor gasten en hun families. Jij verleent samen met je collega’s directe zorg aan de gasten van het hospice in een kleinschalige setting, met een vast en hecht team van verpleegkundigen en vrijwilligers. Ook zorg je voor de begeleiding van de gasten en hun naasten. Je creëert, samen met je team, een fijne en gastvrije sfeer en je onderhoudt contacten met familieleden en/of mantelzorgers.

Naast het verlenen van zorg houdt je je als HBO verpleegkundige ook bezig met het identificeren van knelpunten en het aandragen van verbeteringen, zoals het opstellen van protocollen, richtlijnen en werkinstructies. Bovendien biedt je vakinhoudelijke ondersteuning in complexe en/of onvoorspelbare (zorg)situaties.

Je blijft op de hoogte van recente ontwikkelingen in de palliatieve zorg, zowel intern als extern, en weet deze kennis te vertalen naar onze eigen werkomgeving. Daarnaast verzorg je scholing en klinische lessen om de professionele ontwikkeling van het team te bevorderen. Ook let je op de naleving van relevante wet- en regelgeving om ervoor te zorgen dat de zorgkwaliteit wordt gehandhaafd.

Als HBO Verpleegkundige ben je ook dag verantwoordelijke. Jij bent het aanspreekpunt voor de vele vrijwilligers van de Hospice. Je geeft hun sturing, spreekt hen regelmatig en zorgt ook voor de roostering van je collega’s. Lukt het niet om het rond te krijgen, weet jij welke acties je uit kan zetten. Jij creëert en onderhoudt de verbinding tussen de vrijwilligers, de zorgprofessionals en hun rol binnen deze bijzondere locatie. Je focust ook op het kernteam PREZO.

Je hebt dus een coördinerende en organiserende rol rondom het zorgproces van de gast en alle (PR) activiteiten die in en om het hospice spelen. Je beoordeelt de indicatiestelling en past deze aan indien nodig, daarmee zorg je voor de continue verbetering van kwaliteit van zorg. Tot slot begeleidt je ook de hbo-verpleegkundige stagiaires op de Hospice.

Al met al een afwisselende uitdaging waarbij jij veel inbreng hebt binnen het team, een echte uitdaging!

Wat breng jij mee?
Voor het team op de Hospice is tante op zoek naar een ervaren hbo-verpleegkundige, in het bezit van een gelijkwaardig diploma en geldige BIG registratie. Heb je een aantal jaar werkervaring of een opleiding gedaan in de palliatieve zorg? Of ben je bereidt deze opleiding te volgen? Dan is tante ook fan van jou!

Je bent een echte kartrekker in het team en jij pakt overstijgende- en/of specifieke taken op. Je beschikt over een evenwichtige en stevige persoonlijkheid met goede communicatieve en sociale vaardigheden. Coördineren, organiseren, sturen en het doorgeven van kennis, allemaal competenties die bij jou passen en je graag in je werk terugvindt. En daarom past de functie van HBO Verpleegkundige in de Hospice goed bij jou!

Wat bieden we je?
Als je nu al denkt: ‘Nou tante, kom maar op!’ dan wil je misschien ook weten wat ze jou in dat geval te bieden heeft:

  • De functie is ingedeeld in FWG 50 conform cao VVT (maximaal € 4.264,33 bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek). De daadwerkelijke inschaling is op basis van je werkervaring en opleidingsniveau. 
  • TanteLouise faciliteert ook de vakinhoudelijke scholingen om je verpleegtechnische vaardigheden op peil te houden. 
  • Verder goed om te weten: als je bij ons komt werken, moet je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanleveren. Natuurlijk vergoeden wij de kosten.

Wil jij onze nieuwe collega worden? 
Leuk! Stuur ons een brief met je CV via onderstaande knop. Tip: vergeet je motivatie niet! Heb je nog vragen? Aarzel niet en neem contact op met Marjolein van Oosterbaan, Locatiemanager Hospice de Markies, via telefoonnummer 0164 676 500.

Let op! De sollicitatiegesprekken staan gepland op woensdagochtend 8 november 2023 en op maandagmiddag 20 november 2023. Houdt hier alvast rekening mee in je agenda! 


Wil je meteen solliciteren? Klik dan op onderstaande button!

Contact

Marjolein van Oosterbaan
Locatiemanager Hospice de Markies
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Catharina Ziekenhuis

Regieverpleegkundige Longgeneeskunde en Infectieziekten - ...

Eindhoven
16 - 36 uur
Mijzo

Verpleegkundig specialist GGZ

Raamsdonksveer
32 - 36 uur
Vivent

Wijkverpleegkundige

Rosmalen
28 - 36 uur