zoekt een

Verpleegkundigen/social workers

Locatie
Verpleeghuis Hof van Nassau in Steenbergen
  
Uren per week
28 tot 32 uur per week
  
Opleiding
MBO niveau 4 Verpleegkunde / MBO Social Work

Locatie Hof van Nassau heeft een aantal opleidingsplaatsen bij Fontys Hogeschool voor verpleegkundigen of social workers die zich door middel van een module willen verdiepen in het aandachtsgebied Active Ageing. Je komt te werken in locatie Hof van Nassau en volgt tegelijkertijd de module.

Waar ga je werken?
Verpleeghuis Hof van Nassau ademt met zijn aaneenschakeling van kleurrijke en karakteristieke kadewoningen de sfeer van een gezellige wijk. Het gebouw biedt plaats aan 120 cliënten en voelt als een klein dorp, gelegen pal aan de Steenbergse haven.

We gaan op een spontane manier plezier beleven, humor maken, creatief zijn en genieten met de bewoner. Met de maximaal mogelijke vrijheid. Om zo het leven van een bewoner, ook in de moeilijkste fase van het leven, net wat meer kleur te geven en de diepste emotie te raken. Deze diepste emoties kunnen leiden tot momenten van geluk.

Wat ga je doen in de zorg?
Je verleent samen met je collega’s de beste zorg aan de cliënten van Hof van Nassau. Je bent werkzaam in een kleinschalige setting, waarbij je voor 50% meewerkt in de reguliere zorg. Als verpleegkundige werk je verantwoordelijke diensten en als social worker ondersteun je tijdens de diensten met de ADL.
Dit doe je samen met de teamleiders en hun teams met leef- en woonondersteuners, helpende, verzorgenden IG, verpleegkundigen en vrijwilligers.

Vanuit jouw verpleegkundige- of social workerrol adviseer je de locatiemanager en teamleiders over de zorg en geef je ook regelmatig scholingen aan nieuwe medewerkers en leerlingen. We verwachten ook dat je als werkbegeleider BBL-leerlingen zult begeleiden in de locatie Hof van Nassau.

Over Active Ageing en Domotica
Voor de andere 50% van je contracturen ben je verantwoordelijk voor het aandachtsgebied Active Ageing.

In afstemming met het multidisciplinair team stem je individuele Active Ageing plannen op. Dit doe je op basis van het leerbare vermogen en de wensen en behoeften van de cliënten die aansluiten bij zijn of haar de leef- en denkwereld.

Je zorgt voor structurele individuele begeleiding aan- en activering van de cliënt wanneer deze gebruikmaakt zijn of haar vrijheidsgraad gericht op een veilige deelname aan de maatschappij. Om dit te verwezenlijken bouw je een vertrouwensrelatie op met zowel de cliënt als zijn of haar naasten.
Je coacht individuele collega’s of teams in het verantwoord vrijheid bieden aan cliënten.

Wat we ook van je verwachten is dat je je regelmatig zal inzetten voor de specifieke domotica projecten die zich binnen de locatie afspelen. In jouw functie zorg je zowel voor het informeren van collega’s als de daadwerkelijke implementatie, evaluatie en het verankeren van de domotica en bijbehorende zorgpaden in de locatie.

Wat denk je, is zo’n uitdagende en innovatieve baan iets voor jou?

Over de module 
In de module ‘Active Ageing, een interdisciplinaire aanpak bij dementie’ leer je in 20 weken, met één lesdag per week, hoe je innovatief en methodisch vraagstukken rondom jouw cliënt(en) of locatie kunt aanpakken om de kwaliteit van leven te behouden of te verbeteren. Je benadert dit vanuit het perspectief van Active Ageing, waarbij je holistisch denkt en handelt en alle aspecten van het leven van de cliënt in overweging neemt.

Je analyseert en lost praktijkgerichte vraagstukken op met begeleiding van deskundige docenten. De opgedane kennis is direct toepasbaar in je werk. In interactieve workshops werk je samen met medestudenten en leer je passende methodieken en tools gebruiken. Inspiratiesessies houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zoals zorgtechnologie en interdisciplinaire samenwerking. Tijdens de wekelijkse lesdag krijg je ook coaching voor je persoonlijke en professionele groei en je samenwerkingsvaardigheden.
De module start twee keer per jaar in februari en in september.

Meer weten over de module? Kijk dan hier!

Wie ben jij?

  • Je hebt een MBO niveau 4 opleiding Verpleegkundige afgerond en bent in het bezit van een geldige BIG-registratie of je hebt een Social Work opleiding op MBO niveau 4 afgerond.
  • Je hebt al wat werkervaring in een soortgelijke zorgomgeving (bij voorkeur in de ouderenzorg!) en hebt inzicht in het inzetten van diverse zorgtechnologieën en durft hierin ook initiatiefrijk en creatief te zijn. Heb je al kennis van zorgtechnologie? Dan is dat mooi!
  • Wat we vooral belangrijk vinden is dat je iemand bent die goed zelfstandig kan werken en dat je werk overziet. Iemand die coachend is naar collega’s en die kan bijdragen en meedenken in soms ingewikkelde cliëntcasussen. Je bent van nature creatief en bedenkt graag out-of-the box oplossingen en bent in staat de visie van de locatie door te ontwikkelen.

Wat bieden wij je?

  • De functie is ingedeeld in FWG 45 (voor verpleegkundigen en social workers), maximaal €3.754,41 bij een fulltime dienstverband.
  • Het volgen van de module ‘Active Ageing, een interdisciplinaire aanpak bij dementie’. Een super nieuwe module die TanteLouise recentelijk met Fontys Hogeschool heeft ontwikkeld.
  • Ben je social worker? Dan is het ook mogelijk om bij ons een ADL-training te volgen.
  • Andere fijne secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering in november, een aanvullende reiskostenvergoeding, de mogelijkheid om via de organisatie (en met een leuk financieel voordeel) een fiets of een pc of laptop aan te schaffen en een vitaliteitsprogramma waarbij je kunt kiezen uit tal van activiteiten om aan de slag te gaan met je gezondheid.

Waar wacht je op?
Als jij denkt dat het klikt tussen jou en Hof van Nassau en wil je deze module graag gaan volgen en met het aandachtsgebied Active Ageing gaan werken, stuur ons dan zo spoedig mogelijk je cv met motivatiebrief! We nemen je sollicitatie dan direct in behandeling.

Als je vragen hebt over de functie neem dan contact op met Rianne Franken, Locatiemanager van Hof van Nassau, via het algemene telefoonnummer 0164 713300.

Bij indiensttreding dient een Verklaring Omtrent Gedrag te worden overlegd.

Intussen zijn we razend benieuwd, want wie weet ben jij straks onze nieuwe collega. Leuk!

Wil je meteen solliciteren? Klik dan op onderstaande button!

Webclip afbeelding

Contact

Rianne Franken
Locatiemanager Hof van Nassau
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Kempenhaeghe

Begeleider kindgroep

Heeze
Parttime / Fulltime
Bravis Ziekenhuis

Verpleegkundige Interne Geneeskunde/Maag-Darm-Lever

Roosendaal
24 - 28 uur