zoekt een

Verpleegkundige in de Wijk

JORIS ZORG IS OP ZOEK NAAR JOU!

Heb jij een zorghart voor ouderen? En zin in een nieuwe parttime of fulltime uitdaging als Verpleegkundige in de Wijk? In werken in een fijn Zorg Thuis-team binnen een kleinschalige, energieke en ambitieuze zorgorganisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wees welkom!

VERPLEEGKUNDIGE IN DE WIJK

.Als Verpleegkundige in de Wijk werk je binnen een van onze professionele Zorg Thuis-teams. Deze bestaan uit tien tot zestien Wijkverpleegkundigen, Verpleegkundigen in de Wijk en Wijkverzorgenden. Samen bied je warme en kwalitatief goede zorg aan onze cliënten in hun thuissituatie.

Je doet de intake, stelt de diagnoses op en maakt een passend zorgplan. Je biedt je cliënten verpleegkundige, verpleegtechnische en medisch technische zorg. Daarnaast heb je een adviserende rol naar de cliënt en zijn of haar naasten. En als eerstverantwoordelijke coördineer je ook alle zorg rondom de cliënt. Dit kun je thuis doen of vanuit het huis van de cliënt. Vanzelfsprekend bewaak je continu de kwaliteit van de zorg die geleverd wordt en pas je zorgplannen aan indien nodig.

 

VAKVROUW/VAKMAN = FIJN!

Je brengt met plezier je kennis en ervaring in om de zorgverlening door je team en Joris Zorg nog verder te optimaliseren. Jouw oplettendheid zorgt ervoor dat je goed zicht hebt op zowel de fysieke als psychosociale gesteldheid van je cliënten. Je werkt graag zelfstandig, durft beslissingen te nemen en bent een echt mensenmens. Goed communiceren met cliënten, mantelzorgers, zorgprofessionals en collega's gaat je makkelijk af.

 

WAT JIJ MEEBRENGT:

  • Je hebt een MBO-opleiding Verpleegkunde niveau 4 afgerond
  • Je bent BIG geregistreerd
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto
  • Je bent enthousiast en energiek

 

HANDIG OM NU ALVAST TE WETEN:

  • In overleg met jou bepalen we het aantal uren dat je gaat werken
  • Je komt in een gezellig en professioneel team te werken
  • Je salaris is marktconform de CAO VV&T FWG 45
  • Je krijgt vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33 %

 

EVEN VOORSTELLEN: JORIS ZORG

Joris Zorg is een professionele, energieke zorgorganisatie voor ouderen. We zijn actief in de Kempen en bieden woon/zorgondersteuning aan in de gemeente Oirschot, de gemeente Eersel en het dorp Hoogeloon. We helpen ouderen zo lang en zo prettig mogelijk thuis te wonen én zich thuis te voelen. En als dat niet meer kan? Dan bieden we verzorging en verpleging in een van onze vijf woonzorgcentra in de regio. Joris Zorg is een kleinschalige zorgorganisatie. Medewerkers kennen elkaar. Je wordt gewaardeerd en je voelt je snel thuis en welkom bij ons.

 

BENIEUWD? WIL JE ER GRAAG MEER OVER WETEN?

Dat komt goed uit want wij zijn natuurlijk ook heel benieuwd naar jou! Bel of mail daarom gerust met onze wijkverpleegkundigen;

Oirschot Lieke Persoons 0640166215

Oirschot Joyce van Rooij 0613294231

De Kempen Yvonne Bierens 0623823839

En direct solliciteren kan ook via de button bovenaan de pagina. 

Tot snel!

Recente vacatures

Jeugdbescherming Brabant

Jeugdreclasseerder team Midden/West Brabant

Tilburg
32 - 36 uur
Huisartsencoƶperatie West-Brabant

Psysician Assistants en Verpleegkundig Specialisten in de ...

Roosendaal
In overleg
Zorgmed Thuis- en Kraamzorg

ZORGMED zoekt een lid Raad van Commissarissen

Eindhoven
0 - 4 uur