Verzorgende IG voor nachtdiensten GGZ - Magnolia (ouderenpsychiatrie)

We ontwikkelen de zorg continue. Op dit moment zijn we zijn we bezig met de volgende thema’s:

  • Kleinschaliger wonen met eigen leefsfeer.
  • Professionalisering en deskundigheidsbevordering. Daar waar de werkprocessen verbeterd kunnen worden, pakken we dit aan. En door deskundigheidsbevordering en de inzet van een kwaliteitsverpleegkundige willen we gaan werken aan zorg die nog beter wordt voor onze cliënten.

Wat houdt de functie in?
Als verzorgende IG werk je voornamelijk in de nacht. Je werkt één dagdeel per maand een dag- of avonddienst zodat je de bewoners leert kennen en de bewoners jou. Je werkt met nog twee andere collega's in de nacht en je staat elk op een andere afdeling. Je draagt zorgt voor 37 cliënten in de leeftijd van 55 jaar en ouder. Jouw rol kan voor het herstel van onze cliënten van grote betekenis zijn. Je draagt samen met collega’s zorg voor de begeleiding/verzorging volgens het begeleidings- of verplegingsplan. Dus observeren en bijsturen. Individueel en in de groep. Je voelt je thuis in een afwisselende en dynamische werkomgeving waarin zowel somatische als psychiatrische aandoeningen worden behandeld. Jouw hulpvaardige mentaliteit en sociale vaardigheden zijn daarbij van belang. We vinden stimuleren van cliënten in een gezonde levensstijl en vergroten van zelfredzaamheid erg belangrijk. Dat vraagt om geduld, doorzettingsvermogen en handel vaardigheid. En om een professionele samenwerking.

Wat breng je mee?
  • Je hebt een afgeronde opleiding verzorgende individuele gezondheidszorg, eventueel aangevuld met specifieke cursussen en opleidingen.
  • Je hebt affiniteit met somatiek en ook met de psychiatrie (wat complexere problematiek).
  • Het is van belang dat je zelfstandig kunt werken.
  • Je stimuleert de zelfredzaamheid van de cliënt om hen (weer) zo zelfstandig mogelijk te maken (Rehabilitatie principe).

Wat kunnen wij je bieden?
Als verzorgende IG ga je werken in een leuk team met volop mogelijkheden voor bijscholing. Wij bieden je een inspirerende en professionele werkomgeving waarin je in de gelegenheid bent je competenties in te zetten. Persoonlijke wensen waarin wij organisatorisch een rol kunnen spelen bespreken wij graag met je.

Werktijden: In onderling overleg.
Salaris: Arbeidsvoorwaarden en salariëring overeenkomstig cao-ggz, afhankelijk van ervaring en opleiding FWG 40 (tussen € 2.535 - € 3.471 bruto per maand o.b.v. 36 uur). In januari 2024 wordt het salaris met 2% verhoogd.
Dienstverband: Je krijgt een contract voor bepaalde tijd voor 16 tot 30 uur in de week met de intentie om tot een vaste aanstelling te komen.

Meer weten en solliciteren
Verzoeken om extra informatie of vragen beantwoorden wij graag. Neem daarvoor even contact op met Jan Driessen (manager) via 06-38775546 of met Alex Vugs (begeleider) via 06-10574660.

Wil je direct solliciteren? Klik dan op de "solliciteer hier" button! Wil je eerst meer informatie over de selectieprocedure? Neem dan contact op met werken@reiniervanarkel.nl.

Een vast onderdeel van het selectieproces is een referentiecheck.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand waarvoor dat wel zo is? We stellen het op prijs als je deze vacature deelt. Werknemers van Reinier van Arkel die een externe kandidaat voordragen kunnen in aanmerking komen voor de wervingspremie.

Contact

Jan Driessen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Maaswaarden ouderenzorg

Collega Verzorgende IG afdeling de Haven

Wijk en Aalburg
16 - 32 uur
Nobel Zorg BV

Verzorgende IG (28-32 uur)

Eindhoven
28 - 32 uur