zoekt een

Forensisch Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige, De Omslag

Maak het verschil
Het Forensisch F-ACT team biedt ambulante begeleiding en behandeling aan mensen met EPA problematiek die delict gedrag vertonen. Zij worden verwezen door de toezichthouder vanuit de reclassering omdat behandeling een bijzondere voorwaarde is in hun vonnis of er sprake is van een forensisch coloriet. We werken in een multidisciplinair team waarin de lijnen kort zijn en we afhankelijk van de problematiek en hulpvraag, een beroep doen op de expertise van de teamleden. 

Als SPV ben je veel op pad om huisbezoeken af te leggen en afstemming te zoeken met ketenpartners zoals de reclassering, gemeente, politie en woningbouw. Daarnaast heb je een taak als coördinatie verantwoordelijke wat inhoudt dat je fungeert als rechterhand van de behandelverantwoordelijke en de rode draad in de zorg uitzet, vormgeeft en mede bewaakt. Hier hoort tevens bij dat je rapportages maakt, intakegesprekken voert, zorgplannen opstelt, risico taxatie, signalerings- en terugvalpreventieplannen vormgeeft en een belangrijke taak hebt in het crisisvoorkomend werken. Afstemmen in het team en gebruik maken van elkaars expertise is hierbij van essentieel belang omdat het forensisch werkveld dynamisch is en daardoor stressbestendigheid en flexibiliteit vereist.

Jouw toekomstige werkplek en team
De forensische polikliniek de Omslag is onderdeel van de Woenselse Poort en legt zich toe op de ambulante, specialistische en multidisciplinaire behandeling van cliënten met een strafrechtelijke titel of van cliënten die door hun ontwrichtende gedrag een risico vormen voor de samenleving.  

Het kan daarbij gaan om (huiselijk) geweld, seksueel grensoverschrijdend gedrag of impulscontroleproblematiek, bijvoorbeeld als gevolg van een persoonlijkheidsstoornis of een ontwikkelingsstoornis, vaak gecombineerd met verslavingsproblemen. Er is groepsaanbod, maar de behandelingen worden overwegend individueel uitgevoerd.  Cliëntenparticipatie, e-health en het betrekken van het systeem van de cliënt zijn belangrijke speerpunten van het behandelbeleid. 

Als medewerker kun je rekenen op een goede werksfeer met aandacht voor jouw professionele ontwikkeling. De Woenselse Poort is een organisatie waar je je elke dag met plezier voor inzet. 

Jouw achtergrond
Jij... 

  • hebt een afgeronde SPV-opleiding met BIG-registratie.
  • bent flexibel, stressbestendig en tactvol. Tevens beschik je over een dosis. overtuigingskracht en kun je de-escalerend werken.  
  • bent in staat om (dagelijkse) structuur te bieden en weet dat te combineren met het creatief meebewegen in de belevingswereld van cliënten en hun naasten.    
  • hebt plezier in het werken met anderen en wilt met een positieve insteek bouwen. aan de toekomst in een dynamisch en afwisselend werkveld.  
  • bent een teamplayer waarbij je het geven en ontvangen van feedback ziet als een vanzelfsprekendheid in de ontwikkeling van de professionaliteit van het team en van jezelf. Daarnaast zie je het belang van humor in je werk met cliënten en zet je samen met je collega's graag een professionele en gezellige werksfeer neer. 
  • hebt ervaring in de psychiatrie, maar wanneer je dit niet hebt is affiniteit met de doelgroep een must.

Ons aanbod
GGzE biedt een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring volgens de CAO van de GGZ. Voor deze functie is dat schaal 60: minimaal €3471 - maximaal €5230 uitgaande van 36 uur.
Daarnaast komen een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), vakantiegeld en goede pensioenvoorwaarden jouw kant op. 
We stimuleren mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei in tijd, geld en aandacht waarbij jij zelf de regie neemt.  
Als leuk extraatje kan je deelnemen aan het fietsplan. 
Veel locaties van de GGzE bevinden zich  op het prachtige landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Je kunt hier wandelen in de bossen, genieten van onze boerderijdieren en een lekker kopje koffie nemen bij onze Caffeine Dealers met je collega’s. 

Over GGzE
GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.  

GGzE is constant bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten en organisaties. 

Contact

Wilma Sloots
Manager eenheid
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Máxima MC

Verpleegkundige neurologie VVT (onbepaalde tijd)

Veldhoven
24 - 36 uur
Vivent

Wijkverpleegkundige

Rosmalen
28 - 36 uur