zoekt een

Kwaliteits-verpleegkundige

Wij vragen

Jij zorgt samen met de verschillende teams voor een verbetering en verhoging van de kwaliteit van zorg. Jij bent degene die in de ochtend meewerkt aan de start van een aangename dag voor onze bewoners. In de middag reflecteer je samen met je collega’s op wat goed gaat en wat minder goed gaat. Samen pak je verbeterpunten aan op een methodische manier. Je ondersteunt hierin het team en je directe collega’s. Hierbij durf jij de kritische vragen te stellen vanuit een lerende en motiverende houding.

Jij maakt het mogelijk
Een unieke werkplek, met unieke verhalen… Wie bij Het Laar binnenloopt, ervaart snel dat er maar één organisatie is zoals Het Laar: een unieke werkplek in Tilburg. Natuurlijk mogen onze bewoners rekenen op de beste verzorging en verpleging. Dat is de basis. Maar we zetten graag een stap of twee extra. Het Laar heeft veel aandacht voor dingen die het leven echt verrijken. Daar kunnen we jouw hulp zeker bij gebruiken.

Het Laar zoekt een kwaliteitsverpleegkundige

minimaal 28 uur per week

Als kwaliteitsverpleegkundige bij Het Laar zijn je werkzaamheden zeer divers. Naast dat jij kwaliteitsverbetertrajecten uitvoert voor Het Laar en binnen de teams, ben je ook in staat om collega’s in de praktijk te coachen, maak je analyses en draag je dagelijks bij aan een aangename dag voor onze bewoners. Door je kritische en reflectieve houding heb jij een proactieve bijdrage binnen de zelforganiserende teams.

Jij bent
Iemand die mogelijkheden ziet om de bewoner én je collega’s een aangename dag te bieden. Werkplezier staat bij jou op nummer één! Je hebt oog voor kwaliteit, houdt een vinger aan de pols bij je collega’s en in het team en bij de (wijk)bewoners en cliënten. Je ziet ruimte voor verbetering en vanuit je rol als kwaliteitsverpleegkundige verwachten wij daarin een actieve rol van je. Je beschikt over een diploma Hbo-V en minimaal 3 jaar werkervaring in verbetertrajecten en coaching. Je hebt inzicht in de methodiek van (zorg)processen in relatie tot de kwaliteit van zorg. Je hebt kennis van en ervaring met de verschillende doelgroepen van Het Laar en bijbehorende (gedrags)problematiek, waardoor je zorgvuldig omgaat met verschillende zorgsituaties.

Jouw kernkwaliteiten als kwaliteitsverpleegkundige

  • Je hebt analytisch vermogen en je bent kritisch
  • Je bent gericht op innovatie en je bent resultaatgericht
  • Je bezit coachende en adviserende vaardigheden
  • Je bent een teamspeler en je bent flexibel

Het Laar
Is een stijlvolle woonzorgorganisatie. Alle vormen van zorg zijn beschikbaar, van een lichte steun in de rug tot en met intensieve verpleging en behandeling. Ook biedt Het Laar thuiszorg. We helpen ouderen zo te leven zoals ze dat zelf willen. Het Laar heeft veel aandacht voor dingen die het leven echt verrijken. Het Laar is bruisend, stijlvol en verzorgd: er is veel te beleven, ook voor onze wijkbewoners. Samen lekker eten, genieten van mooie optredens en films, een workshop bloemschikken, inkopen doen op de wekelijkse markt of een uitstapje ondernemen naar de stad. Als het kan, dan doen we het. Of je nu verzorgende, verpleegkundige of werkzaam in onze horeca bent, je maakt mogelijk dat bewoners het leven kunnen leiden wat ze willen.

Meer over wonen en zorg in Het Laar vind je hier: https://www.hetlaar.nl/

Ons aanbod

Wij bieden
Een breed scala aan uitdagende en afwisselend werkzaamheden. We gaan voor de hoogste kwaliteit, elke dag opnieuw, met veel enthousiasme en trots! Wil jij werken in een organisatie die volop in ontwikkeling is, met een warme en goede sfeer? Het Laar biedt je veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Inschaling vindt plaats volgens de CAO VVT in FWG 55.

Wij willen je laten kennismaken
Als kwaliteitsverpleegkundige krijg je verantwoordelijkheden, werk je zelfstandig en is het omgaan met kwetsbare ouderen in jouw DNA verweven. Als jouw kennis, ervaring en persoonlijkheid past bij deze functie, nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Ook een meeloopmoment behoort tot de mogelijkheden zodat je zelf kunt ervaren of deze functie bij je past: dé beste manier om feeling te krijgen met deze uitdagende functie!

Interesse?

Voor meer informatie bel je met Roos Mekes, Manager Zorgteams van Het Laar, bereikbaar via 013-465 77 000. Je sollicitatie ontvangen we graag via de knop ‘solliciteren’ op deze website.

Contact

Sandra Elings
manager zorgteams
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

De Wever

Casemanager dementie (V230428)

Tilburg
20 - 24 uur
Valkenhof

Verpleegkundige Team Wijkzorg

Valkenswaard
In overleg