zoekt een

Senior verpleegkundige Thuiszorg

Wij vragen

Vind je het net als wij belangrijk dat mensen zoveel mogelijk zelfredzaam blijven? Houd je van samenwerken én neem je tegelijkertijd graag zelfstandig beslissingen? Dan is deze functie iets voor jou!

Het Laar zoekt een

Senior Verpleegkundige Thuiszorg
(20-24 uur per week)

Als senior verpleegkundige Thuiszorg houd je nauwgezet in de gaten hoe het met je cliënten gaat. Je treedt op bij complexere gezondheids-, gedrags- en/of psychische problemen. Je werkt methodisch en vanuit het gedachtegoed van Positieve gezondheid. Op teamniveau bewaak je het resultaat, de kwaliteit, veiligheid en continuïteit van de zorgverlening en voert waar mogelijk samen met je collega’s verbeteringen door. Je bent verantwoordelijk voor één of meer aandachtsgebieden.

Je geeft functionele aanwijzingen aan jouw collega’s. We verwachten een proactieve rol van je. Het begeleiden en overdragen van kennis en vaardigheden aan medewerkers en stagiaires behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden.

Als je kiest voor de thuiszorg, dan werk je in een wijkteam. Samen met je teamleden heb je de verantwoordelijkheid voor de zorg in jouw buurt. Je maakt het mogelijk dat ouderen langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat alles rondom de cliënt goed verloopt.

Wij vragen

 • MBO-diploma verpleegkundige niveau 4.
 • Je houdt van uitdaging en afwisseling en
 • beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 • Het leveren van goede, persoonlijke zorg staat bij jou voorop!

Jouw kwaliteiten

 • Je hebt inlevingsvermogen
 • Je bent creatief en vindingrijk
 • Je kunt goed samenwerken
 • Je hebt analytisch vermogen en werkt oplossingsgericht
 • Je hebt een proactieve houding

Je bent flexibel inzetbaar voor alle diensten en je bent bereid om combinatiediensten te draaien.

Het Laar
Is een stijlvolle woonzorgorganisatie. Alle vormen van zorg zijn beschikbaar, van een lichte steun in de rug tot en met intensieve verpleging en behandeling. Ook biedt Het Laar Thuiszorg. We helpen ouderen zo te leven zoals ze dat zelf willen. Natuurlijk krijgen onze bewoners de beste verzorging en verpleging. Dat is de basis. Maar we zetten graag een stap of twee extra. Het Laar heeft veel aandacht voor dingen die het leven echt verrijken.

Het Laar bruist: er is veel te beleven, ook voor onze wijkbewoners. Samen lekker eten, genieten van mooie optredens en films, een workshop bloemschikken, inkopen doen op de wekelijkse markt of een uitstapje ondernemen naar de stad. Als het kan, dan doen we het. Of je nu verzorgende, verpleegkundige of werkzaam in onze horeca bent, je maakt mogelijk dat bewoners het leven kunnen leiden wat ze willen.

Ons aanbod

Je wordt ingedeeld in salarisschaal 45 van de FWG VVT.

 • Een hecht team met een gezellige werksfeer
 • Je komt te werken in een team waar betrokkenheid en veel aandacht voor onze cliënten/bewoners een belangrijke rol speelt
 • Tijdelijk dienstverband met kans op een dienstverband voor onbepaalde tijd
 • Je krijgt de mogelijkheid tot diverse scholingsmogelijkheden

Je hebt een breed scala aan werkzaamheden die uitdagend en afwisselend zijn. Het krijgen van verantwoordelijkheden, vrijheid en de ouderenzorg moeten in je DNA verweven zijn. Als jouw kennis, ervaring en persoonlijkheid past bij deze functie, nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Ook een meeloopmoment behoort tot de mogelijkheden zodat je zelf kunt ervaren of deze functie bij je past. Dé beste manier om feeling te krijgen met deze mooie functie!

Interesse?

We gaan voor de hoogste kwaliteit, elke dag opnieuw, met veel enthousiasme en trots! Wil jij werken in een organisatie die volop in ontwikkeling is, met een warme en goede sfeer? Het Laar biedt je veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Voor meer informatie kun je bellen met een wijkverpleegkundige van het thuiszorgteam telefoon 013-4567700. Jouw sollicitatie ontvangen we graag via de knop ‘solliciteren’ op onze website.

Contact

Wijkverpleegkundige Thuiszorg
Wijkverpleegkundige
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures