zoekt een

Specialist Ouderengeneeskunde Langdurige zorg en GRZ

Jij voelt je in je element in het veelzijdige werk als specialist ouderengeneeskunde en je vindt het daarom belangrijk om te werken voor een organisatie die ouderengeneeskunde in de volle breedte aanbiedt. Je wilt jouw expertise als specialist ouderengeneeskunde delen én verder uitbreiden en je maakt graag deel uit van een team bestaande uit specialisten ouderengeneeskunde, ANIOS, AIOS, HAIO, VS, PA en praktijkverpleegkundigen. Je denkt mee over de ouderenzorg van de toekomst, daarom kies jij voor Rivas Zorggroep!

Wat ga je doen?
Samen met andere specialisten ouderengeneeskunde, A(N)IOS, verpleegkundig specialisten, physician assistants en praktijkverpleegkundigen vorm jij de Medische Staf Ouderengeneeskunde (MSO) binnen de Rivas Zorggroep.

Als specialist ouderengeneeskunde:
 • heb jij de kans de kans om in de hele zorgketen van betekenis te zijn, waar de cliënt zich ook bevindt. Denk naast zorg op PG en Somatiek afdelingen ook aan Revalidatie & Behandeling (Trauma, Oncologie, Hart, Neurologie en COPD), afdelingen Korsakov, Gerontopsychiatrie, eerstelijnsverblijf en Palliatieve zorg;
 • ben je regisseur van het multidisciplinair team, waar o.a. ook A(N)IOS’en, paramedici en (gespecialiseerd) verpleegkundigen deel van uitmaken;
 • richt jij je met name op de complexere zorgvragen waarbij de zorgvraag protocollen overstijgt;
 • geef je supervisie aan A(N)IOS, verpleegkundig specialisten en physician assistants;
 • draag je actief bij aan het onderhouden én doorontwikkelen van regionale samenwerkingsverbanden;
 • heb jij een duidelijke visie op de toekomst van de ouderenzorg en durf je bestaande werkwijzen ter discussie te stellen;
 • begeleid je basisartsen, verpleegkundig specialisten en physician assistants in opleiding.

Waar ga je werken?
Iedere specialist ouderengeneeskunde bij Rivas Zorggroep heeft een aantal verpleeghuis- en woonzorglocaties onder zijn of haar hoede, maar we proberen ook heel bewust een been buiten het verpleeghuis te zetten. Zo kan iedere specialist ouderengeneeskunde ook in de eerstelijn consultaties doen, afhankelijk van de lokale connecties met huisartsen. Dit doen wij vanuit het Geriatrisch Onderzoeks-en adviescentrum (GOAC). In dit onderdeel van Rivas Zorggroep komen onze expertise mooi samen. In het GOAC werken wij samen met een tiental geriatrieverpleegkundigen in de rol van casemanager dementie. Samen trekken wij op in hun diagnosticerende, adviserende en begeleidende rol bij dementie-vraagstukken. En als het thuis niet meer gaat, werken we samen toe naar een opname.

In de woon- en verpleeghuiszorg ben je afdelingsarts voor de meer complexere doelgroepen. Als Specialist Ouderengeneeskundige voer je daar de regie en zorgt je samen met de rest van het multidisciplinaire team voor goede kwaliteit van zorg. Daarnaast superviseer je de AIOS en ANIOS. En heb je ambities om te werken met een specifieke doelgroep? Dan zijn er veel mogelijkheden! Neem bijvoorbeeld de geriatrische revalidatie of cliënten met het syndroom van Korsakov.

Wie ben je?
Je voelt je in je element in het veelzijdige en dynamische werk als specialist ouderengeneeskunde. Bij Rivas Zorggroep krijg je alle ruimte om jouw expertise in te zetten. Rond je binnenkort de opleiding voor specialist ouderengeneeskunde af? Ook dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Wat bieden wij?
Wij vertrouwen erop dat je goed bent in wat je doet. Dit krijg je er van ons voor terug.
 • Je salaris is conform FWG 75 volgens de CAO VVT op basis van 36 uur per week.
 • Je krijgt vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van beide 8%. Kies zelf of je je vakantiegeld en / of je eindejaarsuitkering per maand of per jaar ontvangt.
 • Een ruim budget voor het volgen van cursussen, congressen en opleidingen
 • Je tekent een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 24 tot 36 uur per week. Het aantal uur spreek je af met de manager.
 • Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, zoals reiskosten en verlofdagen maar ook een automatische pensioenopbouw en collectieve aanvullende zorgverzekering.
 • Je kiest zelf je aanvullende secondaire arbeidsvoorwaarden via ons Meerkeuze arbeidsovereenkomst regeling én maakt profiteert van Rivas Benefits at work.

Heb je interesse?
Voor meer inhoudelijke informatie neem je contact op met Marloes Bijl (Manager Expertise Centrum) op 06 51 30 66 19 of met Jeroen van der Ploeg (specialist ouderengeneeskunde) op 06 83 2764 27. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel de recruiter op 06 30 55 70 46.

Contact

Denice Sijsens
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures