zoekt een

Ondersteunende Samenwerker Eikenhuys (V230397)

Wie ben jij en wat ga je doen

Vanuit het motto 'Samen thuis in Eikenhuys' werk je samen met de bewoners, familie, mantelzorgers, collega’s en vrijwilligers uit de wijk aan 'wonen zoals thuis'. Wonen zoals de bewoner het altijd heeft gedaan, alleen lukken sommige dingen nu niet meer zo goed en daar bieden we ondersteuning.

Vandaar dat alle medewerkers van Eikenhuys, Samenwerkers zijn. Weinig onderscheid in de traditionele functiegroepen en gescheiden taken. Net als thuis! Dit betekent dat je activiteiten gericht zijn op het ‘leven in welzijn’ en waarbij we zorg en ondersteuning verlenen waar dit nodig is. Hierdoor kan zorg en ondersteuning écht vanuit het hart worden verleend met warme aandacht in het contact met de bewoner en het netwerk.

De rol van Ondersteunende Samenwerker heeft geen strakke kaders. Je werkt in de omgeving waar mensen wonen en samen zorg je er voor dat dit loopt zoals men dit vanuit thuis gewend is. Uitgangspunt is dat er gekeken wordt naar wat de bewoner nog wel kan. In praktijk betekent dit dat je ondersteuning verleent waar dit nodig is en tegelijkertijd aandacht hebt voor contact met de bewoner, maar ook dat je de plantjes even water geeft en het bed opdekt. Zoveel mogelijk samen met de bewoner, net als thuis.

Werkzaamheden:
In de basis hebben alle Samenwerkers dezelfde taken en verantwoordelijkheden, waarbij er natuurlijk voor specifiekere zorghandelingen en teamoverstijgende taken samenwerkers bij Eikehuys werken met een zorgdiploma. Maar we werken samen met elkaar.

Als Ondersteunend Samenwerker bied je ondersteuning aan de bewoner, in zowel de huishoudelijke, schoonmaak- en horecawerkzaamheden, maar ook ondersteun je de bewoner in het dagelijkse woonritme. Dit is een breed takenpakket waar je er ook voor zorg draagt dat de kamers netjes zijn, voorraden op orde en de was is verwerkt. Maar ook help je bij het eten en drinken en bij het verplaatsen van bewoners die dit zelf niet meer zo goed kunnen. Kortom, allerhanden taken die in elk huishouden voorkomen. Je doet dit samen met elkaar, samen met de bewoners, famile en mantelzorgers. Eigenlijk net als thuis.

Deze manier van samenwerken is specifiek voor Eikenhuys en past in de zorgvisie die we in de toekomst gaan volgen op meerdere locaties bij de Weever.

Meer weten:
Neem dan contact op met Joyce Mozes, manager zelfstandige teams op 013-5408784.

Wat kun je van ons verwachten

 • Een bijzondere werkomgeving waar je kunt werken vanuit je hart voor de zorg.
 • Een salaris van €2.081,25 - €2.541,15 per maand volgens cao VVT FWG15 bij een 36-urige werkweek.
 • Een volledig nieuwe locatie waar nog veel ontwikkeld kan en mag worden.
 • Werken samen met collega’s én bewoners.
 • Zeer gevarieerd en dus afwisselend werk door een breed takenpakket.
 • Ruimte om in relatie met de bewoner te werken aan ‘wonen zoals thuis’.
 • Een arbeidsovereenkomst voor 8-36 uur per week, werkdagen en -tijden volgens rooster in overleg met je collega's. Werktijden liggen tussen 7:00uur s'ochtends en 21:00uur s'avonds.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Jouw kennis en vaardigheden
 • Je verleent zorg vanuit je hart!
 • Je hebt affiniteit met ouderenzorg.
 • Voor deze rol is een opleiding in de zorg niet vereist.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Waar werk je
Eikenhuys is een nieuwe woonplek van De Wever in Berkel-Enschot (gemeente Tilburg) geopend in Maart 2023.

Het welzijn van de bewoner is het uitgangspunt. Ook zullen de familie en naasten (het sociale netwerk van de bewoner) een rol blijven spelen in het dagelijks leven van de bewoner. Eikenhuys is onderscheidend als het gaat om het nieuwe zorgconcept op basis van leefmilieus, de betrokkenheid van het sociale netwerk en de zorg die geleverd wordt als thuiszorg.

In de visie op zorg in Eikenhuys staat eigen regie centraal. Dat betekent dat we altijd eerst kijken waar de bewoner ondersteuning nodig heeft om het zo lang mogelijk zelf te kunnen blijven doen met het eigen netwerk. Als dit niet meer mogelijk is vinden we samen een oplossing.

Contractvoorwaarden
Vast dienstverband

Contact

Joyce Mozes, manager zelfstandige teams
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

BrabantZorg

Gastvrouw/-heer Plus | 10 - 12 uur

Volkel
8 - 12 uur
Reinier van Arkel

Gastvrouw/heer - Magnolia Restaurant

Vught
In overleg
Máxima MC

Vrijwilliger Acute Opname Afdeling

Veldhoven
4 - 8 uur