Technisch medewerker werktuigbouwkundige

Jij ziet jezelf al met een glimlach op je gezicht rondlopen in de gangen van ons ziekenhuis om al ons technisch onderhoud en andere vragen te verhelpen. Eén van jouw 17 collega’s uit de brand helpen doe jij graag. Samen in een hecht team zorg jij voor alle gebouw gebonden techniek. En dat allemaal in ons topklinisch opleidingsziekenhuis waardoor jij jouw steentje bijdraagt aan de ziekenhuiszorg. Solliciteer vandaag nog en grijp deze uitdaging met beide (rechter)handen aan! Zo maak jij beter nóg beter.

Jij zorgt ervoor
Verrichten en advies geven van werktuigbouwkundige techniek is jouw verantwoordelijkheid. Hierbij werk je samen in een hecht team van 17 man. Iedere technisch medewerker is verantwoordelijk voor zijn eigen domein (o.a. water, lucht, stoom, riolering, luchtbehandeling en Gebouw Beheer Systeem). Als technisch medewerker werktuigbouwkunde ga je elke uitdaging aan, zoals:
 • uitvoeren van 1e lijns storingsonderhoud.
 • coördineren van onderaannemers in preventieve en correctieve werkzaamheden. Op den duur ga jij ook verbetervoorstellen opstellen naar aanleiding van deze werkzaamheden.
 • zorgen dat alle werkzaamheden in lijn liggen volgens de nieuwste wet- en regelgeving. Denk bijvoorbeeld aan een luchtfilter die jaarlijks vervangen moet worden in ons operatiekamercomplex of liften die ieder jaar gekeurd moeten worden.
 • werkafspraken maken en communiceren met interne klanten. Je bent zelf verantwoordelijk voor het plannen van externe en interne klanten. Denk bijvoorbeeld aan de druk die wegvalt op de isolatiekamer, of een onaangename temperatuur op een verpleegafdeling. Jij stelt prioriteiten en plant zelf wanneer je langs kunt komen.

Werktijden
En wist je dat wij werken tijdens kantoortijden? Bij ons werk je van maandag t/m vrijdag van 8.15uur tot 16.45uur. Daarnaast ben je beschikbaar voor onze 24-uurs bereikbaarheidsdienst welke 1 x in de 7 a 8 weken voorkomt. Hiervoor word je natuurlijk financieel gecompenseerd met de onregelmatigheidstoeslag volgens onze CAO ziekenhuizen.

Voor technisch medewerkers met ambitie is er de mogelijkheid om vervolgopleidingen en -cursussen te volgen. Je kan zelf bij teamleider Dennis aangeven waarin jij je wilt specialiseren. Enkele leergierige collega's gingen jou al voor! Zij volgden opleidingen richting elektrisch schakelen en luchtbeheer.

Wij staan voor elkaar klaar
Binnen ons topklinisch opleidingsziekenhuis staan we voor elkaar klaar. Hier leer je van jouw collega’s en heb je begrip voor elkaars werk. Je praat met elkaar over de beste zorgverlening voor onze patiënten en ondersteunen elkaar wanneer het wat lastiger wordt. De focus ligt op innoveren en gedreven je vak uitoefenen. Samen maken jullie het verschil en gaan jullie tot het uiterste.

Huisvesting, Services & Technologie (HST)
Elke dag werken bij Huisvesting, Services en Technologie (HST) ruim 250 collega’s die bijdragen aan een veilig en goed onderhouden ziekenhuis waarin hoog technologische zorg wordt verleend in een up-to-date (medisch) technologische infrastructuur.

We zijn met een grote, vaste club waar geen inhuur aan te pas komt. Hierdoor voeren we het beheer en projecten zelf uit in wisselende teams waarmee we kennis opbouwen én behouden en er een grote diversiteit in werkzaamheden is. Wij staan voor continuïteit in een hoog complexe omgeving waarin we willen vooroplopen met duurzaamheid, digitalisering en AI. Ons ziekenhuis is continu in beweging en zo zijn wij dat ook.

Onze dienstverlening kenmerkt zich door betrouwbaarheid, proactief handelen en informeren. Mede door de hoge mate van betrokkenheid en kwaliteit van onze mensen kunnen we deze waarmaken op een kosten efficiënt wijze. Dit alles doen we met een integrale blik in onderlinge verbinding. De Service-eenheid bestaat uit acht afdelingen, namelijk:
 1. ICT operations
 2. Medische Technologie
 3. Service & Support
 4. Services & Veiligheid
 5. Huisvesting
 6. Functioneel Beheer
 7. Klinisch Fysica
 8. HST algemeen

Huisvesting
Jij komt te werken onder afdeling Huisvesting. Onze afdeling Huisvesting bestaat voor ongeveer 30% uit elektro- en 70% uit werktuigbouwkundige techniek. Ons team van 17 man bestaat uit monteurs, kennisbeheerders, coördinatoren, werkvoorbereiders, installatieverantwoordelijke en teamleider Dennis. Er heerst een echte familiesfeer. Het is een hechte club die elkaar helpt. Kan er iemand plotseling niet? Dan staat er altijd een andere collega klaar om deze collega te vervangen. Samen zetten we de schouders eronder. Samen hebben we een whatsappgroep waar we laagdrempelig met elkaar contact hebben.

Ook is er tijd voor plezier. Zo organiseren we ieder jaar een verschillende events. Sommige komen in het weekend bij elkaar voor een gezellige borrel. Zo ondernemen we regelmatig iets met het team. Waardering voor de inzet wordt dan ook uitgesproken. Kortom een team waar je veel vrijheid krijgt én eigen verantwoordelijkheid.

Verder is het fijn om te weten dat de waardering voor ons werk heel hoog is. Je voelt je echt nuttig en realiseert dat je ondersteunend werk verricht in een ziekenhuis. De mensen op de vloer hebben je nodig en een ‘dankjewel’ komt dagelijks voorbij.

Jij hebt het
Onze ruim 4.000 collega’s zijn allemaal anders. Iedereen heeft een eigen verhaal over het werken in de zorg. We zijn benieuwd naar jouw verhaal, zeker als jij beschikt over:
 • een afgeronde mbo niveau 4 opleiding richting werktuigbouwkunde.
 • ervaring op het gebied van regel- of koeltechniek is mooi meegenomen.
 • geen ervaring? Ook dan ben je van harte welkom! Met jouw leergierige houding en onze kennis word jij binnen no-time opgeleid tot afdelingstopper.
 • computervaardigheid. Jij kan nieuwe systemen snel eigen maken.
 • woonachtig op maximaal 30 minuten van het ziekenhuis en in het bezit van eigen vervoer (in verband met bereikbaarheidsdienst).

Ook ben je een persoon die proactief te werk gaat. Eigen inbreng wordt bij ons zeer gewaardeerd. Verder ben jij helder in jouw communicatie en werk je graag samen. Kortom ben je gewoon een fijne collega.

Wij zorgen ervoor
Terwijl jij beter nóg beter maakt, zorgen wij als werkgever ook goed voor jou. Als technisch medewerker werktuigbouwkunde kan jij rekenen op:
 • direct een vast contract.
 • 36 uur per week. Uren in overleg.
 • een bruto maandsalaris tot € 3.824,00 (FWG 45) op basis van een 36-urige werkweek.
 • extra’s als vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering en onregelmatigheidstoeslag. Maar denk bijvoorbeeld ook aan PLB-uren (Persoonlijk Levensfase Budget uren).
 • toegang tot ons Catharina Vitaal portaal. Schrijf je bijvoorbeeld in voor een sessie Yin Yoga of ga in gesprek met een externe professionele Budget Coach. Wij vinden het belangrijk dat jij als Catharina medewerker lekker in je vel zit.
 • constante prikkels om te blijven leren, innoveren en ontwikkelen. Ook zijn er volop doorgroeimogelijkheden in ons opleidingsziekenhuis.

En er is meer. Arbeidsvoorwaarden die passen binnen de cao-ziekenhuizen.

Contact

Carolien Ramaekers - Boers
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Zorgokee B.V

Facilitair Medewerker

Eindhoven
20 - 28 uur
Sint Jozefoord

Huishoudelijke hulp bij mensen thuis

Nuland
16 - 20 uur
Stichting PSW

Vacature huishoudelijk medewerker AC Pappelhof

Roermond
8 - 16 uur