Verzorgende IG - accent op nachtdiensten

Zorg jij voor een veilige woonomgeving zodat onze cliënten rustig kunnen slapen? Dan is werken bij zorgcentrum Mariënburght misschien wel iets voor jou. Lijkt dit jou een leuke uitdaging? Dan maken wij graag kennis met je!

Wat je functie inhoudt
In deze vacature ligt het accent op de nacht. Ook in de nacht hebben onze cliënten aandacht nodig als ze niet kunnen slapen. Samen met een collega zorg je dat die zorg er ook in de nacht is en dat de cliënten zich veilig voelen. Wij hebben een vacature voor de afdeling somatiek en voor de afdeling verpleging KSW.

Wat wij vragen
Je hebt een diploma verzorgende IG. Van jou wordt verwacht dat je in staat bent verantwoordelijk en op een plezierige manier te kunnen werken met onze cliënten. Ervaring met de doelgroep is een pré.

Wat wij je bieden
Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aangeboden. De arbeidsduur wordt in onderling overleg vastgesteld met een maximum van 28 uur. Het accent ligt op werken in de nacht maar daarnaast werk je enkele dag- of avonddiensten per maand. De Stichting Land van Horne biedt jou een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Het salaris voor verzorgende IG is volgens VVT-cao FWG 35 (minimaal 2.391,72 en maximaal 3.177,10 bruto voor 36 uur) en op basis van jouw ervaring. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Dat houdt in dat je naast je salaris onder meer 8% vakantiegeld krijgt én een eindejaarsuitkering van 8,33%. Daarnaast natuurlijk nog de onregelmatigheidstoeslag voor het werken in de weekenden en e-learning van Goodhabitz.

Informatie
Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met één van de teamleiders Carla de Jongh, T. 06 12 67 57 59 of Linda Zwambag, T. 06 83 58 10 16.

Contact

Carla de Jongh
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

S&L Zorg

Cliëntbegeleider Complex zorgintensief

Bergen op Zoom
Parttime / Fulltime
Maaswaarden ouderenzorg

Collega Verzorgende IG afdeling de Haven

Wijk en Aalburg
16 - 32 uur
Nobel Zorg BV

Verzorgende IG (28-32 uur)

Eindhoven
28 - 32 uur