zoekt een

Persoonlijk begeleider/begeleider niveau 3 Magnoliastraat

We zijn voor deze leuke locatie in Kaatsheuvel op zoek naar persoonlijk begeleiders/begeleiders die willen werken met oudere cliënten met lvb/mvb niveau die ADL zorg nodig hebben.

Met wie ga je werken?
De locatie Magnoliastraat is een mooi gelegen (appartementen) complex in Kaatsheuvel met een grote diversiteit aan cliënten of, waarin zowel somatische zorg als begeleiding centraal staat. Er wonen in totaal 29 bewoners, waarvan jij gaat werken met 18 bewoners die gebruik maken van groepswonen en 11 bewoners die in een appartement wonen en gebruik kunnen maken van de algemene woonkamer op de begane grond. De locatie richt zich met name op ouder wordende cliënten. Er is sprake van 24 uurs-zorg met slaapdiensten. De locatie is gelegen in een woonwijk met winkel accommodaties op tien minuten loopafstand. Er wordt gewerkt volgens de methode Meer mens, PDL, palliatieve zorg en presentiebenadering.

Dit ben jij
Bij het leveren van zorg op de Magnoliastraat is het van belang om belevingsgerichte zorg te leveren, waarbij je uitgaat van de wensen en beleving van de cliënten en kijkt naar wat iemand nog wel zelf kan en wil. Goede zorg ontstaat vanuit het zorgvuldig aansluiten bij en afstemmen op de ander en op wat hij/zij nodig heeft.

Begeleider niveau 3
Waar anderen beperkingen zien, zie jij vooral mogelijkheden. Deze positieve instelling werkt aanstekelijk. Je laat cliënten zoveel mogelijk zelf doen, zodat ze kleine stappen maken op hun eigen niveau. Hierbij blijf je geduldig. Je kent jezelf, hebt empathisch vermogen en hebt geen problemen om je kwetsbaar op te stellen.

De cliënt heeft altijd jouw volledige aandacht. Je houdt het hoofd koel bij het indelen van jouw werkdag, hoe druk het ook is. Daardoor straal je de rust uit waar deze doelgroep zo'n behoefte aan heeft. Ook samenwerken doe jij van nature. Collega?s kunnen altijd op jou terugvallen en je bent niet bang om opbouwende feedback te geven.

Persoonlijk begeleider
Je bent een kei in organiseren en plannen. De begeleiding en verzorging van cliënten combineer jij met plezier met de coördinatie van het cliëntplan. Samenwerken doe jij van nature en je vergeet nooit om jouw collega's mee te nemen in het grotere plaatje. Je bewaakt grenzen en je zorgt dat doelen van het cliëntplan gehaald worden. Hierbij ben je niet bang voor feedback en durf je jezelf kwetsbaar op te stellen.

Jouw arbeidsvoorwaarden
  • Qua uren is in overleg veel mogelijk, voor persoonlijk begeleider minimaal 24 uur.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de CAO gehandicaptenzorg.
  • Dit betekent dat jouw salaris tussen de €2.338,- en €3.294,- ligt voor een begeleider niveau 3 en tussen de €2.617 en €3.535 voor een persoonlijk begeleider op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw ervaring.
  • Vakantie-uren en balansverlof uren waarbij de uren flexibel inzetbaar zijn.
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering 8,33%.
  • Kies je voor Prisma als werkgever? Dan kun je na je proeftijd gebruikmaken van een regeling die fiscaal voordeel biedt, bijvoorbeeld bij de aanschaf van een (elektrische) fiets, een tablet of voor een sportabonnement.

Wat wij jou verder bieden
Goed werkgeverschap! Dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.

Dit verwachten wij van jou
Met passie en plezier vertaal jij Prisma's visie in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Je staat stevig in jouw schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen.

Relevante eisen
  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 3 of niveau 4 (afhankelijk van je functie) richting Zorg en Welzijn.
  • Je bent inzetbaar op onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen. Er wordt niet gewerkt met nachten, hiervoor is een apart team aanwezig.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Ingrid van Gils, via 06-57898276.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Ingrid Ida Helena Gerdina van Gils
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

SDW

Begeleider (in ontwikkeling)

Roosendaal
24 - 32 uur
S&L Zorg

Begeleider gehandicaptenzorg

Roosendaal
Parttime / Fulltime
Amarant

Begeleider Wonen

Ulvenhout
24 - 36 uur