zoekt een

Kwaliteitsverpleegkundige

Wat ga je doen?
Sta jij voor kwaliteit en wil je samen met het team de best mogelijke zorg voor onze ouderen realiseren? Wordt Kwaliteitsverpleegkundige bij Groenhuysen! Met jouw hart voor de zorg en jouw vakinhoudelijke kennis kun jij het verschil maken in de kwaliteit van het zorgproces op onze mooie locaties in Roosendaal en omgeving.

Als hbo verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het totale inhoudelijke zorgproces. Van inventariseren van de zorgbehoefte, het coördineren van de zorg, tot de verantwoordelijkheid over complexe zorg casuïstiek gericht op het behandelen van bewoners. Je signaleert mogelijke knelpunten op de werkvloer, komt met verbeterplannen en voert deze ook uit. Als Kwaliteitsverpleegkundige neem je initiatief en coördineer en organiseer je de inzet van andere zorgcollega’s door iedereen in zijn of haar kracht te zetten, om op deze manier de best mogelijke kwaliteit van zorg te bieden. Daarnaast hanteer je een mensgerichte, motiverende en coachende aanpak om het beste uit je collega’s te halen, waarbij een goede teambalans ook erg belangrijk is. Vanuit jouw natuurlijke leiderschap en sterke communicatieve skills weet je tevens jouw kennis goed over te brengen op je collega’s.

Bij iedere locatie spelen andere zorgoverstijgende thema’s waar je als Kwaliteitsverpleegkundige mee aan de slag gaat. Jij bent de regiehouder en hebt een aansturende rol in deze verschillende werkgroepen.

Als aanspreekpunt en motivator van de afdeling ben je bezig met de omschreven coördinerende en coachende taken, maar heb je daarnaast als ervaren Verpleegkundige ook uitvoerende en meewerkende zorgtaken ter ondersteuning van het team waardoor je BIG registratie behouden blijft.

Waar ga je werken?
Mogelijkheden binnen Groenhuysen zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties in Roosendaal en omgeving kunnen we inspelen op jouw functie-inhoud, uren, doelgroep, woon-werkafstand en ontwikkelwensen.

Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk en welke locatie het beste bij jou past. Heb jij op voorhand al een voorkeur voor locatie? Geen probleem. geef dit bij je sollicitatie aan, bekijk hier onze locaties. 

Functievereisten:
Nieuwsgierig of werken als Kwaliteitsverpleegkundige bij Groenhuysen iets voor jou is?

 • Jij bent, bij voorkeur, een HBO Verpleegkundige, BIG geregistreerd, met aantoonbare coördinerende en/of coachende werkervaring.
 • Ben jij in het bezit van een MBO-V diploma? Ook dan kun je voor deze functie in aanmerking komen door – via Groenhuysen - HBO-v deelmodules aan Avans Hogeschool te doorlopen. Nadat je deze opleidingsmodules positief hebt afgerond, word je functietitel omgezet naar Kwaliteitsverpleegkundige en zal ook de inschaling van FWG 45 worden omgezet naar FWG 50.
 • Je bent een snelle schakel in onvoorspelbare en onplanbare zorgsituaties.
 • Jouw kracht ligt in het motiveren, enthousiasmeren en coachen van mensen.
 • Je kunt overstijgend denken, toont persoonlijk leiderschap en daadkracht, beschikt over sterke communicatieve vaardigheden in woord en geschrift en kan de belangen tussen het management en het team goed tegen elkaar afwegen.

Wil je meer weten over deze vacature? Neem gerust contact op met de collega’s van Werving & Selectie, ☏ 088-557 4220. Zij brengen jou graag met de juiste personen in contact!

Arbeidsvoorwaarden en salaris:
Als Kwaliteitsverpleegkundige, ook wel HBO-Verpleegkundige, kun je bij Groenhuysen rekenen op:

 • Een bruto maandsalaris van maximaal €4.264,33 (CAO VVT, functiegroep 50) op basis van 36 uur. Als je in het bezit bent van een diploma niveau 4 Verpleegkundige kun je rekenen op een bruto maandsalaris van maximaal €3.754,41 (CAO VVT, functiegroep 45) op basis van 36 uur.
 • Vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en pensioenregeling.
 • 237,40 vakantie uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding, mobiele communicatiemiddelen, sportabonnement of extra verlof.
 • Een divers programma om jou fit en vitaal te houden. Vitaliteit staat namelijk hoog in het vaandel bij Groenhuysen.
 • Scholingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een leerplein met online cursussen, fysieke scholingen en BBL-opleidingen om kennis bij te spijkeren of up-to-date te houden.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Recente vacatures

Zorggroep Elan

Praktijkondersteuner Somatiek

ASTEN
16 - 20 uur
Glorieuxpark

Verpleegkundige Nachtdienst - Glorieux

Eindhoven
In overleg