zoekt een

Persoonlijk begeleider/ begeleider niveau 3 Kindcentrum

Vind je het leuk om in een nieuw team te werken? En als (Persoonlijk) begeleider samen met andere teamleden een veilige, stimulerende omgeving te creëren voor kinderen? Kom werken in ons gloednieuwe kindcentrum. Lees snel verder!

Met wie ga je werken?
Je gaat aan de slag binnen de reguliere kant van het kindcentrum, waar kinderen en jongeren wonen met ZEVB/EVB niveau. Je biedt een warme plek waar kinderen/jongeren met een zorgvraag de nabijheid, veiligheid en geborgenheid vinden die zij nodig hebben. Je deelt de zorg samen met de ouders en doet het echt samen. Het opvoeden van andermans kind is een vak apart, waarin gelijkwaardigheid en wederkerigheid van groot belang zijn. Het kindcentrum heeft 32 studio's verdeeld over vier blokken van acht. In ieder blok zijn daarnaast gezamenlijke ruimtes zoals een grote woonkamer en een keuken. In de groepssamenstelling per blok wordt rekening gehouden met leeftijden, zorgvragen en de doelgroep.

Mocht er een keer een calamiteit plaatsvinden aan de complexe kant, ben jij degene die zo nodig gaat ondersteunen.

Begeleider niveau 3
Als zorgprofessional zorg je elke dag voor afwisseling en uitdaging. Je richt je voornamelijk op de verzorging en begeleiding van cliënten om hen een mooie dag te bezorgen. Je ondersteunt persoonlijk begeleiders bij het uitvoeren van cliënt afspraken en weet altijd tijd te maken voor contact met anderen.

Persoonlijk begeleider
Je bent een kei in organiseren en plannen. De begeleiding en verzorging van cliënten combineer jij met plezier met de coördinatie van het cliëntplan. Samenwerken doe jij van nature en je vergeet nooit om jouw collega's mee te nemen in het grotere plaatje. Je bewaakt grenzen en je zorgt dat doelen van het cliëntplan gehaald worden. Hierbij ben je niet bang voor feedback en durf je jezelf kwetsbaar op te stellen.

Jouw arbeidsvoorwaarden
 • Alle uren zijn bespreekbaar tussen de 24 en 36 uur.
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de CAO gehandicaptenzorg. Dit betekent dat jouw salaris tussen de €2.338,- en € 3.535,- ligt, afhankelijk van jouw opleiding en ervaring.
 • Naast vakantie-uren krijg je extra uren die flexibel zijn in te zetten.
 • Vakantie-uren en balans verlof uren waarbij de uren flexibel inzetbaar zijn.
 • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Kies je voor Prisma als werkgever? Dan kun je na jouw proeftijd gebruik maken van onze extra beloning in het arbeidsvoorwaardenpakket. Je kunt zelf kiezen van welk voordeel je wil genieten. Denk hierbij aan jouw maandelijkse sportabonnement of een nieuwe tablet of (elektrische) fiets.

Wat wij jou verder bieden
Goed werkgeverschap! Dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.

Dit verwachten wij van jou
Met passie en plezier vertaal jij Prisma's visie in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Je staat stevig in jouw schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen.

Begeleider niveau 3
 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding niveau 3 in de richting van Zorg en Welzijn.
 • Je hebt affiniteit met jeugd.
 • Je vindt het leuk om mee te bouwen aan een nieuw team.
 • Je werkt op onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen. Er wordt gewerkt met slaapdiensten, door de grote hoeveelheid medewerkers is het niet noodzakelijk om wekelijks een slaapdienst te werken.

Persoonlijk begeleider
 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding niveau 4 in de richting van Zorg en Welzijn.
 • Je hebt affiniteit met jeugd.
 • Je vindt het leuk om mee te bouwen aan een nieuw team.
 • Je werkt op onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen. Er wordt gewerkt met slaapdiensten, door de grote hoeveelheid medewerkers is het niet noodzakelijk om wekelijks een slaapdienst te werken.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lucretia Fronen, via 06-22410999.

Gesprekken vinden doorlopend plaats.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Lucretia Fronen - Kox
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

Begeleider Flexteam regio Noord-Brabant

Tilburg
4 - 40 uur
S&L Zorg

Flexbegeleider LVB

Roosendaal
In overleg
impegno

Ondersteunend begeleider

Oss
24 - 32 uur