zoekt een

Woonbegeleider

Vacature woonbegeleider Buro3o

Wat zoeken we:
Ben jij opzoek naar een leuke en uitdagende baan? In de functie van Begeleider binnen het beschermd wonen van Buro3o ben je mede verantwoordelijk voor de ondersteuning en begeleiding van de bewoners. Deze ondersteuning bied je met name op individueel- maar ook op groepsniveau. Je doet dit aan de hand van de afspraken beschreven in het begeleidingsplan.

Waar ga je aan de slag?
We zijn op zoek naar een sterke, enthousiaste en gemotiveerde woonbegeleider. Je komt te werken op een van de schitterende woonlocaties van Buro3o.

Deze locatie is een beschermde woonvoorziening, voor jongeren en adolescenten vanaf 18 jaar met ASS en co morbide psychiatrische problematiek. Een behandeling behoort tot de mogelijkheden maar is niet vanzelfsprekend en vaak bij een externe partij georganiseerd. Alle bewoners zijn gemiddeld of bovengemiddeld begaafd en hebben een individuele invulling van hun leven. Velen gaan naar school, hebben werk en anderen hebben een dagbestedingsprogramma of een combinatie hiervan. Alle bewoners worden individueel op hun eigen behoefte begeleidt.

 

Wat bied jij?
Enthousiasme voor én affiniteit met de doelgroep. Je durft kritisch te kijken naar je eigen handelen en je hebt inzicht in de hulpvragen van de cliënt met autisme en psychiatrische problematiek. Je bent in staat de individuele vragen van de cliënt te kunnen duiden en aan te sturen. Je bent in staat je begeleidingsstijl aan te passen aan de cliënt.

Daarnaast heb je een goed inlevingsvermogen en draag je bij aan een huiselijke sfeer. Je bent gericht op de interactie van de cliënten en bent je bewust van wat er zich afspeelt. Tevens ben je in staat tot het stellen van prioriteiten en kan je inspelen op wisselende situaties. Op basis van je methodisch handelen ben je in staat om snel keuzes te maken, rekening houdend met de omgeving en de beperkingen van de cliënt. Bij voorkeur heb je ervaring met deze complexe doelgroep en kunt zelfstandig werken in een soms hectische werkplek. Je beschikt over een diploma richting zorg en welzijn op HBO of MBO niveau, met als voorkeur een verpleegkundige opleiding MBO-V HBO-V. Ervaring in de psychiatrie is gewenst.

Werkzaamheden
- je bent verantwoordelijk voor het opstellen, uitvoeren en evalueren van het persoonlijk plan
- je begeleidt, coacht en traint de bewoners bij hun ontwikkeling
- je onderhoudt contact met andere disciplines of met het netwerk van de bewoner
- je biedt ook begeleiding aan de bewoners als groep
- je draagt mede zorg voor de woonomgeving en huishoudelijke taken
- je schrijft dagelijks een rapportage

Wat bieden wij?
Wij bieden je al op korte termijn een dienstverband van minimaal 24 uur per week. Je werkt in een werkpatroon van een 24/uurs setting waarbij ook slaapdiensten onderdeel zijn van je werkritme. De functie is ingeschaald in FWG 40 of 45 van de CAO GGZ afhankelijk van je werkervaring en opleidingsachtergrond.

Informatie en sollicitatie
Voor informatie over de vacature en de procedure kun je contact opnemen met Remon van Voorenberghe, Manager Wonen, te bereiken via telefoonnummer 073-5224511.

Solliciteren kan vóór 20 nov 2023. Stuur je brief en CV naar: personeelszaken@buro3o.nl

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt voor kandidaten onderdeel uit van de wervings- en selectieprocedure.

Over onze organisatie
Buro3o biedt begeleiding en behandeling, dagbesteding en beschermd wonen aan kinderen/jongeren en jong volwassenen. Buro3o biedt dit zowel op locatie als ambulant, outreachend, individueel en in groepsverband voor vragen m.b.t. ASS, AD(H)D, angst, depressie, en aanverwante psychiatrische en psychische.

 

Kortom, wij bieden je een omgeving met veel mogelijkheden. Voor meer informatie, verwijzen wij u graag naar onze website: www.buro3o.nl

Contact

Remon van Voorenberghe
Manager
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Koraal, locaties De La Salle en Maashorst

Pedagogisch Medewerker Omgangsbegeleider - Den Bosch

Boxtel
12 - 16 uur
Amarant

Persoonlijk Begeleider complex ODC Kobalt

Tilburg
24 - 32 uur
Stichting Het Werkt

Trajectbegeleider Beschermd Wonen (Zwangerschapsvervanging)

Tilburg
In overleg