EVV'er - Woongroep 57

Vita is voor woongroep 57 per direct op zoek naar een EVV’er voor 24 tot 32 uur per week.

Ben jij verzorgende IG en sta je ervoor open om een EVV certificaat te behalen? Reageer dan ook gerust! 
        
Vita is een mooie locatie met verpleeghuiszorg in het centrum van Rijen. Er zijn appartementen, aanleunwoningen en zorg met verblijf. Naast goede zorg biedt Vita mooie mogelijkheden om te ontmoeten. Bijvoorbeeld in de ontmoetingstuin of het restaurant. Buurtgenoten zijn ook van harte welkom.

Het verpleeghuis bestaat uit zeven woongroepen voor bewoners met dementie en voor bewoners met somatische aandoeningen. In totaal betreft het 50 bewoners met een behandelindicatie. Buiten de woongroepen, maar wel binnen het gebouw, biedt VitaThuis aan zo’n 65 cliënten de dagelijkse zorg.

Levensgeluk en welzijn, daar draait het om bij Vita. Vanuit deze gedachte is in oktober 2019 een programma gestart om leefplezier, geluk én een twinkeling in de ogen van de bewoners centraal te stellen. Het gevoel van de bewoner is bij Vita leidend voor de benadering en de zorg. Dit programma is opgezet en begeleid door het kennisinstituut Leyden Academy. Om de visie naar de praktijk te kunnen vertalen, volgden de medewerkers een speciale training en worden zij begeleid en getraind in deze manier van werken. Opvallend is de multidisciplinaire manier van werken en de nauwe samenwerking, zowel met collega’s als met mantelzorgers, familie en bewoners. Met elkaar en voor elkaar is het leven goed bij Vita.
 
De functie in hoofdlijnen
Als eerst verantwoordelijke verzorgende heb je een afwisselend takenpakket. Naast je uitvoerende taken in de persoonlijke verzorging, coördineer je de (multi)disciplinaire zorg van de cliënten die aan jou zijn toegewezen. Je onderhoudt contacten met de cliënten en hun familie/relaties maar ook spreek je waar nodig alle betrokken zorg- en dienstverleners. Je neemt deel aan het multidisciplinair cliëntenoverleg. Daarnaast begeleid je leerlingen en stagiaires.

Wij vragen
•    Je beschikt over het diploma verzorgende IG aangevuld met een EVV kwalificatie of je bent bereid de EVV kwalificatie te behalen.
•    Een eigentijdse professional die belang hecht aan zelfontwikkeling, samenwerking en ondernemerschap;
•    Een daadkrachtige persoonlijkheid die zowel sociaal als communicatief vaardig is;
•    Een reflecterend vermogen en de kwaliteit om jezelf kwetsbaar op te durven stellen;
•    Een luisterend oor en goed inlevingsvermogen;
•    Je onze kernwaarden weet te omarmen in jouw dagelijkse werkzaamheden en je vindt het leuk om hier vorm aan te geven.

Wij bieden
Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie van EVV’er is ingedeeld in FWG 40 (minimaal € 2.620,33 en maximaal € 3.417,15 bruto per maand op fulltime basis). De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33%. Zorggroep Elde Maasduinen heeft een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en diverse collectiviteitsafspraken. Je werkt in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is. Waar ook jij je bijdrage kunt leveren aan de prettige werksfeer die kenmerkend is voor Zorggroep Elde Maasduinen. De teams roosteren zelf waardoor je invloed hebt op het inplannen van je werktijden. We ondersteunen je op verschillende gebieden om fit en gezond te blijven, zodat je zo lang mogelijk met plezier je werk kunt blijven doen.

Interesse?
Meer informatie over de functie wordt graag verstrekt door Anne van Gool, teamcoach, via 06-16029765.
Wij ontvangen graag je sollicitatie met cv bij voorkeur via volgende link: https://www.werkenbijzgem.nl/vacatures-2/103-275-evver-woongroep-57
Alle correspondentie onder vermelding van vacaturenummer: 103-275.

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom is de volgende zaak onderdeel van onze procedure:
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Egala Zorg

Open sollicitatie

Breda
In overleg
PoZoB

Praktijkondersteuner GGZ regio Eindhoven

Veldhoven
20 - 36 uur
Libra Revalidatie & Audiologie

Tactisch Planner

Eindhoven
32 - 36 uur