zoekt een

Verzorgende IG Jonge mensen met dementie

Als Verzorgende IG ga je aan de slag bij Heerma State woonerf 5, wat onderdeel is van het expertiseteam voor jonge mensen met dementie. Aangezien dit een specifiek en complex ziektebeeld is krijg je als Verzorgende IG volop uitdaging, maar haal je er ook veel voldoening uit. Pak jij deze kans met beide handen aan?

In je dagelijkse werkzaamheden ontwikkel, coördineer en voer je het persoonlijk zorgplan uit voor elke cliënt met dementie op jonge leeftijd en stuur je bij waar nodig. Het doel is om elke cliënt de eigen regie over zijn of haar leven zoveel mogelijk te behouden. Dit zorgplan stem je af met je directe collega’s, de cliënt zelf en uiteraard de partner en/of familie. Met jouw deskundigheid en inlevingsvermogen kun je uiteindelijk de juiste persoonlijke zorg leveren. Wat kenmerkend is voor dit specifieke ziektebeeld is dat je werkt in een bepaalde dagstructuur met de bewoner, waardoor je ook op het gebied van welzijn betrokken bent bij het proces.

Dementie kent vele fases. Het proces bij de cliënten met dementie op jonge leeftijd gaat erg snel, waarbij apraxie en taalstoornis veel frustraties kan opleveren. Op kosten van Groenhuysen volg je de opleiding ‘jonge mensen met dementie’, zodat je precies weet hoe je hierin adequaat kunt handelen. Het leren omgaan met dementie is een belangrijk aspect voor de cliënten met dementie op jonge leeftijd. Dit alles doe je vanuit een hecht team, waarbij je ook een nauwe samenwerking hebt met de psycholoog en het behandelteam.

Een leuke bijkomstigheid is de mogelijkheid om studenten te begeleiden. Daarnaast ben je EVV’er en ook verbonden aan het kenniscentrum voor jonge mensen met dementie. Al met een al een hele waardevolle en dynamische functie!

Waar ga je werken?
Heerma State in Roosendaal heeft 5 woonerven. Vier daarvan zijn voor ouderen met dementie en een van de erven is onderdeel van het expertisecentrum voor jonge mensen met dementie. De locatie is in ontwikkeling naar sociotherapeutische leefmilieus waarbij zorg, behandeling, begeleiding, dagbesteding en huisvesting samenkomen.

Je maakt deel uit van een team bestaande uit 28 personen. Wat kenmerkend is voor je collega’s? Dat er een hecht een vast team staat, waarin de saamhorigheid groot is en het werkplezier de boventoon voert.

Bekijk hier de video over werken bij Heerma State. 

Functievereisten:
Nieuwsgierig naar of de vacature Verzorgende IG, specifiek voor de doelgroep jonge mensen met dementie, iets voor jou is?

Je bent in een het bezit van een mbo-3 diploma Verzorgende IG en hebt affiniteit met het ziektebeeld dementie
Je bent mensgericht en een teamplayer. Je weet bewoners te enthousiasmeren en te ondersteunen. Jij kan jouw kennis en ervaring uitstekend overdragen. Dit vind jij leuk! Daarnaast sta jij stevig in je schoenen en ben jij continu bezig met het optimaliseren van de zorg;
Je beschikt een goede dosis sociale vaardigheden zoals inlevingsvermogen, hulpvaardigheid en natuurlijk humor om onze bewoners een leuke dag te bezorgen.
Wil je meer weten over deze vacature? Neem gerust contact op met de collega’s van Werving & Selectie, ☏ 088-557 4220. Zij brengen jou graag met de juiste personen in contact!

Wat bieden we?
Mogelijkheden binnen Groenhuysen zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties in Roosendaal en omgeving kunnen we inspelen op jouw functie-inhoud, uren, doelgroep, woon-werkafstand en ontwikkelwensen. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk.
De mogelijkheid om invulling te geven aan de overgang naar sociotherapeutische leefmilieus.
Een kans om je binnen jouw vak te specialiseren in de doelgroep jongdementie.
Een warm en hecht team.

Arbeidsvoorwaarden en salaris:
Als Verzorgende IG kun je bij Groenhuysen rekenen op:

  • Een bruto maandsalaris van maximaal €3.417,15 (CAO VVT, functiegroep 40) op basis van 36 uur
  • We werken graag lang met elkaar samen. Een functie voor bepaalde tijd, met de intentie om dit om te zetten naar onbepaalde tijd.
  • Vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en pensioenregeling.
  • 237,40 vakantie uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
  • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding, mobiele communicatiemiddelen, sportabonnement of extra verlof.
  • Een divers programma om jou fit en vitaal te houden. Vitaliteit staat namelijk hoog in het vaandel bij Groenhuysen.
  • Scholingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een leerplein met online cursussen, fysieke scholingen en BBL-opleidingen om kennis bij te spijkeren of up-to-date te houden.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Recente vacatures

Stichting Maria-oord

BBL Verzorgende IG Verpleeghuiszorg/ZorgThuis

Dongen
In overleg
Autisme en adhd centrum ’t Zonneke

Jeugdzorgwerker B

Dongen
20 - 36 uur