zoekt een

medewerker IAG

Maak het verschil als intensief ambulant gezinsbehandelaar (IAG). De behandeling die jij biedt gaat verder dan ondersteunen bij dagelijkse levensbehoeften. Een vertrouwde, veilige omgeving is essentieel voor onze cliënten. Om jouw werkwijze perfect af te stemmen, leer je ze daarom persoonlijk kennen. Je voelt aan hoe de cliënt in zijn vel zit en wat hij nodig heeft en je staat naast het gezin om samen doelen te bereiken. Zonder te oordelen haal je het beste uit de ander naar boven. Je biedt behandeling op basis van gelijkwaardigheid, bent oplossingsgericht en biedt een vangnet waarop men kan terugvallen. Wil jij je verder ontwikkelen en je kennis en ervaring inzetten voor complexe gezinnen?

Reageer dan snel en ga aan de slag met een methodiek die werkt, effectief is en het verschil voor gezinnen in grote problemen kan maken!

Met wie ga je werken?
Binnen Prisma zijn 12 IAG medewerkers actief. Zij hebben ieder hun eigen caseload met gezinnen aangepast aan contracturen. Het team IAG heeft de afgelopen jaren expertise opgebouwd in het methodiek trouw uitvoeren van de IAG in combinatie met LVB problematiek van ouders en/of kinderen. De duur van een IAG traject is maximaal 7 maanden waardoor een wisselende caseload voor voldoende uitdaging zorgt. Je gaat met de auto op pad en ondersteunt cliënten bij hen thuis. Samen met de cliënt plan je afspraken op basis van de ondersteuningsvraag. Dit geeft je een bepaalde vrijheid in het indelen van je werkrooster, maar omdat we altijd uitgaan van maatwerk verandert de planning regelmatig. Je verbindt de klant met zijn omgeving. Daarnaast werk je regelmatig samen met collega’s vanuit andere organisaties.

Dit ben jij
Je hebt een positieve houding en gaat transparant en vasthoudend te werk. Voor deze functie weet je ook respectvol om te gaan met gezinnen, je vind aansluiting en je hebt doorzettingsvermogen. De gezinsbehandelaar benadert het gezin respectvol en positief. Daarbij neem je een activerende (in plaats van overnemende) werkhouding aan en sluit je vanuit de presentiebenadering aan bij de behoeften van het gezin. De gezinsbehandelaar is open en hanteert een houding van meerzijdige partijdigheid en kan oplossingsgericht denken en handelen.

Jouw arbeidsvoorwaarden
  • Voor 24-32 uur per week.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de cao gehandicaptenzorg. Dit betekent dat jouw salaris tussen de €3.217 ,- en €4.712 ,- ligt, afhankelijk van jouw ervaring.
  • Naast vakantie-uren krijg je extra uren die flexibel zijn in te zetten.
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Kies je voor Prisma als werkgever? Dan kun je na jouw proeftijd gebruik maken van onze extra beloning in het arbeidsvoorwaardenpakket. Je kunt zelf kiezen van welk voordeel je wil genieten. Denk hierbij aan jouw maandelijkse sportabonnement of een nieuwe tablet of (elektrische) fiets. Kijk waar jij blij van wordt en geef het jezelf cadeau!

Wat wij jou verder bieden
Persoonlijke aandacht is erg belangrijk binnen onze organisatie. Niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor jou. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.

Dit verwachten wij van jou
Met passie en plezier vertaal jij Prisma's visie in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Je staat stevig in jouw schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen.

Relevante eisen
  • Je hebt minimaal een afgeronde Hbo-opleiding, aangevuld met een opleiding IAG of bereidheid tot het volgen hiervan.
  • Je bent inzetbaar op onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en hebt een auto tot je beschikking.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Geert-Jan van Leuken via, 06-54345374.

Deze vacature sluit op 31 december 2023.

Contact

Geert-Jan van Leuken
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Kempenhaeghe

Activiteitenbegeleider cluster probleemgedrag

Sterksel
24 - 36 uur
Stichting Werkcarrousel

Re-Integratie Begeleider/ Job Coach 24-36 uur per week

's-Hertogenbosch
24 - 40 uur