zoekt een

Verpleegkundige Gewoon Thuis (Bladel)

Ben jij een verpleegkundige met hart voor de ouderenzorg én aandacht voor het welzijn van onze cliënten? Dan zoeken wij jou voor ons nieuwe Gewoon Thuis team voor zorg, welzijn en ondersteuning aan ouderen in Bladel.

Dit ben jij
Je bent een gedreven verpleegkundige met oog voor welzijn en de juiste zorg van cliënten. Als verpleegkundige maak je samen met je team het verschil in het leven van onze cliënten. Je denkt daarbij niet in problemen, maar in oplossingen. Dit vraagt geduld en doorzettingsvermogen. Je hebt een groot empathisch vermogen en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je kunt uitstekend zelfstandig werken en samenwerken. Samen met je team zorg jij voor een glimlach op het gezicht!

Wat ga je doen?
 • Je hebt oog voor het welzijn van de cliënt en vindt het fijn om persoonlijke aandacht te geven.
 • Je bent verantwoordelijk voor het verlenen van zorg, begeleiden bij medicatie en je voert waar nodig verpleegtechnische handelingen uit.
 • Je voelt goed aan waar iemand behoefte aan heeft, daarbij signaleer je knelpunten en zoek je naar oplossingen.
 • Je denkt in mogelijkheden en kijkt samen met de cliënt en mantelzorgers naar wat mogelijk is. Daarbij ga je altijd uit van wat de cliënt zelf kan. Je legt de wensen vast in het zorgplan.
 • Je voert samen met de Coördinator Gewoon Thuis intakegesprekken met nieuwe cliënten. Indien nodig stel je zorgplannen bij en voer je evaluatiegesprekken.
 • Je hebt een coachende rol voor collega’s om hen te ondersteunen naar een hoger niveau. Ook begeleid je leerlingen en stagiaires.
 • Als verpleegkundige werk je in een klein team met collega’s met verschillende zorgachtergronden. Denk daarbij aan woonondersteuners, thuisondersteuners, verzorgenden en verpleegkundigen. Samen maak je het verschil in het leven van onze cliënten.
 • Omdat je in een heel nieuw team gaat starten en omdat VPT bij ZuidZorg een nieuwe vorm van zorg is, krijg je als team coaching en begeleiding om je hierin te ondersteunen.Jouw kennis en kracht
Je hebt een warm hart voor de ouderenzorg en je vindt welzijn heel belangrijk. Je bent in het bezit van een mbo niveau 4 diploma verpleegkunde. Daarnaast ben je BIG geregistreerd.

Bij ZuidZorg investeren we in de deskundigheid en kennis van onze medewerkers. Er zijn volop mogelijkheden om je te scholen of verder te specialiseren.

Wat bieden wij?
 • Dichtbij: ZuidZorg is de grootste thuiszorgorganisatie in Zuidoost Brabant, dit biedt jou de mogelijkheid om te werken bij jou in de buurt.
 • Waardevol werk: Een baan in de zorg waar jij onmisbaar bent voor onze cliënten!
 • Fijne collega´s: Je kunt altijd terugvallen op een klein team van collega’s die hart hebben voor de zorg. Dat is onze kracht!
 • Functiepakket: Je gaat goed uitgerust op pad met een chromebook en telefoon met toegang tot een gebruiksvriendelijk cliëntdossier. Bij ZuidZorg is alles geregeld voor een plezierige en verrassende dag in de wijk!
 • Salaris: Een salaris in FWG 45 (min €2.783,27 - max €3.754,41 o.b.v. een fulltime contract van 36 uur). ZuidZorg is verbonden aan de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) welke de komende jaar voorziet in een salarisverhoging.
 • Toeslagen: Bovenop je loon krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld van 8% en ontvang je een reiskostenvergoeding.
 • GoodHabitz: Met meer dan 100 e-learnings van GoodHabitz kun je op ieder gewenst moment en op jouw eigen tempo nieuwe dingen leren!
 • Doorgroeimogelijkheden: Wij bieden je een werkomgeving waarin jij de kans krijgt om je te ontwikkelen en door te groeien. En waar ook zeker veel aandacht is voor jouw gezondheid.
 • Kennis: Je bent nooit uitgeleerd bij ZuidZorg. De ZuidZorg Academie biedt jou tal van mogelijkheden om verder te leren of je kennis bij te scholen.
 • Vrije tijd: Je ontvangt op fulltime basis 29 vakantiedagen per kalenderjaar.
 • Voordeel: We zijn met meer dan 800 collega’s samen sterk en hebben daardoor met verschillende organisaties goede afspraken kunnen maken waar je van kunt profiteren.
 • Pensioen: Deelname aan het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, deels door ZuidZorg betaald. Deze regeling biedt o.a. mogelijkheden om het werk flexibel af te bouwen.

Voor ons ben jij bijzonder!
Het Gewoon Thuis team is een nieuw team met de focus op het welzijn van cliënten. Bij ZuidZorg doen we er alles aan om het leven van onze cliënten een stukje aangenamer te maken. Vanuit jouw rol lever je hier een grote bijdrage aan. Daarnaast bieden we mensen met hart voor de zorg de kans om een waardevolle bijdrage te leveren aan onze cliënten. Zodat zij de dingen kunnen blijven doen die zij belangrijk vinden: Gewoon Thuis.

Interesse?
Reageer via onderstaande sollicitatieknop. Let op: Je kunt je motivatiebrief na het invullen van het sollicitatieformulier uploaden in jouw kandidaatprofiel.

Contact

Aysegul Gungormez
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures