zoekt een

Flexmedewerker in de zorg

Wat ga je doen
Ben jij op zoek naar een baan waarin jij je eigen werkrooster kunt bepalen? Dan is Flexwerken iets voor jou!
Bij Pantein is dit mogelijk in het Ziekenhuis, Zorgcentra, Thuiszorg en de Herstelkliniek.


Flexwerken
Als flexmedewerker geef je zelf aan wanneer je beschikbaar bent. Dit geeft je de vrijheid om je werktijden en dagen zo in te richten dat werk en privé in balans zijn en goed op elkaar aansluiten. Met flexwerken kun je bijvoorbeeld studie, sport, gezin of mantelzorgtaken uitstekend met je werk combineren.

Als medewerker van de Flexpool versterk je de teams op diverse werkplekken binnen Pantein. Je vervangt of ondersteunt vast personeel en levert hiermee een belangrijk aandeel aan onze zorgverlening. Deze manier van werken biedt jou de mogelijkheid om je als zorgprofessional te ontwikkelen binnen je eigen vakgebied. Je brengt ervaring en expertise mee ten aanzien van diverse zorgprogramma’s, vormen van hulpverlenging of doelgroepen. Heb je deze ervaring nog niet dan biedt flexwerken je de kans om deze ervaring op te doen. Pantein biedt een gepast programma rondom je inwerkwerkperiode.

Pantein ziet flexmedewerkers als een toegevoegde waarde voor onze zorgverlening.
Jouw kennisoverdracht en verfrissende vernieuwende kijk op zorgvragen en/of ontwikkelingen dragen bij aan een positieve ontwikkeling van het zorg- en werkklimaat.

Wil je meer weten over Pantein? Klik hier!

Wat vragen we van jou?
Ben jij een afgestudeerde zorgprofessional (bijvoorbeeld verpleegkundige, verzorgende IG, Helpende plus en ben je betrokken, zelfstandig, flexibel, nieuwsgierig, leergierig en heb je oog voor de wisselende zorgvraag van cliënten? Dan zijn wij op zoek naar jou!
De Flexpool is er ook voor kandidaten met ervaring in de ouderenzorg, thuiszorg en/of ziekenhuis met de benodigde registraties en certificeringen.
Wanneer je nog bezig bent met een zorgopleiding komen we ook graag met je in contact.

Veilig werken staat bij Pantein voorop. Het is daarom belangrijk dat je op het moment dat je in dienst treedt in het bezit bent van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Wat bieden we jou?
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT/Ziekenhuizen;
  • Een baan in een veelzijdige organisatie;
  • Alle ruimte om goed ingewerkt te worden in een hecht team;
  • Ruimte voor groei en ontwikkeling. Pantein werkt met een online leerportaal, training en coaching;
  • Via een meerkeuzesysteem kies jij je arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een fiets, computer, laptop, telefoon, bedrijfsfitness- of studiekostenregeling;
  • Een eindejaarsuitkering ter hoogte van 8,33%.

Uiterlijke datum reactie
20/12/2023

Meer weten?
We zijn flexibel en luisteren graag naar jouw wensen wat betreft het aantal contracturen. Wil je graag veel werken, minder werken, of alleen de weekenden of avonden werken, wij kijken samen met jou wat de mogelijkheden zijn. Samen met een consulent van de Flexpool bespreek je op welke wijze, in welke regio en in welke zorgvormen je het beste binnen Pantein ingezet kunt worden.

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze consulenten: Sevtap Uyar via telefoonnummer 06-34337747, Miranda Scheffers via telefoonnummer 06-12681435, Lies-An Jansen via telefoonnummer:06-12349183 of per mail; flexpool@pantein.nl.
Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Silvia Thijssen, Recruiter via telefoonnummer 06-39552156.

Het opvragen van een referentie kan deel uitmaken van de selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld (#1033328).

Wil je meer weten over Pantein? Klik hier!

Contact

Silvia Thijssen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

Begeleider Nachtzorg Phila Rank, Gorinchem

Gorinchem
16 - 32 uur
S&L Zorg

Cliëntbegeleider Complex zorgintensief

Bergen op Zoom
Parttime / Fulltime
Nobel Zorg BV

Verzorgende IG (28-32 uur)

Eindhoven
28 - 32 uur