zoekt een

Begeleider GP+

Sta jij stevig in je schoenen, ben je klaar voor een mooie uitdaging en wil je graag meedenken in de verbeteringen in de zorg? Dan zijn wij toch echt op zoek naar jou!

Mijzo, afdeling Kamillehof, gaat uitbreiden en daarom kunnen wij jouw inzet goed gebruiken. Kamillehof is speciaal ingericht voor cliënten met gerontopsychiatrische problemen.

We komen graag in contact met een begeleider voor 24 tot 32 per week. Goed om al te weten. Je komt te werken in een fijn team, die echt op elkaar kunnen rekenen en bouwen.

Wat ga je doen?
In 2024 zal Mijzo, afdeling Kamillehof, als erkend Regionaal Expertise Centrum GP+ een vraagbaak zijn voor de regio. Cliënten met complexe NAH/GP, verwijzers en andere organisaties kunnen bij ons terecht met vragen en voor advies. Wij nemen deel aan onderzoek om onze kennis te vergroten. Jij als begeleider kunt hier een zinvolle bijdrage aan gaan leveren.

Als begeleider op Kamillehof weet jij dat geen dag hetzelfde is. Daar ligt ook gelijk jouw uitdaging. Naast de lichamelijke zorg, heb jij een grote rol in de intensieve (psychosociale) begeleiding van de cliënt en diens naasten. Omdat elke cliënt een andere benadering vraagt, schakel je snel tussen de verschillende begeleidingsstijlen en kun je je verbaal goed redden. Hierdoor stimuleer jij zijn of haar zelfredzaamheid en zorg je voor de juiste aandacht passend bij de situatie van de cliënt.

Ben jij degene die het verschil maakt de cliënt? Jij bent van harte welkom om jouw gespecialiseerde kennis in te zetten binnen ons team. Ook heb je een belangrijke rol in het organiseren van de zorg en het wegnemen van knelpunten. Je doet dit in nauwe samenwerking met je collega’s.

Wij zoeken een flexibele collega voor 24 tot 32 uur per week.

Waar ga je werken?
Wij bieden zorg aan cliënten, die te maken hebben met psychiatrische problemen en door het ouder worden in toenemende mate last krijgen van lichamelijke en (psycho)sociale problemen. Voorbeelden van psychiatrische klachten zijn depressies, angst- of gedragsstoornissen. Wij hebben veel ervaring met het bieden van zorg en welzijn voor deze groep mensen.

Zorglocatie Dongepark straalt één en al levendigheid uit. Dat komt mede dankzij de verschillende centrale ontmoetingsruimtes waarover de locatie beschikt. Zo kijk je vanaf een aantal afdelingen uit over het centrale plein waar cliënten en huurders van de aanleunwoningen elkaar ontmoeten, samen eten of activiteiten bijwonen. Daarnaast vind je er een café, winkeltje, kapsalon en biljarttafel. Er zijn zelfs een zwembad én ruime theaterzaal aanwezig, waar volop gebruik van wordt gemaakt.

Wie ben jij?
 • Je hebt een diploma in de gezondheidszorg, niveau 3 of 4, met een certificaat om aan te tonen dat je bevoegd en bekwaam bent om ADL zorg uit te voeren
 • Je hebt in ieder geval affiniteit met de doelgroep gerontopsychiatrie
 • Heel belangrijk: je staat zeer stevig in je schoenen
 • Je bent een teamplayer waarbij je het geven en ontvangen van feedback ziet als een vanzelfsprekendheid in de ontwikkeling van de professionaliteit van het team en van jezelf. Daarnaast zie je het belang van humor in je werk met cliënten en zet je samen met je collega's graag een professionele en gezellige werksfeer neer
 • Je hebt een goed observatievermogen, je kunt situaties goed inschatten en hiernaar handelen. Je weet wanneer je cliënten moet stimuleren en motiveren en wanneer je een stapje terug moet doen

Herken jij jezelf hierin of bezit jij kwaliteiten en ideeën waar wij nog niet over hebben nagedacht? Dan ben jij wellicht de perfecte aanvulling op ons team.

Wat bieden wij jou?
 • Een zelfstandige functie met een uitdagend takenpakket, waarbij je veel vrijheid hebt en mag meedenken op alle fronten
 • Direct een vast contract voor 24 tot 32 uur per week
 • De mogelijkheid om samen met je collega’s je eigen rooster te bepalen
 • Salarisinschaling en ORT conform cao VVT. Inschaling is afhankelijk van de functie en niveau. Er zijn functies ingedeeld in FWG 40 (maximaal € 3.417,15 o.b.v. 36 uur) of FWG 45 (maximaal € 3.754,41 o.b.v. 36 uur)
 • Een uitstekende pensioenregeling
 • Vakantiegeld van 8% dat wordt uitbetaald in mei en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% dat wordt uitbetaald in november
 • Een warm welkom bij de Intro Show, in het theater van Mijzo
 • Toegang tot de Mijzo-app, waar je jouw onboarding bij Mijzo gemakkelijk kunt volgen
 • Leuke extra’s zoals personeelskorting op bekende merken, een vergoeding van 10 euro per maand op een willekeurig sport abonnement, gratis Keep Fit trainingen op diverse locaties van Mijzo en gratis gebruikmaken van massagestoelen
 • En nog meer: voordelige aanschaf van een fiets, laptop of tablet, fiscale ruimte reiskosten woon-/werkverkeer en collectieve (zorg)verzekeringen

Wie zijn wij?
Mijzo ziet mij

Met een open, nieuwsgierige blik naar de toekomst en vanuit de visie op positieve gezondheid, is Mijzo aanjager in de transformatie van zorg om mensen met een kwetsbare gezondheid zo lang mogelijk op eigen wijze vorm en invulling te laten geven aan hun leven. Mijzo staat voor respectvolle aandacht: voor mensen, voor ons werk én voor elkaar. Zo halen we het beste in elkaar naar boven, elke dag weer. Dit doen wij vanuit onze kernwaarden: eigen, open, ontdekken en samen.

Lees meer over onze missie en visie op www.mijzo.nl.

Nieuwsgierig naar werken bij Mijzo?
Voor alle informatie over werken en leren bij Mijzo, kun je terecht op www.werkenbijmijzo.nl of neem je een kijkje op onze social mediakanalen.

Geïnteresseerd?
Dan horen we heel graag van je!

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze boeiende doelgroep? Neem dat gerust contact op met Mariëlle Peeters, teammanager, op 06-39334566. Ze gaat graag met je in gesprek.

Een referentiecheck kan onderdeel zijn van de procedure.
Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Contact

Mariëlle Peeters
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

SDW

Begeleider (in ontwikkeling)

Roosendaal
24 - 32 uur
S&L Zorg

Begeleider gehandicaptenzorg

Roosendaal
Parttime / Fulltime
Amarant

Begeleider Wonen

Ulvenhout
24 - 36 uur