zoekt een

Begeleider Welzijn

Vind jij het leuk en uitdagend om een belangrijke bijdrage te leveren aan het geluk van onze bewoners op het gebied van wonen, welzijn en zorg? Ben jij altijd op zoek naar de beste manier om dit geluk samen met bewoners, familie en collega’s te bereiken? Denk jij in mogelijkheden en kansen én blijf je de mens achter hun problematiek zien?

Dan is dit iets voor jou!
Het wonen, welzijn en zorg van de bewoners staan centraal in de functie van begeleider SPW-SPH. Je ziet mensen in plaats van bewoners en bent je ervan bewust dat je werkt in hun eigen woonomgeving. Je ziet de verschillen tussen ieder mens en door middel van de juiste aandacht, activiteiten, beweging, ondersteuning, begeleiding en zorg probeer je iedereen zoveel mogelijk in hun kracht te zetten.

Bij Thebe vinden we het erg belangrijk dat bewoners zoveel mogelijk vitaal blijven en datgene kunnen blijven doen wat zij altijd zo graag deden met als doel dat geestelijke en lichamelijke achteruitgang minder snel toenemen. Het is belangrijk dat je hierbij de zelfredzaamheid stimuleert en een gevoel van eigenwaarde creëert.

Bij het stimuleren en begeleiden van bewoners lever je maatwerk met het oog op hun beperkingen. Hiermee zet je de bewoners in hun kracht. Je hebt een duidelijke visie op je vak en draagt deze op een positieve manier uit.

Jij bent een belangrijke schakel vanwege je opleidingsachtergrond op wonen, welzijn en zorg gebied en vanuit jouw visie weet je jouw collega’s, vrijwilligers en familie mee te nemen, te motiveren en te stimuleren. Je hebt hierin een coachende stijl. Voor de vrijwilligers ben jij het eerste aanspreekpunt. Je signaleert veranderingen in de gezondheidstoestand, leefplezier bij de bewoner en bespreekt dit interdisciplinair. Je weet zaken goed vast te leggen in het zorgleefplan en rapporteert de bevindingen.

Nieuwbouw
De splinternieuwe locatie Thebe Heilaarstaete is begin 2024 in gebruik genomen. We gaan hier samen met GGZ-Breburg specialistische zorg leveren voor de GGZ, GP, NAH en Korsakov doelgroepen. Hier bekijk hier een impressie van het nieuwe pand.

Over jou
  • Relevant welzijn diploma op niveau vereist 3 (SPW-SPH);
  • Je hebt enkele jaren ervaring of mbo-niveau 4 diploma;
  • Je bent flexibel en vindt het niet erg om wisselende diensten te hebben (dag, avond, nacht);
  • Je hebt kennis van en ervaring met psychiatrische zorg en de bijbehorende (complexe) aandoeningen;
  • Je vakmanschap is up-to-date en je deelt jouw kennis, ervaringen en ideeën;
  • Je beschikt over die digitale vaardigheden die nodig zijn voor je functie nu en in de toekomst.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
  • Een fijne werksfeer
  • Mogelijkheden om verder te groeien
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.324,49 - max. € 3.177,10, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV en motivatie

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Saskia Gielen telnr. 06-83 25 06 98.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Luuk Houx
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

Begeleider locatie De Regenboog Brakel

Brakel
24 - 28 uur
Amarant

Begeleider Werk en Dagbesteding

Oud Gastel
20 - 24 uur
Vitalis WoonZorg Groep

Medewerker Ondersteuning Welzijn

Eindhoven
32 - 36 uur