zoekt een

Nachtverzorgende

Ben jij in de nacht op je best en ben je opzoek naar een baan al vaste nachtdienst? Wij willen onze teams op de Psychogeriatrische afdeling van locatie Dongepark (in Dongen) graag uitbreiden met een gemotiveerde, enthousiaste en leergierige nieuwe collega . Ben jij verzorgende (IG), heb je een passie voor ouderenzorg én vind je het een uitdaging om de beste nachtzorg te bieden aan onze cliënten met dementie? Dan horen we heel graag van je! Heb je interesse, maar weet je nog niet zeker of dit de juiste plek voor jou is? Loop dan eerst eens een keertje mee en maak vast kennis met je potentiële nieuwe collega’s!

Wat ga je doen?
Als zorgprofessional in de nacht heb jij een zelfstandige functie. Jij hebt ’s nachts de verantwoordelijkheid de cliënten woonachtig op afdeling Jasmijnhof van Dongepark.

Jij zorgt dat het de cliënten het ook ’s nachts aan niks ontbreekt. Je bevordert de gewenste leefstijl en denkt creatief mee over de mogelijkheden voor de cliënten, waarbij het doel is dat de cliënt zo lang mogelijk regie kan behouden in zijn leven. Je bewaakt en coördineert de continuïteit en kwaliteit van het zorgproces en stimuleert eigen regie, positieve gezondheid en zelfredzaamheid.

Om kwalitatieve zorg te kunnen blijven bieden, zullen we de zorg anders in moeten richten. Bij Mijzo vinden we het belangrijk om op innovatieve manier naar toekomstbestendige zorg te kijken en hier het verschil te maken. We maken gebruik van diverse innovatieve en technologische oplossingen en werken intensief samen met familie en het netwerk van de cliënt.

Je vindt het een uitdaging om mee te denken over toekomstbestendige zorg en jouw eigen functie. Je bent je bewust van de maatschappelijke opgave van Mijzo waar Mijzo voor staat. Zo ben je constant op zoek naar manieren om de zorgverlening te verbeteren en doet dan ook gerichte verbeter- of verander voorstellen.

Je komt terecht in een hecht team, dat goed op elkaar ingespeeld is. Je bent zelfstandig, en krijgt veel vrijheid om je functie naar eigen inziens goed uit te oefenen, maar je hebt een sterk team en een coachende teammanager achter je staan, waar je altijd op kan en mag terugvallen. Samen met je team zorg je voor je eigen rooster. Uiteraard met het doel om de juiste balans tussen werk en privé te vinden en houden. Mijzo investeert in blije medewerkers. Zo vinden wij persoonlijke aandacht en ontwikkeling erg belangrijk.

Waar ga je werken?
Jasmijnhof is een kleinschalige afdeling met vier huiskamers. Per huiskamer bieden we zorg aan 8 mensen met dementie. Het leven is hier zoveel mogelijk ingericht zoals thuis. De afdeling heeft een huiselijke en gastvrije sfeer, familie en vrienden van onze cliënten zijn altijd welkom.

Afdeling Jasmijnhof is een onderdeel van de locatie Dongepark. Alle faciliteiten zijn op Dongepark beschikbaar. De afdelingen op Dongepark organiseren allerlei activiteiten, afgestemd op de behoeften van de cliënten. Dat maakt de locatie tot een bruisend centrum voor ouderenzorg.

Wie ben jij?
 • Je bent in het bezit van een diploma verzorgende (niveau 3)
 • Je bent een nachtmens
 • Je vindt het een uitdaging om mee te denken over toekomstbestendige zorg en jouw eigen functie. Je bent je bewust van de Maatschappelijke Opgave waar Mijzo voor staat. Zo ben je constant op zoek naar manieren om de zorgverlening te verbeteren en doet dan ook gerichte verbeter- of verander voorstellen.
 • Je hebt een dosis enthousiasme en vrolijkheid, wij hebben graag lol met elkaar!
 • Jij kiest bewust voor onze cliënten. Zij bepalen en wij helpen hen met wat zij nodig achten. Jij creëert mede het gevoel van ‘1 team 1 taak.’
 • Je weet je los te maken van traditionele opvattingen
 • Jij durft juist de onontdekte zijweggetjes in te slaan om te blijven vernieuwen en innoveren
 • Je bent collegiaal, gastvrij en flexibel

En wat bieden we jou?
 • Direct een vast contract voor 24 uur per week, uiteraard werk je blokken achter elkaar
 • Salarisinschaling conform cao VVT. Deze functie is ingedeeld in FWG 35 (max. € 3.177,10 bruto per maand, o.b.v. 36 uur), afhankelijk van ervaring
 • Een afwisselende en uitdagende functie in een leuk team
 • Een vooruitstrevende organisatie waar jij aan mee kunt bouwen, met aandacht voor mensen, voor het werk en voor elkaar
 • Een uitstekende pensioenregeling
 • Vakantiegeld van 8% dat wordt uitbetaald in mei en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% dat wordt uitbetaald in november
 • Een warm welkom bij de Intro Show, in het theater van Mijzo
 • Toegang tot de Mijzo-app, waar je jouw onboarding bij Mijzo gemakkelijk kunt volgen
 • Leuke extra’s zoals personeelskorting op bekende merken, een vergoeding van 10 euro per maand op een willekeurig sport abonnement, gratis Keep Fit trainingen op diverse locaties van Mijzo en gratis gebruikmaken van massagestoelen
 • En nog meer: voordelige aanschaf van een fiets, laptop of tablet, fiscale ruimte reiskosten woon-/werkverkeer en collectieve (zorg)verzekeringen

Wie zijn wij?
Mijzo ziet mij

Met een open, nieuwsgierige blik naar de toekomst en vanuit de visie op positieve gezondheid, is Mijzo aanjager in de transformatie van zorg om mensen met een kwetsbare gezondheid zo lang mogelijk op eigen wijze vorm en invulling te laten geven aan hun leven. Mijzo staat voor respectvolle aandacht: voor mensen, voor ons werk én voor elkaar. Zo halen we het beste in elkaar naar boven, elke dag weer. Dit doen wij vanuit onze kernwaarden: eigen, open, ontdekken en samen.

Lees meer over onze missie en visie op www.mijzo.nl.

Nieuwsgierig naar werken bij Mijzo?
Voor alle informatie over werken en leren bij Mijzo, kun je terecht op www.werkenbijmijzo.nl of neem een kijkje op onze social media kanalen.

Geïnteresseerd?
Spreekt bovenstaande functie jou aan? Dan horen we heel graag van je!

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Kim van Oosterhout, teammanager, op 0612740655

Een referentiecheck kan onderdeel zijn van de procedure.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Contact

Kim van Oosterhout
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

Begeleider Nachtzorg Phila Rank, Gorinchem

Gorinchem
16 - 32 uur
S&L Zorg

Cliëntbegeleider Complex zorgintensief

Bergen op Zoom
Parttime / Fulltime
Nobel Zorg BV

Verzorgende IG (28-32 uur)

Eindhoven
28 - 32 uur