zoekt een

MBO verpleegkundige (Korsakov)

Binnen Thebe Heilaarstaete komt er een afdeling met als specialisatie het syndroom van Korsakov. Gaat jouw hart uit naar bewoners met Korsakov en de daarbij behorende gedragskenmerken? Vind jij het prettig om als verpleegkundige naar deze mensen te luisteren, ze te observeren en ze te begeleiden om op die manier hun dagen prettig te maken? Werk jij graag volgens de zorgstandaarden voor bewoners met Korsakov en pas je de ‘empathisch directieve benadering’, het ‘5C/K model’ en ‘foutloos leren’ toe? Hou je ervan om je kennis te delen met collega’s? En vind je het ook nog eens leuk om mee te denken en te werken aan de toekomst van de zorg? Of wil je hier alles over leren?

Dan is dit iets voor jou!
Binnen Thebe zoeken we natuurlijk medewerkers die willen ondersteunen op wonen, welzijn en zorg gebied , maar we zoeken ook collega's die graag mee willen denken over de toekomst van de zorg, want we staan voor behoorlijk wat uitdagingen. Op het gebied van Korsakov gaan we hiervoor een Regionaal Expertise-Centrum (REC) opzetten. Jij kan hier een van de kartrekkers van worden. Wil jij mede architect zijn van die toekomst en bouwen aan de zorg voor de komende jaren? Dan is werken bij Thebe een uitgelezen kans.

Mogelijkheden om te ontwikkelen

Jouw kennis en ervaring als verpleegkundige kun je bij ons in de praktijk brengen. Daarnaast blijf je continu op zoek gaan naar verbeteringen en nieuwe inzichten en wil je jezelf steeds verder ontwikkelen met je collega’s. Samen tillen jullie het wonen, welzijn en de zorg naar een hoger niveau binnen Thebe Heilaarstaete. Er zijn veel mogelijkheden om verder te groeien als professional. Dat moedigen we ook zeker aan. En heb je nog niet veel kennis en ervaring? Dan helpen wij je daar graag aan.

Nieuwbouw en verhuizen

De splinternieuwe locatie Thebe Heilaarstaete wordt vanaf begin 2024 in gebruik genomen. Als je bij ons komt werken, dan start je eerst nog een tijdje bij Thebe Lucia. Daarna verhuizen we naar Heilaarstaete waar we samen met GGZ-Breburg specialistische zorg gaan leveren voor de GGZ, GP, NAH en Korsakov doelgroepen. Hoe we dit precies gaan doen, daar mag en kan iedereen over meedenken. Dit geldt ook voor de woongroep waar je komt te werken.

Hieronder zie je alvast een impressie van het nieuwe pand, maar je kunt meer lezen over deze mooie nieuwe locatie op onze website thebe.nl. Klik hier om daar direct naar toe te gaan.

Entree Binnentuin Grand Cafe

Over jou

 • Je in het bezit van een MBO diploma verpleegkunde bent en BIG-geregistreerd
 • Je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel hebt
 • Je graag wilt werken met de doelgroep Korsakov.
 • Je goed zelfstandig kunt werken maar ook sterk bent in samenwerken met collega's en andere disciplines.
 • Je bekend bent met EDB en foutloos leren, of je hierin wilt verdiepen.
 • Je geduldig, observerend en analyserend bent
 • Je pro actief en initiatiefrijk bent
 • Je flexibel bent

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
 • Een fijne werksfeer
 • Mogelijkheden om verder te groeien
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.620,33 - max. € 3.754,41, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature?

Neem dan vanaf 21 augustus contact op met Petra van den Bunder manager Thebe, via telnr. 06- 15001823.

Over Thebe
Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Luuk Houx
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Máxima MC

Verpleegkundige Acute Opname Afdeling

Veldhoven
28 - 36 uur
Bravis Ziekenhuis

Verpleegkundige Interne Geneeskunde/Maag-Darm-Lever

Roosendaal
24 - 28 uur