zoekt een

Verzorgende IG (GP)

Geronto-psychiatrie is een speciale doelgroep voor de kwetsbare bewoners met complex gedrag. Bewoners komen in aanmerking voor psychiatrische zorg als ze verschillende (complexe) aandoeningen hebben. Bijvoorbeeld moeilijkheden bij het aangaan van sociale contacten, een verslaving, psychiatrische ziektebeelden of onbegrepen gedrag. Ligt jouw interesse bij deze doelgroep en wil jij er als verzorgende IG aan bijdragen om de dagen voor deze mensen prettig te maken?

Dan is dit iets voor jou!
Met jouw gespecialiseerde kennis op dit gebied als verzorgende weet jij in te spelen op het gedrag van de bewoners, wat voort kan komen uit verschillende ziektebeelden. Samen met de bewoners, hun naasten en andere disciplines bied je passende zorg en door de wensen en behoeften van de bewoners te respecteren zorg je ervoor dat ze hun dagen op een prettige manier kunnen leven. Zo creëer je een veilige omgeving, waarbij dagelijkse bezigheden samen met de bewoners worden vormgegeven.

Binnen Thebe zoeken we natuurlijk medewerkers die willen ondersteunen op wonen, welzijn en zorg gebied, maar we zoeken ook collega's die graag mee willen denken over de toekomst van de zorg, want we staan voor behoorlijk wat uitdagingen. Wil jij mede architect zijn van die toekomst en bouwen aan de zorg voor de komende jaren? Dan is werken bij Thebe een uitgelezen kans.

Mogelijkheden om te ontwikkelen

Jouw kennis en ervaring als Verzorgende IG kun je bij ons in de praktijk brengen. Daarnaast blijf je continu op zoek gaan naar verbeteringen en nieuwe inzichten en wil je jezelf steeds verder ontwikkelen met je collega’s en dus van Thebe Heilaarstaete. Samen tillen jullie het wonen, welzijn en de zorg naar een hoger niveau. Er zijn veel mogelijkheden om verder te groeien als professional. Dat moedigen we ook zeker aan. En heb je nog niet veel kennis en ervaring? Dan helpen wij je daar graag aan.

Locatie

De splinternieuwe locatie Thebe Heilaarstaete is begin 2024 in gebruik genomen. Hier gaan we samen met GGZ-Breburg specialistische zorg gaan leveren voor de GGZ, GP, NAH en Korsakov doelgroepen. Hoe we dit precies gaan doen, daar mag en kan iedereen over meedenken. Dit geldt ook voor de woongroep waar je komt te werken.

Klik hier voor een impressie van het nieuwe pand.

Over jou
  • Je hart en voorkeur uitgaat naar GP- bewoners
  • Je zelfstandig, gestructureerd, creatief en motiverend kunt werken.
  • Je geduldig, observerend en analyserend bent
  • Je pro actief en initiatiefrijk bent
  • Je flexibel bent

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
  • Een fijne werksfeer
  • Mogelijkheden om verder te groeien
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.324,49 - max. € 3.177,10, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt de vacature van Verzorgende IG jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Sasja Matzinger telnr. 06- 82 58 54 25.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Luuk Houx
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Sint Anna

Eerstverantwoordelijk Verzorgende IG

Boxmeer
In overleg
Het Laar

Flexpooler in de zorg niveau 3-IG

Tilburg
In overleg
Neos

Verzorgende IG Specifieke Doelgroepen

Eindhoven
In overleg