Leerwerkplek HBO opleiding verpleegkunde

Bij Vitalis werken we vol overgave aan een mooie oude dag van onze cliënten, met de best mogelijke zorg. Elke dag weer. Samen werken we in hechte teams waarin ook jouw talent de ruimte krijgt. Je kan groeien in jouw vak, maar ook als mens. Dat maakt het een opleiding bij ons leuk én leerzaam. Heb jij ook een groot hart voor het kleine geluk van ouderen? Bouw dan met ons mee!

Vitalis is de expert in alle fases van de ouderenzorg. We doen dit vanuit het doel dat mensen bij ons gelukkig oud zijn. Dat bereiken is soms een hele kunst. Op 22 locaties verspreid over Eindhoven maken we ons daarom sterk voor onze ambitie: de kunst van gelukkig oud zijn. Bij Vitalis doet iedereen ertoe, iedereen doet mee en iedereen doet zoveel mogelijk zelf. Wij hanteren deze kernwaarden als uitgangspunt voor onze werkwijze. Ze gelden voor iedereen: medewerkers, vrijwilligers en bewoners.

Leerwerkplek HBO opleiding Verpleegkunde
(start februari 2024)

Hoe ziet jouw werkplek er bij ons uit?
In de ouderenzorg heb je zeer intensief contact met mensen. Je bouwt een vertrouwensband op. Toon je inlevingsvermogen en geduld, dan krijg je daar veel waardering voor terug. Van de ouderen zelf, maar ook van hun familieleden. Het belang van onze cliënten staat bij Vitalis altijd voorop. We werken echt met ons hart, om de kwaliteit van leven voor de ouderen zo goed mogelijk te houden.

Kom je bij ons werken als duale leerling, dan laten we je kennismaken met de verschillende zorg specialismes die wij bieden. Je komt op diverse afdelingen te werken, zodat je een compleet beeld krijgt van de ouderenzorg. De hieraan gekoppelde opleiding is HBO Verpleegkunde in samenwerking met Fontys Eindhoven.

Wat ga je precies doen?
Kom je bij ons werken als duale leerling, dan leer je de best mogelijke zorg, op hbo-niveau, te geven aan iedere patiënt. Je leert je zelf verdiepen in hoe je de zorgvraag achterhaalt en dit te vertalen naar een zorgplan. Dit doe je door nauwkeurig te observeren, grondig te onderzoeken en kritisch te zijn. Je leert samen te werken met collega’s en andere zorgverleners, dat goed communiceren van groot belang is en organiseren.

Ook laten wij je kennismaken met de verschillende zorg specialismes die wij bieden. Dan kan je denken aan afdelingen waar cliënten met psychische problematiek wonen, maar ook afdelingen waar dementerende ouderen verblijven, wijkzorg en revalidatieafdelingen. Je komt op diverse afdelingen te werken, zodat je een compleet beeld krijgt van de ouderenzorg.

De opleiding start in februari 2024.

Wat neem jij mee?
Om toegelaten te worden voor een leerwerkplek voor de opleiding HBO Verpleegkunde dien je te voldoen aan de toelatingseisen van de opleiding.

Daarnaast vinden wij het net zo belangrijk dat je flexibel bent, dat je werken op onregelmatige tijdens geen probleem vindt maar bovenal dat je een groot hart voor ouderen hebt!

Wat mag je van ons verwachten?
  • Studentenbegeleiding, we werken met een vakkundig team praktijkopleiders & praktijkleercoaches
  • Als leerling HBO Verpleegkunde word je ingeschaald in de zijinstroom periodiek FWG 50 conform de CAO VVT. Daarnaast dragen wij zorg voor jouw studiekosten.
  • Wij laten je zien dat de ouderenzorg een afwisselende en dankbare sector is, die je veel voldoening geeft
  • Na het behalen van jouw diploma bieden wij je een baangarantie!

Bouw je met ons mee?
Dan ontvangen we graag jouw reactie via onze Solliciteer direct-knop. Ben je enthousiast over deze functie, maar heb je nog specifieke vragen? Mail dan naar cbo@vitalisgroep.nl

Contact

Monique Maria Petronella Elshof
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Avoord

Meewerkstage Recruitment

Etten-Leur
28 - 32 uur
Star-shl

Opleider bloedafname 28 uur per week

Rotterdam
24 - 32 uur