Begeleider | Sociaal Werker | mbo 3-4 | Eindhoven

Iets doen wat je écht leuk vindt, iets dat echt bij je past: anderen helpen en coachen bij het behalen van persoonlijke doelen. Er zijn voor de mensen zonder helper. In Eindhoven kan het! Lees snel even verder.

Anderen kennen jou niet anders: jij bent een echt “mensenmens.” Want als iemand in de put zit, dan ben jij de eerste die klaar staat voor een goed gesprek. Of als een ander niets te eten heeft, dan deel jij met veel liefde de helft van jouw boterham.

 

Het komt van binnenuit, het is wie je bent…

 

Wat het ook is, bij onze woonvoorziening Domus de Dommel in Eindhoven kunnen wij dit goed gebruiken. Jij als begeleider gaat namelijk aan de slag met een bijzondere maar ook complexe doelgroep. Je werkt met mensen die veelal vanuit een dak- en thuisloze situatie komen en kampen met een verslaving, psychiatrische problematiek en justitiële kaders.

 

Met de deelnemers  (zo noemen wij onze cliënten) bouw je een band op. Gezamenlijk werken jullie volgens op-maat-gemaakte zorgplannen aan persoonlijke doelen en maken stapjes richting progressie, stabiliteit én een (her)intrede in de maatschappij. Natuurlijk hoef je dit niet alleen te doen. Je werkt samen met een gedreven en betrokken team, bestaande uit verschillende karakters met ieder hun eigen expertise.

 

Naast de “1-2’tjes” met deelnemers en collega’s, duik je in alles wat de Domus en omgeving jou te bieden hebben. Deelnemers activeren tot een zinvolle dagbesteding, het bedenken van activiteiten (bijvoorbeeld een potje voetbal, auto’s spotten of lekker uitrazen tijdens een up-tempo wandeling), het voeren van een goed gesprek of alvast aan de slag gaan met de bereiding van een lekkere avondmaaltijd: jij ziet het, doet het en kijkt er tevreden op terug.

 

Even samengevat. Jij gaat je bezighouden met:

 

  • Bouwen aan een persoonlijke band met de deelnemers;
  • Begeleiden, coachen en inspireren bij het behalen van persoonlijke doelen en een zinvolle dagbesteding;
  • Een thuis creëren voor allen die leven in de beschermde woonomgeving;
  • Bruggen bouwen richting zelfstandig wonen, de maatschappij en de deelnemers (opnieuw) laten “deelnemen.”

Contact

Kenneth Ottenhoff
Corporate Recruiter
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Nobel Zorg BV

Ambulant Begeleider m/v

Eindhoven
In overleg
IMW regio Tilburg

Budgetbeheerder

Tilburg
Parttime / Fulltime
Spring Jeugdprofessionals

Jeugdprofessional Straathoekwerk

Roosendaal
Parttime / Fulltime