zoekt een

Persoonlijk Begeleider EMB

"Signaleer jij lichamelijke of geestelijke veranderingen bij mij? Wil jij je inzetten om erachter te komen wat ik allemaal nog wel zelf kan? Help jij mee aan een veilige woonomgeving waarin ik mij prettig en thuis voel?''

Jij als Persoonlijk Begeleider EMB
Als persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het persoonlijk zorgplan van de cliënt. Jij bent het eerste aanspreekpunt van de cliënt en hun verwanten en je organiseert de zorg. Je luistert naar de cliënt, ziet wat er nodig is en probeert in stand te houden wat de cliënt nog kan. Om dit te bereiken werk je samen met andere disciplines, zoals een gedragswetenschapper, orthopedagoog of fysiotherapeut.

Een beweging, een geluid of alleen een blik. Jij kent de cliënt zo goed, dat je precies weet wanneer deze ontspannen is. Of juist niet. Voor jou is het een uitdaging om vanuit non-verbale communicatie de cliënt de best mogelijke zorg en begeleiding te bieden. Dankzij jouw kennis en ervaring weet je wat er nodig is. Ben jij goed in het coördineren van zorg, ben je geduldig en werk je graag samen met andere disciplines en de familie van de cliënt?

Hoe ga je helpen?
Je gaat werken binnen een moderne en gezellig woning in een woonwijk in Druten. Hier wonen ouder wordende cliënten met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. De cliënt mag zijn wie hij is. Jij neemt zelfs de kleinste signalen waar en weet als geen ander hoe je de cliënt kan activeren. Je groeit mee met de cliënt en hebt oog voor het ouder worden van de cliënt, de zorgvraag (fysiek en geestelijk) verandert continu.

We helpen hen zoveel mogelijk in stand te houden wat zij nog kunnen. De cliënten hebben intensieve zorg nodig, waarbij sommigen tillift afhankelijk zijn. Wij hebben veel aandacht voor de lichamelijke verzorging. Met diverse goede hulpmiddelen, zoals plafondliften, bied je de cliënt de beste zorg.

We zoeken de juiste balans tussen ontspanning, inspanning en huiselijkheid. Als team lezen en begrijpen we de lichaamstaal. We kijken klein. De cliënten krijgen dagbesteding aangeboden binnen de woning. Hierbij kan je denken aan snoezelen, muziekactiviteiten en bijvoorbeeld een wandeling, waarbij de cliënt geniet van de wind door de haren of regendruppels in het gezicht.

Dit ben jij
Jij bent een professional met een afgeronde opleiding op minimaal mbo-niveau 3, zoals Verzorgende IG of Verpleegkunde, en hebt een passie voor de EMB-doelgroep. Om als persoonlijk begeleider aan de slag te gaan vragen wij een afgeronde zorgopleiding op minimaal mbo-niveau 4. Daarnaast:

  • ben je bevoegd en bekwaam om verpleegtechnische handelingen uit te voeren of wil je dit graag leren
  • kan je goed coördineren en heb je tact en inlevingsvermogen
  • ben je een echte doorzetter die denkt in mogelijkheden en beschik je over coachende vaardigheden
  • ben je gastvrij, heb je gevoel voor humor en vermogen tot zelfreflectie.

Dit bieden wij
  • Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg tussen de 2685 euro en 3749 euro op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Vakantiegeld 8% in mei en eindejaarsuitkering 8,33% in december.
  • 144 uur vakantie én 57 uur balansverlof per jaar op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Als medewerker van de grootste zorgaanbieder in de Nederlandse gehandicaptenzorg profiteer je van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.
  • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.

Over 's Heeren Loo
’s Heeren Loo helpt mensen met een lichte tot ernstige (verstandelijke) beperking. Van jong tot oud, in heel Nederland. We geven de zorg en ondersteuning die zij nodig hebben. Lichte zorg waar het kan en intensieve zorg als het nodig is. Want de cliënt staat centraal. En met onze jarenlange kennis en ervaring, aangevuld met onze wetenschappelijke onderzoeken, helpen wij dagelijks onze cliënten én medewerkers verder.

Wij leren jou graag kennen!
Een gesprek waarin wij jou leren kennen en onderzoeken waar jij tot je recht komt. Dat vinden wij belangrijk! Dat cv komt later wel. Eerst tijd voor een leuke kennismaking met onze recruiter. Dat kan telefonisch, maar ook onder het genot van een kopje koffie. Of bijvoorbeeld tijdens een inloopmoment of een wandeling over één van onze prachtige woonzorgparken. Samen kijken wij naar de beste plek voor jou binnen ’s Heeren Loo.

Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn als ?

Bel, app of mail met Esther Vreman (recruiter) op telefoonnummer:+31651354881 of e-mailadres: esther.vreman@sheerenloo.nl om een kennismaking in te plannen!

Contact

Esther Vreman
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures