zoekt een

PSW en Land van Horne zijn op zoek naar zorgondersteuners

PSW en Land van Horne zijn een samenwerking aangegaan voor een woongroep voor 6 psychogeriatrische (pg) bewoners in Woonzorgcentrum Hornehoof in Weert. Hier wonen naast bewoners van Land van Horne ook pg-bewoners met een verstandelijke beperking van PSW. Voor deze gezamenlijke woongroep zijn wij op zoek naar nieuwe collega's. Is het jouw drive om bewoners een mooie dag te bezorgen en ondersteuning te bieden waar nodig? Dan is dit jouw kans!

Wij zoeken voor de Hornehoof in Weert een zorgondersteuner voor 12 tot 15 uur per week. Deze uren worden verdeeld over 3 avonden van circa 16:30 tot 20:30.

Locatie woongroep de Hornehoof in Weert

Woonzorgcentrum Hornehoof is gelegen naast het hartje centrum van Weert. In deze woonlocatie wonen verdeeld over 6 woningen 65 pg-cliënten. Daarnaast zijn er 30 plaatsen voor somatische cliënten. In de huurappartementen en aangrenzende woontorens wordt thuiszorg geboden. De gezamenlijke woongroep is gelegen in woonzorgcentrum Hornehoof.

Wat ga jij doen als zorgondersteuner?
Als zorgondersteuner ondersteun jij cliënten met eten en drinken, koffie zetten, maaltijden klaarmaken, toezicht houden, familie ontvangen en administratieve werkzaamheden. Afhankelijk van de ondersteuningsvraag help je daadwerkelijk mee of ondersteun je met aanwijzingen. Daarnaast zorg je voor een veilige, respectvolle en vertrouwde omgeving met een fijne sfeer.

Wat hebben wij te bieden?

 • Je komt in dienst van PSW en verricht de werkzaamheden bij Land van Horne;
 • Direct een vast contract voor 12 tot 15 uur per week;
 • Ruimte om je te ontwikkelen en opleidingen te volgen;
 • Je salaris is conform de CAO Gehandicaptenzorg voor de functie van zorgondersteuner, FWG 25: min. €2013, - en max. €2826, - bruto/maand (op basis van 36 uur per week);
 • Je krijgt bovenop je wettelijke verlofuren 14,4 stichtingsuren én 57 Persoonlijk Budget Levensfase-uren (PBL) bij een fulltime dienstverband;
 • We bieden je aantrekkelijke secundaire voorwaarden waaronder: onregelmatigheidstoeslag, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering (8,33 %). Je kunt meedoen aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met bijvoorbeeld een fietsplan, fitnessregeling en extra verlofuren.

Wat verwachten wij van jou?
 • Je hebt affiniteit met psychogeriatrische bewoners en/of bewoners met een verstandelijke beperking;
 • Je werkt met hart en ziel met en voor cliënten. Dat is jouw passie en dat geeft je voldoening;
 • Je hebt oog voor orde en netheid;
 • Tijdens vakanties en bij (langere) afwezigheid van collega's ben je bereid om een extra handje te helpen;
 • Je bent inzetbaar op wisselende werkdagen en in weekenden.

Wil jij eerst nog wat meer weten voor je solliciteert?
Neem dan gerust contact op met Laura (06-16077323 of werkenbij@psw.nl) of met Saskia (06-53983664 of s.vorselen@psw.nl).

Contact

Laura Popken
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

S&L Zorg

Cliëntbegeleider niveau 2

Roosendaal
In overleg
Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Helpende

Raamsdonksveer
16 - 20 uur
Van Neynsel

Helpende sociale benadering dementie Eemwijk

's-Hertogenbosch
In overleg