zoekt een

Persoonlijk begeleider NAH/VG

Kies je voor SWZ zorg, dan kies je voor een werkgever die jou de ruimte geeft. Ruimte zodat jij als professional de grenzen kunt verleggen. Grenzen van jezelf, je collega’s en die van cliënten. Wij ondersteunen mensen met niet- aangeboren hersenletsel (NAH) en (ernstige) meervoudige beperking (EMB). Dagelijks vertrouwen zij op jou, als begeleider. Zorg van mens tot mens, met hart en hoofd. 

Wat ga je als Persoonlijk begeleider NAH bij woonvorm De Rietbeemd doen? 

Je gaat in een zelforganiserend team werken waar je zelfstandig én in teamverband werkt. Samen zorgen voor een fijne leefomgeving voor de cliënten. Samen met je team zorg jij als persoonlijk begeleider NAH voor een duidelijk, dagelijks programma dat houvast geeft. Zodat de bewoners de zorg en ondersteuning krijgen die ze nodig hebben, zich prettig voelen en elke dag opnieuw de grenzen kunnen verleggen.

Ben je een echte kartrekker en behoud je het overzicht? Halen onze cliënten ook het beste in jou naar boven? Dan is dit jouw nieuwe functie! 

Als Persoonlijk Begeleider NAH ben je het eerste aanspreekpunt voor een aantal vaste cliënten. Je zorgt ervoor dat de Persoonlijke Plannen up to date zijn en dat je collega's geïnformeerd zijn over de inhoud van elk plan. Naast de zorg en begeleiding die je op de woonvorm geeft aan 10 cliënten, heb je ook een mobiele functie. Je biedt (on-)geplande 24 uurszorg aan cliënten in de nabije omgeving. Ook kan wekelijkse ambulante begeleiding tot de werkzaamheden behoren.

Team Rietbeemd geeft zorg aan: Woonvorm de Rietbeemd, Locatie Vicaris Aertsweg en nevenlocaties.  

In totaal wonen er 27 cliënten, deze cliënten bieden wij 24 uurs zorg. Daarnaast hebben we ambulante cliënten en bieden we ook zorg in volledig pakket thuis. Hierbij woont de cliënt in zijn of haar eigen woning en maakt gebruik van de 24 uurs zorg vanuit de stichting. Cliënten hebben allen hun eigen appartement. Een ruime woning, met een aparte slaapkamer, grote aangepaste badkamer, ruime woonkamer en een keuken. Dit biedt de cliënten de mogelijkheid om samen te wonen en zelf een maaltijd te bereiden. 

De cliënten hebben een lichamelijke beperking en/of een (niet) aangeboren hersenletsel. De groep is heel divers. De leeftijd verschilt tussen de 30 en de 69 jaar en bestaat uit mannen en vrouwen. 

De Rietbeemd heeft een grote centrale ruimte. Deze wordt dagelijks gebruikt voor de maaltijden en koffiemomenten. Cliënten die buiten de Rietbeemd wonen kunnen aansluiten bij koffie momenten en op aanvraag bij een warme maaltijd. Verder is er wekelijks een dag dat er activiteiten geboden worden op gebied van welzijn.  

Hoe verleg je de grenzen? 

Dat doe je samen met het team dat bestaat uit persoonlijk begeleiders, begeleiders en helpende. We zijn een team met 20 collega's! De rolverdeling binnen het team bepalen we met elkaar. Je krijgt volop de kans om te groeien in jouw rol. We werken samen vanuit onze waarden: verbinding, vertrouwen en vakmanschap. 

Wat krijg je bij SWZ? 

Als persoonlijk begeleider krijg je een contractvorm die we samen met jou bespreken, binnen de cao gehandicaptenzorg FWG 40 voor 24-32 uur in de week. Met flexibele werktijden die passen bij jouw agenda. Wil je af en toe meer werken? Dan kan dat via ons flexbureau Werknet. Dit zijn onze belangrijkste arbeidsvoorwaarden: 

 • een bruto maandsalaris tussen € 2.617, - en € 3.535, - o.b.v. 36 uur per week, exclusief onregelmatigheidstoeslag; 
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van ruim 8% over je bruto jaarsalaris; 
 • deelname aan het Pensioenfonds Zorg en Welzijn pensioen; 
 • tot 40% korting op aanschaf van bijvoorbeeld fietsen, fitness-abonnement of tablet door een fiscale regeling; 
 • de mogelijkheid om te groeien door breed aanbod opleidingen en trainingen. 
   

Wat vragen wij van jou? 

Waar anderen tegen problemen oplopen, zie jij een kans om de grenzen te verleggen. Die creativiteit gebruik je om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de wereld van de cliënt. Ook heb je: 

 • een diploma op mbo-niveau 4, bijvoorbeeld MMZ, SPW of Verpleegkunde 
 • affiniteit en ervaring met de NAH doelgroep is een pré 
 • ervaring met lichamelijke verzorging (ADL) en het werken met hulpmiddelen, zoals een tillift; 
 • een agenda die het toelaat om ongeveer om de week een weekenddienst te draaien. 
 • een zelfstandig werker en een teamplayer 


Interesse? 

Ben je er klaar voor om grenzen te verleggen van cliënten, je collega’s en die van jezelf? Wacht dan niet langer en verras ons met je sollicitatie! 

Heb je vragen? Over onze organisatie of de functie? Stel ze gerust. Renate Schalkwijk (persoonlijk begeleider) of Wil van den Broek (begeleider) zijn bereikbaar op telefoonnummer 073-8887064.

Recente vacatures

Huisartsenposten Oost-Brabant

Bestuurssecretaris

's-Hertogenbosch
28 - 32 uur
Jeugdbescherming Brabant

Klachtenfunctionaris

's-Hertogenbosch
24 - 28 uur
PoZoB

Management Support Professional

Veldhoven
Parttime