zoekt een

Kwaliteitsverpleegkundige | Revalidatie | 24 - 28 uur

Sta jij voor kwaliteit en wil je samen met ons team de best mogelijke zorg voor onze ouderen realiseren? Om de kwaliteit van zorg binnen de regio Oss en de zorgdienst Herstel en Revalidatie en dan het onderdeel Geriatrische Revalidatie Zorg te optimaliseren, zijn we op zoek naar een nieuwe kwaliteitsverpleegkundige die net zo enthousiast is als wij! Interesse? Lees dan snel verder en reageer!

Wat ga je doen?
GRZ is kortdurende zorg voor kwetsbare ouderen die specifiek gericht is op behandeling en herstel en veelal plaatsvindt nadat een cliënt in het ziekenhuis opgenomen is geweest, bijvoorbeeld als gevolg van een CVA, botbreuk of nieuwe knie of heup.

Het doel is waar mogelijk een veilige, verantwoorde en (zoveel mogelijk) zelfstandige terugkeer van de cliënt naar de thuissituatie te realiseren. Hierbij is het streven om de zelfredzaamheid van cliënten binnen haalbare doelen weer te verhogen. “Revalideren doen we samen”, dit houdt in dat de cliënt vanaf de start van het revalidatietraject meedenkt en meebeslist over de revalidatiedoelen, binnen de mogelijkheden van het behandelpad. Er heerst een therapeutisch klimaat op de GRZ afdelingen. Dat wil zeggen: Op de revalidatieafdeling wordt multidisciplinaire, therapeutische, verpleging, zorg, begeleiding en behandeling geboden, gericht op revalidatie.

Bij BrabantZorg werken we continu aan de verbetering van de kwaliteit van onze zorg en dienstverlening. Door steeds te vragen wat cliënten ervaren en belangrijk vinden, blijven wij leren en kunnen we onze dienstverlening verbeteren. Om gemakkelijk onze koers voor ogen te houden in het werk van alledag, hebben we één heldere kernzin geformuleerd die aan elke collega uitlegt waarom we doen wat we doen. Een zin die laat zien wat ons drijft en wat we willen bereiken: 'Elke dag zo fijn mogelijk'. Dit geldt voor cliënten, familie, medewerkers, vrijwilligers en samenwerkingspartners.

Binnen BrabantZorg werken de teams op basis van zelforganisatie. In de praktijk zal je op locatie nauw samenwerken met de verpleegkundige, behandelaren en teammanager van de revalidatie afdeling en heb je met regelmaat afstemming met andere kwaliteitsverpleegkundigen in de regio of vanuit Herstel en Revalidatie.

Je werkt intensief samen met meerdere teams en borgt de veilige zorginhoudelijke thema's (denk aan het uitvoeren van incidentanalyse, methodisch werken, medicatieveiligheid etc.). Hierin geef je gevraagd, maar ook ongevraagd advies aan de teams. Je bent analytisch, een teamspeler, kan verbinden en coachen, planmatig werken en je bent creatief. We vragen een nieuwe collega die graag tussen 24 en 28 uur per week wil werken, je contracturen zijn in overleg en op basis van jouw voorkeur.

Wat bieden wij jou?
Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken! Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Naast een fijne werkplek binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt bieden we jou:
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling voor 24 - 28 uur per week;
 • Een salaris van minimaal € 3.177,- en maximaal € 4.264,- euro per maand;
 • Een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (een volledige 13de maand);
 • Eigen keus in arbeidsvoorwaarden, zoals een fiets- of laptopregeling;

Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

Wie ben je?
Naast dat je BIG geregistreerd en in het bezit bent van een hbo verpleegkundige diploma beschik je over het volgende:
 • Het is een pré dat je minimaal 3 jaar werkervaring hebt als verpleegkundige. Je houding is gericht op coaching en ontwikkeling;
 • Je hebt een voorbeeldfunctie voor collega's, leerlingen en stagiaires;
 • Je durft je collega's aan te spreken en je bent een doorzetter. Je hebt een praktische, vooruitstrevende en positieve instelling;
 • Je bent zelfstandig en initiatiefrijk. Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend;
 • Je stemt je communicatie af, hebt een luisterend oor en je zoekt continue naar mogelijkheden om te verbeteren. Cliënten en familie, behandelaren en collega's voelen zich gehoord;
 • Daarnaast vragen wij van je voldoende digitale vaardigheden om zodoenede goed met een chromebook en smartphone om te kunnen gaan.

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?
 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;
 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes: meer info vind je hier;
 • Wil je liever eerst even contact? Dan kun je voor vragen over het vacature proces bellen of appen met Recruiter Jeffrey ten Bokkel via 06 51 34 77 09. Heb je inhoudelijke vragen over de functie dan kun je bellen met Teammanager Astrid van Gaal via 06 10 04 11 50.

Recente vacatures

Kempenhaeghe

Begeleider woongroep

Sterksel
24 - 36 uur
Máxima MC

Verpleegkundige Acute Opname Afdeling

Veldhoven
28 - 36 uur