zoekt een

Wie komt onze ziekenomroep versterken?

Wij vragen

IRON is een omroep die voor bewoners van Mijzo muziek op maat levert. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om om samen met andere vrijwilligers een programma te verzorgen vanuit onze studio. We zoeken iemand die geschikt is om te presenteren en die affiniteit heeft met het bedienen van de mengtafel en de techniek.

Ook voor het bezoeken van de woongroepen en daar de muziek te verzorgen zijn extra mensen nodig. Samen met collega-vrijwilligers verzorgt u een muziekochtend op de woongroep bij een groep bewoners van maximaal 10 personen. Samen genieten van muziek is ons motto.

Het betreft hier twee verschillende vacatures. Bent u geinteresseerd ? Of twijfelt u nog ? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek.

Eikendonk in Waalwijk is een ruim opgezet woonzorgcentrum omringd door veel groen. De expertise is in huis voor mensen met dementie, Parkinson, somatische (lichamelijke) beperkingen en revalidatie op een kleinschalige afdeling na bijvoorbeeld een beroerte.Eikendonk heeft de laatste jaren veel aandacht besteed aan de woonomgeving van de bewoners en revalidanten, steeds met een open en gastvrij thuis voor ogen. Ondanks de grootte van de locatie is de sfeer gemoedelijk en ongedwongen. Samen met een groot aantal vrijwilligers bieden we onze bewoners een mooi aanbod van wekelijks terugkerende activiteiten van “bingo tot Bach”. Ook worden in restaurant ’t Gulle Gemoed themamaaltijden verzorgd en worden er evenementen in Waalwijk georganiseerd. Dankzij de samenwerking met familie en vele vrijwilligers is het fijn wonen en revalideren bij Eikendonk.

Wat vragen wij:

  • Affiniteit met, en respect voor de ouder wordende mens
  • U bent geduldig en hebt inlevingsvermogen
  • U werkt graag samen met collega vrijwilligers

Wat bieden wij :

  • Een vrijwilligers-overeenkomst
  • Collectieve verzekering
  • Jaarlijks een gezellig vrijwilligersfeest en diverse attenties
  • Scholingsmogelijkheden
  • Een leuke uitdagende werkplek

Neem gerust contact op voor meer info. 06-18406043

Recente vacatures

SWZ

Centralist Nachtdienst

Son en Breugel
Parttime
Medicinfo B.V.

Medisch assistente

Tilburg
Parttime
tanteLouise

Tijdelijke Leef- & Woonondersteuner – Locatie Jacqueline

Bergen op Zoom
16 - 20 uur