zoekt een

Vismaatje gezocht

Wij vragen

Gezocht Vismaatje.

Houdt u van vissen en vindt u het ook leuker om dit samen met een iemand te doen in plaats van alleen. Dan zijn wij op zoek naar u!

Wat gaat u doen?

U gaat eerst naar de woongroep waar u de bewoner(s) ophaalt om samen naar de visplek te lopen. Bij de visplek staat er iemand klaar met hengels en voor de begeleiding tijdens het vissen. Na anderhalf a 2 uur brengt u de bewoners weer terug naar de woongroep.

Wie bent u?

U heeft affiniteit met de doelgroep en beschikt over een flinke dosis geduld. U gaat met respect om met de bewoners.

Bent u beschikbaar op

Donderochtend

Waar gaat u werken?

U gaat werken bij Eikendonk, 1 van de zorglocaties van Mijzo.

Eikendonk is een ruim opgezet, modern woonzorgcentrum aan de rand van Waalwijk. Het woonzorgcentrum biedt intensieve zorg en ondersteuning aan mensen met bijvoorbeeld dementie en lichamelijke beperkingen. Daarnaast is het mogelijk te revalideren na een beroerte, op een kleinschalige afdeling. Eikendonk heeft een gezellig restaurant, T Gulle Gemoed, voor bewoners en bezoekers.

Wat bieden wij u?

Mijzo biedt u een gezellige werkplek waarin u nieuwe sociale contacten kan opdoen en ruimte krijgt voor eigen ideeën, persoonlijke ontwikkeling en vooral een gezellige werksfeer en collega's

Mijzo gaat uit van uw kwaliteiten, wensen, hobby's en talenten.

Mijzo biedt u een goede begeleiding bij het inwerken, mogelijkheid tot volgen gratis workshops.

U bent collectief verzekert en wordt jaarlijks meerdere keren in het zonnetje gezet.

Wie zijn wij?

Mijzo is er voor mensen met grote gezondheidsuitdagingen die op eigen wijze vorm willen geven aan hun leven. We zijn er voor ouderen, revalidanten en mensen met chronische aandoeningen. Daar waar thuis ook is. We zijn nieuwsgierig naar het verhaal achter de cliënten. Want door ze écht te leren kennen, kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Vrijwilligers zijn niet meer weg te denken uit onze organisatie. Ruim 2000 vrijwilligers zetten zich op verschillende manieren in voor de cliënten. Mijzo is een open organisatie, waar u zichzelf kunt zijn en waar u gezien en gewaardeerd wordt. U ervaart de vrijheid om cliënten bij te staan in het maken van hun eigen keuzes en beslissingen. U bent belangrijk!

Bent u geïnteresseerd?

Spreekt bovenstaande vrijwilligersfunctie u aan of heeft u nog vragen? Laat het ons weten door contact op te nemen met Marieke van Rooij, Coördinator vrijwillige inzet locatie Eikendonk.

T: 06 1840 6043

E: marieke.van.rooij@mijzo.nl

Voor deze functie is een Verklaring Omrent Gedrag (VOG) vereist.

Recente vacatures

Zorgcentrum St. Franciscus

Assistent welzijn Individueel Wonen (20 uur per week)

Gilze
20 - 24 uur
Stroomz

Doktersassistent(e) Stroomz Meerhoven

Eindhoven
In overleg