zoekt een

Ligt u graag in het water?

Wij vragen

Gezocht vrijwilliger die graag in het water ligt.
Houdt u van zwemmen en vindt u het leuk om iemand mee te nemen en te begeleiden? Dan zijn wij op zoek naar u!

Wat gaat u doen?
U start op de woongroep met een kopje koffie, daarna wandelt u met de bewoner naar het zwembad. U gaat met de bewoner het water in en begeleidt hen tijdens het zwemmen.

Wie bent u?
U heeft affiniteit met de doelgroep en beschikt over een flinke dosis geduld. U gaat met respect om met de bewoners.

U bent beschikbaar op
Maandagochtend en/of maandagmiddag

Waar gaat u werken?
U gaat werken bij Eikendonk, 1 van de zorglocaties van Mijzo.
Eikendonk is een ruim opgezet, modern woonzorgcentrum aan de rand van Waalwijk. Het woonzorgcentrum biedt intensieve zorg en ondersteuning aan mensen met bijvoorbeeld dementie en lichamelijke beperkingen. Daarnaast is het mogelijk te revalideren na een beroerte, op een kleinschalige afdeling. Eikendonk heeft een gezellig restaurant, T Gulle Gemoed, voor bewoners en bezoekers.

Wat bieden wij u?
Mijzo biedt u een gezellige werkplek waarin u nieuwe sociale contacten kan opdoen en ruimte krijgt voor eigen ideeën, persoonlijke ontwikkeling en vooral een gezellige werksfeer en collega's.
Mijzo gaat uit van uw kwaliteiten, wensen, hobby's en talenten.
Mijzo biedt u een goede begeleiding bij het inwerken, mogelijkheid tot volgen gratis workshops.
U bent collectief verzekert en wordt jaarlijks meerdere keren in het zonnetje gezet.

Wie zijn wij?
Mijzo is er voor mensen met grote gezondheidsuitdagingen die op eigen wijze vorm willen geven aan hun leven. We zijn er voor ouderen, revalidanten en mensen met chronische aandoeningen. Daar waar thuis ook is. We zijn nieuwsgierig naar het verhaal achter de cliënten. Want door ze écht te leren kennen, kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Vrijwilligers zijn niet meer weg te denken uit onze organisatie. Ruim 2000 vrijwilligers zetten zich op verschillende manieren in voor de cliënten. Mijzo is een open organisatie, waar u zichzelf kunt zijn en waar u gezien en gewaardeerd wordt. U ervaart de vrijheid om cliënten bij te staan in het maken van hun eigen keuzes en beslissingen. U bent belangrijk!

Bent u geïnteresseerd?
Spreekt bovenstaande vrijwilligersfunctie u aan of heeft u nog vragen? Laat het ons weten door contact op te nemen met Marieke van Rooij 06 1840 6043 Coördinator vrijwillige inzet locatie Eikendonk.

Voor deze functie is een Verklaring Omrent Gedrag (VOG) vereist.

Recente vacatures