zoekt een

Chauffeur voor de bus van Eikendonk

Wij vragen

Wat gaat u doen?

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om met onze (rolstoel)bus te rijden en cliënten op een veilige en verantwoordelijk te vervoeren van de ene naar de andere locatie.

Wie bent u?
U heeft affiniteit met de doelgroep en beschikt over een flinke dosis geduld. U bent enthousiast en gaat met respect om met de bewoners. U kan zelfstandig werken en bent in het bezit van rijbewijs B.

Waar gaat u werken?
U gaat werken bij Eikendonk, 1 van de zorglocaties van Mijzo.
Eikendonk is een ruim opgezet, modern woonzorgcentrum aan de rand van Waalwijk. Het woonzorgcentrum biedt intensieve zorg en ondersteuning aan mensen met bijvoorbeeld dementie en lichamelijke beperkingen. Daarnaast is het mogelijk te revalideren na een beroerte, op een kleinschalige afdeling. Eikendonk heeft een gezellig restaurant, T Gulle Gemoed, voor bewoners en bezoekers.

Wat bieden wij u?
Mijzo biedt u een gezellige werkplek waarin u nieuwe sociale contacten kan opdoen en ruimte krijgt voor eigen ideeën, persoonlijke ontwikkeling en vooral een gezellige werksfeer en collega's
Mijzo gaat uit van uw kwaliteiten, wensen, hobby's en talenten.
Mijzo biedt u een goede begeleiding bij het inwerken, mogelijkheid tot volgen gratis workshops.
U bent collectief verzekert en wordt jaarlijks meerdere keren in het zonnetje gezet.

Wie zijn wij?

Mijzo is er voor mensen met grote gezondheidsuitdagingen die op eigen wijze vorm willen geven aan hun leven. We zijn er voor ouderen, revalidanten en mensen met chronische aandoeningen. Daar waar thuis ook is. We zijn nieuwsgierig naar het verhaal achter de cliënten. Want door ze écht te leren kennen, kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Vrijwilligers zijn niet meer weg te denken uit onze organisatie. Ruim 2000 vrijwilligers zetten zich op verschillende manieren in voor de cliënten. Mijzo is een open organisatie, waar u zichzelf kunt zijn en waar u gezien en gewaardeerd wordt. U ervaart de vrijheid om cliënten bij te staan in het maken van hun eigen keuzes en beslissingen. U bent belangrijk!

Bent u geïnteresseerd?
Spreekt bovenstaande vrijwilligersfunctie u aan of heeft u nog vragen? Laat het ons weten door contact op te nemen met Marieke van Rooij, Coördinator vrijwillige inzet locatie Eikendonk.
T: 06 1840 6043
E: marieke.van.rooij@mijzo.nl
Voor deze functie is een Verklaring Omrent Gedrag (VOG) vereist.

Recente vacatures

Zorggroep Elan

Doktersassistente 16-31 uur per week

Beek
Parttime
Amarant

Studentenbaan zorgondersteuner

Tilburg
4 - 8 uur
Kempenhaeghe

Tandartsassistant(e)

Sterksel
Parttime