zoekt een

Vrijwilliger (diverse activiteiten mogelijk)

Onze zorg is gericht op waardig leven toevoegen aan de dagen in plaats van dagen toevoegen aan het leven. Wij bieden, op de bewoner en mantelzorg afgestemde, liefdevolle zorg in een beschermde woonomgeving en samenleving. 

Van harte welkom, (toekomstige) vrijwilliger!
De inzet van vrijwilligers zoals jij is van grote betekenis voor onze bewoners.
Het zit ‘m vaak in kleine dingen, zoals samen boodschappen doen, samen buiten wandelen of een ritje kunnen maken naar een familielid. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van welkome momenten die een waardevolle aanvulling zijn op onze zorg.
Veel van onze bewoners hebben geen of weinig mantelzorgers om zich heen, waardoor wij jouw inzet als vrijwilliger erg waarderen. Wil je ook iets voor onze bewoners betekenen? Je bent bij ons van harte welkom!

Wat ga je doen?
Als vrijwilliger kun je op verschillende manieren bijdragen aan een fijn verblijf voor onze bewoners. Dit kan in groepsverband of als maatje, denk bijvoorbeeld aan:

• Samen wandelen
• Samen boodschappen doen
• Voorlezen
• Uitstapjes maken
• Decoreren voor feestdagen en evenementen
• Dieren verzorgen
• Ondersteunen in de huiskamer bij bijvoorbeeld de broodmaaltijd of koffiemomenten

Er is altijd vrijwilligerswerk dat bij je past. Heb je andere ideeën die bij jou zouden passen, maar staat het er niet bij? We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Als organisatie vinden het we belangrijk dat je een fijne start hebt. Een goed begin is immers het halve werk. Wij zorgen daarom voor een goede introductie en begeleiding als je bij ons als vrijwilliger start.

Meer weten?
Heb je interesse in vrijwilligerswerk bij ons of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Carla Bodet, coördinator vrijwilliger via c.bodet@woondienstenglorieux.nl, tel. 040-2947500.

Contact

Carla Bodet
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Egala Zorg

Open sollicitatie

Breda
In overleg
PoZoB

Praktijkondersteuner GGZ regio Eindhoven

Veldhoven
20 - 36 uur
Zorgmed Thuis- en Kraamzorg

ZORGMED zoekt een lid Raad van Commissarissen

Eindhoven
0 - 4 uur