zoekt een

Psycholoog

Ben jij een psycholoog op zoek naar een uitdaging met veel ruimte en vrijheid voor eigen en- bedrijfsontwikkeling? Dan zijn wij bij Point O GGZ op zoek naar jou!

Voor Point O GGZ zijn wij op zoek naar een Psycholoog in de rol van behandelaar op onze behandelafdelingen. Ons behandelcentrum is gespecialiseerd in het bieden van ambulante multidisciplinaire behandeltrajecten voor verslaving en de daarbij veel voorkomende co-morbiditeit zoals trauma, ADHD, Stemmingsproblematiek enz.

Het op methodische wijze tot stand brengen van veranderingen in de persoonlijkheidsstructuur, psychische belevingen en-/of gedragsproblematiek bij cliënten met ernstige, complexe psychiatrische en verslavingsproblematiek. Er is sprake van coördinatie, evaluatie en consultatie in het kader van de behandeling.

De behandelaar– Psycholoog maakt onderdeel uit van het multidisciplinaire behandelteam. Het behandelteam heeft tot doel uitvoering te geven aan het behandelbeleid van de binnen de discipline vallende cliëntencategorie. Bij het diagnosticeren, behandelen en begeleiden wordt onder andere gebruik gemaakt van E-health technieken.

Je leidt en ondersteunt diverse groepstherapieën (EMDR, CGT, TVP, Psycho-educatie etc.) en voert zelfstandig individuele sessies en behandeltrajecten uit. In samenwerking met en in een multidisciplinair behandelteam werk je aan behandeltrajecten. Zelfstandig houdt je cliënt dossiers, rapportages en administratie bij en voer je intakegesprekken, diagnostische onderzoeken en de administratieve verwerking hiervan uit.

Webclip afbeelding

Contact

Bianca Verkuijlen
Algemeen manager
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Oktober

Basis Psycholoog - Merefelt

Veldhoven
In overleg
Thebe

GZ psycholoog

Breda
28 - 32 uur
Dichterbij

GZ Psycholoog Ambulante Poli in Eindhoven

Eindhoven
In overleg